Allt till alla – mer tokerier i Fi

FACKLIGT. Efter skandalen på fackförbundet Kommunal, där det ordnades lägenheter till bland annat Margot Wallström, drevs lyxkrogar, serverades champagne och bjöds in porrstjärnor som Puma Swede till nakenshower – för fackmedlemmarnas pengar, tvingades dåvarande ordförande i kommunal, Annelie Nordström, avgå. Sedan lämnade damen socialdemokraterna och gick med i Feministiskt initiativ – där hon är arbetsmarknadspolitisk talesperson! 

Det verkar inte som hon lärt sig något. Nu kritiserar hon ett system som hon varit med och byggt upp och förvaltat. Jag antar eftersom det är Feministiskt Initiativ att de av de 60 procent som inte har a-kassa är de flesta nyanlända och de har helt enkelt inte betalt försäkringspremien. A-kassan är en försäkring, du måste vara medlem i en A-kassa (inte i facket), du måste arbeta en viss tid, du måste betala premien och du ska stå till arbetsmarknadens förfogande.

-Pettersson undrar varför Fi stannar vid A-kassa, varför inte ny bil, villa och vovve, eller för de som inte gillar vovve en porrstjärna till alla…?

 

18 thoughts on “Allt till alla – mer tokerier i Fi

  1. Många politiker är inte parasiter.
    Men det är inte många fackpampar, som inte är det

  2. http://www.friatider.se/kommun-parar-ihop-flyktingbarn-med-hasttjejer

    Ridning tillhör en av dom dyraste sporterna och många föräldrar har inte råd att låta sina barn rida. Men nya adeln får ju självklart detta gratis. Vi andra måste betala terminsavgifter och medlemskap varje år. Jag själv håller på med hästar, har haft egna så vet hur dyrt det är. Har två små flickor som med 100%säkerhet kommer börja rida när de har åldern inne. Den ena rider då och då gratis på en väninnas ponny. Men för att mina barn ska rida så får jag offra andra saker. Detta gör jag mer än gärna men jag kan inte låta bli att tycka att detta är orättvist mot familjer som kämpar varje månad för att få det att gå runt och som har barn som så gärna vill rida.
    I den kommunen jag bor i så vägrade kommunen sälja en ridanläggning till ridklubben och nu står ridklubben öde och flickorna har ingenstans att gå efter skolan. Istället satsas det 8 miljoner på en plast gräsplan till fotbollen och invandrarna får gå gratis i fotbollsskola.
    Ge alla chansen att hålla på med sitt intresse eller låt bli att särbehandla.

    Sen väntar jag på rubriken våldtäkt på ridskola i Tierp.

  3. Svetsare till statsminister?
    Är detta demokrati?
    Det är så lite handlingskraft hos politiker idag, det bara lovas och lovas, men ingenting händer.
    Sedan är jag så trött på Sveriges riksdag, 349 muppar som ska ha betalt, det hade fan räckt med 69 eller något.
    Inte konstigt att det aldrig blir något gjort.
    Det handlar att göra det som är bäst för Sverige, då måste man kolla på idéer från alla politiska partier.
    Det är våra pengar dom festar upp , borde ju betala skiten själva, tycker man.

    Jag stör mig något fruktansvärt på politiker, det är folk utan någon utbildning (speciellt på socialist sidan) som styr vårat land kors och tvärs, det är satan skrämmande.
    Mupparna dras som flugor till yrket. För vilken normal människa skulle vilja vara politiker i en sekt?

    • Mupparna, röstas in av de andra mupparna. 87% tror jag visst de är. Den enda meriten , som behövs i Svenstia är att, vara en erkänd god rövslickare, som tar sig an vilket kletigt stinkande arshål, som helst med nöje. The swedish style for the way to topp.

  4. Så hur mycket av våra skattemedel ska vi årligen behöva bekosta denna politiska gycklarnas marknad?

    Låt Stefan ha ”Almedalen” i Rosengård i år!
    På sätt stöder de sin egen politik och främjar mångkulturen genom att marknadsföra det i TV och på så sätt skapa förutsättningar för området. Skulle varit underbart om dessa journalister, politiker och judar kunde bo på Ramelsväg i lägenheterna under ”Almedalen”.
    Politiker har det bra för våra skattepengar, vad fan får dom gjort egentligen?
    Fy fan sekten sossarna, alla ser ut som frikyrkliga dårar/fanatiker hela bunten.

    Så jävla trött på skiten,

    • Den, som mest påminner om en hällörad frimicke är käppkinesen Jonas Sjöstedt.

  5. A-kassan borde skötas av FK och finansieras genom skattsedeln. Facken klarar ju inte dom uppdrag dom har o har inget med arbetslösa att göra. Sa Annelie : I djupet av mitt hjärta också? Då lägger jag en pizza!

  6. Från tiden som fackbas för Kommunal har ju Annelie Nordström breda kunskaper och erfarenheter på många områden som hon nu kan introducera i partiprogrammet för F! och där fortsätta driva dessa viktiga feministiska frågor politiskt.

    http://bilderblogg.se/c4/kommunal1.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/-DOimdjj5KCc/VpkFrCI9FwI/AAAAAAAAD24/9rIz26_fguw/s1600/KOKSVAGLOW.jpg
    Från Jeanders bildblogg

    Värdegrund: ”Alla människors lika värde”

    • Klicka på den lilla bilden med krysset, så framträder bilden. Vete sjuttsingen vad som gick fel här.

Kommentera