Som vanligt i Malmö igen – skottlossing

INVANDRARVÅLD. En man i 20-års åldern har skadats i samband med en skottlossning på Fosievägen i Malmö. Mannen ska inte ha allvarliga skador, meddelar polisen på sin hemsida. Ett större område på platsen har spärrats av och förundersökningsledare från polisens avdelning för grova brott har kopplats in i fallet.

7 thoughts on “Som vanligt i Malmö igen – skottlossing

  1. Inte första gången det skjuts på Fosievägen. Ägdes tidigare av ett företag i Karlskrona PBA, och uthyrningen skötes av en kvinna som tyckte det var bra med invandrare i fastigheterna. Höghus mestadels,
    Mycket knark som säljs i dessa fastigheter.
    Nu har Victoria Park köpt dessa, och hoppas dem lyckas lika bra som dem är på väg göra i Herrgården, Rosengården.

    Det var 17 mord/dråp, 97 mordförsök, 303 brott mot vapenlagen, 311 bidragsbrott, 354 bilbränder, 654 sexualbrott, 761 rån, 2173 olaga hot, 3951 narkotikabrott, 4030 misshandlingar, 4133 inbrottsstölder under 2016 i Malmö som styrs av S, Mp med hjälp av V.

    Just nu har SD, Malmö skickat ut trycksaker med post till 40 000 hushåll i Malmö och där står också vad som skall göras.
    Är folk så dumma att dem röstar på ett annat parti än SD, så får dem skylla sig själv. Kommer bli mycket värre framöver. HELT SÄKER.

    Känner mitt Malmö från botten till toppen.
    Bli medlem i SD. Kostar 200 kr/år. Ständig medlem som jag kostar 1500 kr.
    Billig livförsäkring.

  2. Jag fortsätter med liknande kommentar på liknande händelser.
    Det är väl ”Den Svenska modellen”, som beställts av 7- klövern i riksdagen, med daglig rekrytering av mordlystna från muslimska MENA-länder. Regeringen och Alliansen envisas på den inslagna linjen, trots att Sveriges folk har fått nog av importerade mördare. Släpp inte in en enda till över Sveriges gränser. Det här kan väl ingen politiker kalla för ”utmaning”?

    • Jag såg att din kommentar ovan har ungefär samma innehåll som du tidigare postat på länken nedan angående …

      Alan Amin mördad på öppen gata i Göteborg

      https://petterssonsblogg.se/2017/05/11/alan-amin-mordat-pa-oppen-gata/#comments

      Jag har skrivit några svarskommentarer till dig där, som du kanske sett. Om inte så läs gärna mina svar till dig där. Om jag skulle svara dig här skulle de bli exakt desamma som i Alan Aminfallet i Göteborg och jag upprepar därför inte de ganska långa svaren jag redan postat till dig där. OK

  3. Har nyss lyssnat till debatten om sjukvården i ”Västernorrland” där medborgarna gått till opposition och ockuperat sjukhuset i Sollefteå !!
    Är det underligt att man gör så när de mesta resurserna går till alla landsting där ”skjutningar, våldtäkter, könsstympningar och alla konstiga sjukvårds kostnader följande de nyanlända” gör att landstingen TYNGER DERAS KOSTNADER ???
    De som bor i norrlands inland har aldrig varit favoriserade av politiker och de är enligt media en skräpbefolkning !!
    Jag skulle gärna boende i denna del överlåta denna del av landet till Norge !!
    Tror att Norge skulle bli väldigt tacksam då det i denna del av landet finns VÄLDIGT MÅNGA VATTENKRAFTVERK å DESSUTOM VINDKRAFTVERK !!!???
    Vad säger statsministern om detta svek mot de som byggt hela Sveriges rikedom ???

  4. Diskussion o Malmö

    – Finns det många mördare här ?
    – Nej, vi skjöt den sista igår.

  5. Jag som växte upp i orten blev ingen gangster eller landsförrädare som jag kallar alla som inte tycker om Sverige.
    Den som bor här SKALL respektera landets regler o lagar, enklare kan det inte vara.

  6. ”Spännande” tycker Mona Sahlin….” Vi har bara midsommar och sådant töntigt de kommer från mycket mer spännande kulturer…!”
    ”Vi måste öppna våra hjärtan!” säger Fredrik Reinfeldt!
    ”Fri rörlighet” ville 87:an ha och röstade JA till EU!

Kommentera