Stäng

Hästintresse

I Tierp bedriver ortens ryttarklubb ett integrationsprojekt för ensamkommande unga män.

De unga männen får med hjälp av skattebetalarnas pengar lära sig mocka i stallet, rida och göra andra sysslor som hör detta fritidsintresse till.

Innan ni far iväg i vilda fantasier, ska ni inte ha förutfattade meningar. Det är klart de unga männen från Somalia, Afghanistan och Mellanöstern bär på ett genuint hästintresse och inte ett intresse för de unga, blonda svenska tjejer som vistas där. Fy på er!

”Ridning är till för alla”, säger en av de frivilliga hästtjejerna. Nej, det är det inte. Ni ser priserna på den här sidan och tro mig när jag säger att många svenska ungdomar inte har råd med 3 000 kronor för 20 lektioner.

Kanske det är just detta faktum som får många Tierpsföräldrar att slutligen se rött. De är via skattesedeln med att betala lektionerna för de unga männen från Afghanistan, Somalia och Mellanöstern, men har samtidigt inte råd att betala ridlektioner för sina egna barn.

Aftonbladet

Tierps Ryttarklubb

18 reaktioner på “Hästintresse

 1. Första våldtäkten lär komma vilken dag som helst nu, att föräldrarna till dess svenska flickor inte har mer vett i huvudet är ju vansinnigt, socialtjänsten borde ju redan innan reagerat och kunnat gå in och tvångsomhänderta dessa tjejer i förebyggande syfte, för när väl våldtäkterna ägt rum är det försent för att klaga.
  Och till er tjejer som ser, läser eller hör detta och vad som händer i Sverige …fly medans ni har tid annars kommer era liv vara förstörda för evigt, lyssna på dom som vet.

 2. Helt otroligt. Finns där någon baktanke från myndigheternas sida? Skulle tro tro det: Blanda upp sveriges befolkning.

  1. Jag blir riktigt beklämd, varför är det SÅ VIKTGT för äldre pk- människor att 12-16 åriga tjejer ska hänga med 20-25 (?) åriga män från kulturer med en usel kvinnosyn?
   Liknande projekt har ju redan resulterat i våldtäkter (Frälsningsarméns läger).

 3. Ja Gökungarna ska ha det bästa och dyraste i samhället, föräldrarna vågar
  inte protestera. Det är när Gökungarna ska ur boet, verkligheten klappar på. Då finns varken jobb eller bostad.

 4. Sveriges migrations politik travar illa, galopperar åt fel håll och river alla hinder.

   1. oj så mkt, tror snarare att tierp skär ned på maten, hjälpen, färdtjänsten för dom äldre, för att ge plats o roa nyadeln

 5. Det satsas hur mycket skattepengar som helst på ”integrations projekt”, det verkar finnas outömliga resurser bara ordet ”integration” finns med i ansökan!

  Men de skattepengarna tas någonstans ifrån!

  En närstående till mig har nyligen avlidit pga av väntan på cancerbehandling. Läkaren sa det rent ut! Vårdpersonal gör så gott de kan, men vårdplatser har dragits in för att pengar saknas. Samtidigt tvingas vi betala skattepengar till dyra lyxaktiviteter för dessa unga män!!!!
  En alltför ung skattebetalare dog, en som hade familj, medan unga män från MENA får dyra hobbies som många skattebetalare inte har råd med till sina barn…

  Jag är så förbannad och frustrerad! Hur kan detta få ske??!!! De som prioriterar så här måste kunna hållas ansvariga!!!

  1. Du har rätt Cinna. Dessutom har araber en tendens att springa till akuten så fort de har minsta krämpa. De tycker att akuten har bättre undersökningsapparater än vårdcentralerna, där de även måste ringa först för att boka tid. Så vi har fått en total överbelastning av sjukhusens akutmottagningar, folk som inte ska vara där, tar dyrbar tid och kapacitet från de riktigt sjuka. Jag sa till en arab att jag bara sökt akut två gånger i mitt liv. De stirrade på mig som om jag var tokig. Det visade sig att de är varit på akuten oräkneliga gånger sen de anlände till Sverige, för varje liten rispa, blåmärke och småkrämpa.

 6. Det lär inte dröja länge förrän vi får höra att något hänt både med hästen och flickorna.Oj då, säger man då i Tierp.Hur kunde detta ske?

   1. Hitlerjugend ersatt med interNationalsocialistiska ridskola för bombsäkra kassakor för Bodströms advokatbyrå och Kriminalvården

 7. ”Paradiset”, Sverige bjuder på allt!

  Hoppas att föräldrarna till flickorna gör det också.

 8. Om en flickan möter en med blicken så säger hon ja till sex, enligt de muslimska och afghanska killarna.
  Vet papporna om detta, de som släpper av sina döttrar vid ridskolan?

 9. Non covered women/girls are not to be respected. Because of that it is fully okay to molest them:
  https://youtu.be/MkIX6zhV8xs

  I guess some of the women/girls will be molested and because of that sadly will have to give up their loved hobby.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: