60-åring nedslagen och rånad av fyra utländska tjejer

INVANDRARVÅLD. Sent under söndagskvällen rånades en 60-årig man i Malmö. Klockan 22.40 på söndagskvällen gick en 60-årig man i området Erikslust i Malmö, när en bil plötsligt rullade fram till mannen och stannade.

– Mannen uppger att han befann sig vid Erikslust när en bil stannade och några personer i bilen ställde frågor till honom, säger Stephan Söderholm, polisens ledningscentral.

Kort därefter kom fyra tjejer och omringade mannen. – Han blev omringad av fyra tjejer i 18 till 20-årsålderna med utländsk härkomst som slår ner honom, säger Stephan Söderholm.

Tjejerna tog mannens plånbok som innehöll kontanter och kort. – Enligt mannen var det mellan fyra och fem killar i bilen, men de var inte aktiva vid själva rånet. Utan det var tjejerna som gjorde det.

-Pettersson kollar polisens händelserapport och där står det som nedan…

2017-05-14 22:43, Rån, Malmö
Man rånad, Erikslust.

En uppringare berättar att han för 20 minuter sedan blev rånad på Erikslust och att han nu tagit sig hem till sin bostad. Då han är chockad framkommer inte fler uppgifter än så inledningsvis. En polispatrull skickas till hemadressen för ytterligare informationsinhämtning.

10 thoughts on “60-åring nedslagen och rånad av fyra utländska tjejer

  1. Jag är beväpnad när jag är i Malmö. Skulle inte tveka om några försökte med mig.

    • Det är bra. Jag önskar att stridspiloter på övning helt enkelt avviker från övningen och flyger in över Malmö och jämnar stora delar med marken med sina missiler. Jag anser att det är förräderi att sitta inne med de resurserna och inte ta chansen att göra det. Istället för att bara lyda ZOG:s ordrar och regler.

  2. Den kreativitetsorienterade succéimporten antar ständigt nya former för att förskaffa sig extra inkomstkällor i ett land som saknar allt av värdighet och självbevarelsedrift – en suicidal och rättslös nation där makthavarna överhuvudtaget inte är disponerade för det sunda förnuftets retorik.
    Andreas.

  3. Håller med malmöbon.Polischefen är som svetsarn fattar absolut ingenting.Avgå så vi får Sverige på fötter igen.Mvh Adolf

  4. Bekräftar min erfarenhet av muslimska tjejer / kvinnor, vi är många västerländska kvinnor / tjejer som i andra EU-länder under många år har blivit illa behandlade av dessa figurer.

  5. Bor själv vid Erikslust. Synd dem inte provade med mig. Brukar alltid kolla vem som går bakom, och är det mer än 2 invandrare är jag extra vaksam.
    Flockdjur. Ensam är dem inget. Fega kräk.
    Dan Eliasson kvar och det är så tryggt i Malmö.

    Sparka Dan Eliasson rakt ner i källaren där han hör hemma.

Kommentera