Två skottlossningar i Malmö, allt är som vanligt

INVANDRARVÅLD. En person har skadats i en skottlossning på Sörbäcksgatan i Malmö. Även på von Rosens väg finns det uppgifter om att skott avlossats, men det är oklart om någon kommit till skada.

Stephan Söderholm vid polisens ledningscentral säger att larmen kom med åtta minuters mellanrum på fredagskvällen. Så sent som i går kväll blev en 19-årig man skjuten i Malmö.

13 thoughts on “Två skottlossningar i Malmö, allt är som vanligt

  1. Kann det bli värre eller har vi nått botten ?Det är frågan.Mvh Adolf PS Tack än engång svetsarn den nya härliga multikulti käbbel Sverige.

  2. Det är dags att ta tag I saken. Men vem ska göra detta och hur?
    Vilka medel har skolpolisen? Varm saft o bullar?
    Nu behöver vi en Batman I Malmö.
    Snuten tutar I ett horn och buset drar sig tillbaka. Snorungar sätter eld på bilar, de äldre skjuter på folk.
    Jag blir sååå jävla trött…

    Jag kan bara dra en slutsats av allt jävla skit som kommer med denna massinvandring.
    Se på hur det ser ut I de länder de kommer ifrån, iran, irak, syrien, Somalia, Afghanistan… Det som finns kvar där nu är ändå mest ruiner, damm, förödelse, svält och död.
    Detta mina vänner har vi tagit in till vårat till för nåt år sedan homogena,fungerande Sverige.
    Tack för kaffet, Reinfeldt och sossar, miljöpartister som är så maktkåta att de lämnar landet I händerna på arabstaternas salafister, att styra detta land.
    Jag tror inte att det är svenne som knallar omkring o mördar folk hur som helst.
    Inte heller de som varit polisens antagonister förut, juggemaffia, balkan brottslingar och grovt kriminella element med uppgörelser.
    Nää . De väljer sina offer med omsorg, sällan kommer civila oskyldiga till skada. Det rör upp för mycket skit runt själva brottet.
    Nu handlar det om allehanda invandrade skäggefigurer.
    Skicka ut dom allesammans.
    Ny lag. Alla som kommer hit ska sköta sig, lära sig svenska.
    Svenska regler gäller, ingen hallal eller annat skit, Darura. Ta seden dit man kommer.
    Vid förseelser gäller utvisning av hela familjen på livstid.

    Tack för ordet.

  3. Islams livsstil, som ständigt raserat muslimska samhällen lämnade i våld och död, byggs nu upp i Malmö och andra platser i Sverige. Jag vet inte hur man kan försvara det i riksdagen. Det är skam och pina in i själen för ett en gång så framgångsrikt land som Sverige.

  4. Jag tycker att de ska ha mer ändamålsenlig utrustning. Man ska sträva efter högre utgångshastighet och kulor som gärna splittras sönder vid träffen.
    Då försvinner i alla fall en del av migrationskrisen …

  5. Hur svårt kan det vara att lösa?
    Införa undantags tillstånd 20:00-06:00

    En dag ska packet kastas ut!

  6. Vi börjar visst alla bli blasé över mord, skjutningar, bil- och byggnadsbränder, våldtäkter, rån, misshandel osv. Det känns inte bra att vi har börjat raljera över allt det hemska som händer. Men å andra sidan, vad kan vi konkret göra? Vi kan fortsätta att kommentera här och skriva inlägg på sociala medier och försöka få vänner och bekanta att förstå, men hjälper det? Jag börjar känna mig uppgiven och har faktiskt bokat en resa österut för att kolla läget. Det känns som om Sverige är förlorat.

  7. Det ser ljust ut i MALMÖ!:-)
    Jag föreslår en manifestation mot våldet i Malmö.
    Vi sjunger alla samtidigt ”we shall overcome” i bästa Friggebod-stil så måste ju alla nybyggare förstå att de ska sluta upp med sina kriminella handlingar.

    Inför samtidigt vapenamnesty i Malmö så att tusentals vapen lämnas in och sedan kan användas till att förstärka försvarsmaktens vapenarsenal.

  8. Ytterligare en vanlig dag i Löfvens trygga Sverige.
    Men hur var det han sa? Jo, det skall bli tuffa tag mot de kriminella gängen.
    Min bäste Löfven, sluta fantisera!

  9. Jaha det ser ut att bli en spännande tid framöver , sjukvården i Malmö får kavla upp ärmarna för nu har jaktsäsongen tydligen börjat på alvar . Tänk vad de små liven tycker det är roligt när man kan sätta en kula i skrovet på en annan individ .

  10. Vad gör polisen ?När skall svetsarn ta tag i skutningar, bilbränder och allt våld i Sverige.Det händer ingenting ,avgå låt någon annan ta tag i skiten.Vem som helst bättre lämpad än käbbel svetsarn.Ha en bra helg .Mvh Adolf

Kommentera