Tova, 19, hittad död

BROTTSLIGHET. En person har hittats död i samband med sökandet efter 19-åriga Tova Moberg i Hälsingland, bekräftar polisen.

19-åringen har varit försvunnen sedan natten mot söndag. Det är inte bekräftat att kroppen som påträffats tillhör 19-åringen.

”I nuläget kan anträffandeplatsen samt omständigheterna kring anträffandet ej kommenteras då polisen fortfarande vidtar åtgärder på platsen. Anhöriga är underrättade om anträffandet”, uppger polisen.

Tre män sitter sedan tidigare anhållna misstänkta för människorov. Brottsrubriceringen hade under natten inte ändrats. Två av dem nekar till brott. Det är okänt hur den tredje mannen ställer sig till misstankarna.

En stor sökinsats har pågått under måndagen på och omkring en gård i Hudiksvallstrakten.

Uppdaterat: Polisen har bekräftat att den döda kvinnan är Tova Moberg och de tre anhållna männen kommer att delges misstanke om mord.

De gripna männen är svenskar. Inte ”svenskar”.

Polisen

Tidigare

32 thoughts on “Tova, 19, hittad död

  1. Det är klart att det är blatterelaterat. Vi svenskar kan ALDRIG begå en sådan vidrig, hemsk, otäck, äcklig,avskyvärd, förffärlig brott. Vi är civiliserade människor. Vi kan det där om etik och moral ( framförallt dubbelmorall ). Vi svenskar mördar inte ändra människor. Inte en chans.

  2. Jaha tre Svenska jubelidioter har begått ett grovt brott, då kan vi inte rapportera om babbarnas brott.
    Vänsterextremisterna härinne är ju för goa.

  3. Det sägs alltid att även svenskar begår brått, det får vi ta, men vi behöver inte importera brått som ytterligare belastar polisen och minskar säkerheten i landet,

  4. Så länge Pk pressen inte säger vilka dom misstänkta är förutsätter jag att detta mord är blatterelaterat.
    Bolpen.

  5. Mycket sorgligt, en söt tjej med hela livet framför sig.

    Det kan inte vara något annat än personer med kraftiga, psykiska störningar som utför illdåd som detta.

    En tung dag men jag är, för de anhörigas vägnar, ändå glad att de funnit henne och vet var hon är.

  6. Tova är död. Kanske dräpt eller mördad. Obeskrivligt onödigt, hemskt och sorgligt!
    Ingen är misstänkt för hennes död, ingen är dömd och ingen medmänniska måste dra onödiga eller för tidiga slutsatser ännu.

    När klarhet råder ska jag dra mina slutsatser om det som förevarit, t ex gärningsmän. Men inte förr!

    Oavsett bedömningar om det hemska som hänt, som förr har hänt och som sannolikt kommer att ske – ska ”vi” inte ta oss en funderare på vad vi kräver av dem som fostrar? Ska vi fortsätta låta det ske hursomhapp? Vilka värderingar är grundläggande för ett fungerande samhälle, trygghet och välfärd?
    Är jag och du beredda att stå upp för dylikt?
    DET är frågan!

  7. Trist att läsa om allt våld riktat mot kvinnor, i detta fall är svenskar skyldiga och detta trots att de är uppväxta utan koranen/sharias värdegrund och inte kommer från en dysfunktionell arabisk våldskultur.
    Så onödigt och alldeles för tidigt fick den här gången en ung kvinna sätta livet till när hon spelade sitt spel med 3 obegåvade, kåta idioter utan vanligt folkvett och hyfs som blir allt mer ovanligt. Svartsjuka ligger säkert bakom eller bråk om pengar.
    Vi får avvakta utredningen, hoppas de har stake nog att erkänna hur detta gått till MEN det är det aldrig någon förbrytare som gör eftersom de alla saknar RYGGRAD och de kan ingenting utom att ställa till j-velskap!
    Nu skyller de på varandra istället för att erkänna och ta sitt ansvar, vi får avvakta fortsättningen.
    Tova, 19 år, ett ”barn” på riktigt lämnar säkert mycket stor sorg efter sig, föräldrar, vänner. R.I.P.

  8. Jag lider med de anhöriga. Det är det värsta som kan hända: att vara med om att ens barn avlider före en själv. Det ska ingen behöva uppleva!

    Jodå, det finns ursvenska idioter också. Det har det alltid gjort tyvärr.

    Och det är inget annat än grymt tragiskt när någon kommer i deras väg.
    Minns de där pojkarna som slog ihjäl någon med en hammare, och sedan gick och åt pizza…

    Tyvärr får detta mord en annan effekt också:
    PK-vänstern får vatten på sin kvarn, och kommer hävda att berikarna minsann inte är sämre än ursvenskar, som faktiskt också begår mord.

    Men, det spelar ingen roll, för trenden är tydlig:
    allt fler hedersmord, övergrepp, gruppvåldtäkter mot båda könen, hot och misshandel, mordbränder, bilbränder etc. har ökat dramatiskt sedan gränserna öppnades!

    • Om önsketänkandet inte ledde till att en så kallad babbe var förövare, så är det åtminstone svenskar som låtit sig inspirerats av sådana. Suck!
      Att svenska expartners dödar sin före detta fru, fästmö, flickvän har hänt många gånger tidigare.

      • Intressant att få veta när tre svenska killar har tagit livet av en tjej. Berätta gärna!

      • Kalasbetalaren
        Jag har inte påstått att det finns tre gärningsmän för att tre är anhållna. Det brukar vara exet (en) som är den skyldige.

  9. En majoritet av svenskarna röstar för detta. Om några år är de inte i majoritet.
    De tänker inte på vad som sker med landet när tankarna rör sig om högre bidrag eller lägre skatter. Vi hjälper andra folk med att återinföra deras värderingar här.
    Våra gamla och sjukas får i högre grad vårdas i hemmen medan äldreboenden anpassas för inga invandrare.

    • Du skriver:

      ”… äldreboenden anpassas för inga invandrare.”

      V g förklara vad du menar!

  10. ånyo en ”Lisa Holm” story som berättas i judisk media i Sverige. Eftersom juden alltid ljuger(se Talmud vers:113) så är denna judiska story enbart en sk ”fearporn” för att skapa oro

    • Får man skriva vilket dravel som helst här? Alltid invandrarnas fel trots att i detta fall är banjospelande schelögda ortisas.

  11. Hemskt är det, hon blev bara 19, bara tonåring.
    Jag som mamma tycker att föräldrar även om barnen blir myndiga och bor hemma vara aktsam vilka ens barn umgås med och ofta råda de rätt.
    och gärna inte låta sina tonåringar vara ute om natten, speciellt inte flickor i dessa tider.
    Det får inte mina göra, det är en stor risk idag. de är också ljushåriga vilket det finns, personer som vill skada de för att de ser svenska ut.
    Den här tjejen 19 åringen, råkade antagligen bli i hop med fel kille och fel kompisar till denne som av info jag förstår och dessa killar kompisar gillade festa med tabletter och alkohol som inte är en god combi, vad som helst kan hända.

  12. Det finns ungefär 7,5 miljoner svenskar, övriga är av andra nationaliteter (medlemmar av ett kollektiv baserat på härkomst, kultur och språk). Av dessa är runt miljonen ”svenskar”, det vill säga utomeuropéer hitresta i relativ närtid. Om man tar grova våldsbrott per capita så torde ”svenskar” ligga 5 – 10 gånger högre än svenskar. Den tredje gruppen torde ligga på ungefär samma nivå som svenskar.

    Inom gruppen svenskar finns en undergrupp som sticker ut, pundare. Normalt är grova våldsbrott förbehållet andra medlemmar av gruppen men i sällsynta fall återfinns brottsoffer utanför gruppen. Narkotika gör alltså att missbrukarna riskerar att bli världsmedborgare av tredje världens rang vilket jag tycker är skäl nog att skoningslöst jaga de som tjänar pengar på denna kriminella verksamhet. Duterte kanske har en poäng trots den opolerade ytan.

    • Ja, och styret av Sverige i dessa sjuka banor fortsätter…..
      Kan inte förklara nog hur ledsamt det är för alla drabbade, lider!
      Detta med de styrandes motto: Allah ska med!

  13. Man skall inte dra för snabba slutsatser.Men Anton Petterssons identitet i Trollhätte dådet blev ganska snabbt känd.Jag är lite kluven ,som här det avslöjas ingenting bara frågor och undringar.Vila i frid Tova.Mvh Adolf

  14. Märkligt att man skyddar förövarnas identitet.Dom har mördat ensam flicka i sina bästa år,vidrigt.Då blir det gissningar kvar,antagligen utlänningar,jag kan inte tänka mig att svenska ynglingar skulle ge sig på ensam tjej så grymt.Det har inte hänt i svensk kriminal historien.Vila i fred Tova vi tänker på dig och dina anhöriga .MVH Adolf

    • Jo, de misstänkta har svenska namn, 3 skitstövlar, de kände Tova, någon hade ett förhållande med henne, svartsjuka ? Jag gissade fel igår men 1 gång på 100 gör även svenskar sig skyldiga till grova våldsbrott.

      • Ja, dekan ju inte ljuga om sin ålder som vissa andra baaaaaarn.

    • Ursäkta! Vad menar du med ”riktiga straff”?
      Tycker du att en fräsch svit med tv är ett ”riktigt straff”?
      Dessa tre killar, utan hjärna, kommer förmodligen att bli klassade som femfemmor och inlåsta på någon institutionen, alltså någon form av dårhus. Då är de garanterat frisläppt inom en snar framtid.
      Jag ber vår regeringen att överlägga om att införa riktiga ”finska tukthus” i Sverige! Tror inte det skulle skada.
      ”Det måste vara något i hamburgarna” som gör människorna så här usla!
      Skänker en varm tanke med kärlek till Tovas nära och kära. Er värld kommer aldrig att bli detsamma igen. Tova kommer alltid ”att fattas Er”, men hat föder hat, glöm inte det.
      Tänk på alla vackra och fina minnen.
      Kramar om//Linn

    • Svenstia, har inte blivit ett träsk. Utan det har det varit under ganska så lång tid. Men det blir ju inte bättre snarare tvärtemot. Jag skulle tro att stian är ett av farligaste länder i Europa att vistas i. Så besökande ( turister t.ex.) bör tänka sig för både en och två gånger innan de besöker Svenstia.

      • Får man skriva vilket dravel som helst här? Alltid invandrarnas fel trots att i detta fall är banjospelande schelögda ortisas.

Kommentera