Bergsturken hotar dam på Östermalm

INVANDRING. Bergsturken Özz Nûjen hade igår en krönika i Expressen, där beskriver han hur tuff han är, hotar en dam med stryk och får betalt av Expressen för att skriva om det. Dessutom berättar han att han ringer sin mamma varje dag och det verkar lite märkligt. 41-årige Özz bor ju hemma hos mamma, i varje fall är han skriven hos mamman, så han borde träffa henne nästan varje dag. Det vore skillnad om han var hemma i Kurdistan och kämpade för sitt land, men det har bergsturken överlämnat till kvinnorna…

” Det här är Sverige och här pratar vi svenska! Hennes föraktfulla väsande och vassa pik skar rätt in i öronen och själen på mig.

Jag satt på bussen som åkte genom Östermalm i Stockholm och talade i vanlig samtalston med min mor. Jag och min mor pratar i telefon en gång per dag, jag har på något sätt lovat mig och henne det, det tar bara 1-2 minuter och oftast är det samma sak: Vad gör du min son? Hur mår du? Vart är du på väg och alltid, alltid, vad har du ätit min son?

Vi pratar kurdiska med varandra jag och hon, har alltid gjort och kommer alltid att göra.
Jag vände mig mot damen i bussen, tittade på henne, samtidigt som jag sa: Ha en fin dag och puss puss till min mor i telefon, på kurdiska så klart. Roja te bimîne bi xêr, maç û paç dayê can.

När jag la ned telefonen i fickan så väste jag tillbaka till damen i samma vassa föraktfulla ton och sa:
– Sila tugget! Håll brödsaxen! Annars får du en tjottablängare rakt mellan lysmaskarna så du får åka plingplong-taxi till plåsterhuset, kärring!”

Om Özz på bloggen…

35 thoughts on “Bergsturken hotar dam på Östermalm

  1. Hans ståupp är så dålig att ett ev. Kuristan hade tagits från kurderna som straff…

  2. Meddelade expressen att när dom tog in ”turken ” som kröniker att jag slutade köpa tidningen efter att läst den i 40år ! Det är 2månader sen och har nu sparat in 1320kr !!! plus att mitt blodtryck har sjunkit och jag mår mycke bättre !!

  3. Det tack för att han fick komma hit som flyckting.De som den gamla damen som har byggt upp landet och det är tacken .Jävla svin ,villan har dom säkert fuskade till sig med allt mygel och bidragsfusk.Fy fan.Ha en bra dag trots allt.Adolf

  4. Kollade nu. Özz bor med sin syster och sina båda föräldrar i en 15 miljoners villa i Nacka.

  5. Samma sak med den andra bergsturken Soran Ismail, trodde han var stentuff när han ”rapporterade” ifrån fronten i själva verket så höll han ett behörigt avstånd ifrån allt stridande….Jävla loosers.

    • Hur kan dessa muppar få föra vår, Sveriges talan i SVT? Skicka hem dom till Turkiet, så kan de ställa upp i valet där.

  6. Han är patetisk! Och begriper inte att damens reaktion är en konsekvens av alltför många invaderare i landet.

  7. Han som ar ”resande” utan hemland borde visa lite mer respekt i det land som accepterat honom.
    Han kommer snart spela ut sin roll, att krutter ser ned pa kvinnor vet vi redan.

  8. Expressen håller nivån på sina krönikörer. Är det inte brunråttor så är det hot mot en kärring på bussen. Mattsson är stolt över sin tidning.

      • Hon polacken Dominika Peczynski trivdes ju bra med A bard som är satanist och som vi vet helt hämningslös, i de flesta avseenden, inte bara hans avvikande ”instinkter”, inte undra på att hon svävar ut i perversiteterna.

        För övrigt går det färjor ofta till Polen, och inte är det dyrt heller. Lika patetiskt som hon Marockanskan Loreen som åkte runt och gjorde sig till åsiktspolis från Sverige, hon kanske skulle städa lite mer i Marocko stället. Det går färjor dit med.

        Tydligt är att dom kör med lågbudget krönikörer, han krutten kanske får gratis hårklippning på ryggen.

  9. Det är väl engelska som gäller numera.
    Överallt och här också.
    På mitt närmaste affärscentrum står nästan undantagslöst allt på engelska.

    Så jag undrar, vad är det för fel på svenska?

    • För en gångs skull kan jag inte annat än hålla med dig ! Har aldrig gillat ”Kalle Anka-språket”,och trots att jag talar hyggligt med detta läte,svarar jag alltid på svenska,när en sådan figur tilltalar mig i Absurdistan.

  10. Den här människan är en katastrof.Vad är det för fel att prata svenska i Sverige. Kurderna har inte ens ett land ,dom pratar någon blandning mellan persiska ,arabiska och turkiska.Sen skall han lära oss svenskar hur vi skall uppföra oss,nej åk hem till Dijarbakir.Ha en bra dag Adolf.Ta med soran ismail,ni har samma låga nivå.

    • Om en beter sig illa på en buss-då beter du dig ännu sämre tillbaka. Du visar i detta exemplet att du sänker dig under en ilsken tantnivå.. Dessutom skryter du om det i en krönika. Om du hade en iq över fiskmåsnivå hade du snabbt kommit med en kommentar med en lustifikation-din yrkesbeteckning är väl humorist. Standup comedy betyder att artisten är slagfärdig och snabb i huvudet. Kan komma med kommentarer då publiken börjar häckla. Tror inte att jag missat något för att jag inte vet vem du är heller hört vad du gör inom ditt yrke

  11. ”Sila tugget” & ”tjottablängare”? Jisses, hur barnslig är han egentligen? Det var sådant snack vi andra använde i 7-8 års åldern, när vi ville visa oss tuffa. Det är synd att Expressen inte har större krav än så på sina krönikörer. Ytterligare en anledning till att inte läsa den blaskan.

    • Han hänger inte med! Det verkar inlärt – från svensk pilsnerfilm från 1930-40-talen.

    • Det är hur han tror att Södersnack lät för 50 år sedan. Det innebär också att han föraktar de som kom ifrån Söder innan kultureliten flyttade in.
      Söders gubbar var mycket rappa och skojiga i repliken. Du kunde tagit vilken gubbe som helt från ett ölsjapp och han hade gjort bort dig i tre snabba kommentarer. Där ligger du i lä grabben!

  12. Varför är han Här? Jävla svin ,han också ett exempel på expressens låga klass,jag förstår inte vilka som köper den skitblaskan kan det var samma som har röstat på Sveriges sönderfallspartiet (LÄS socialdemokratiskanazipartiet).Håll ut slutet är nära Mvh Adolf

  13. Utöver sin stora käft verkar det inte befinna sig mycket
    innanför kraniet på denne alldeles för uppblåste figur.
    Spöa kvinnor det är ju Muslimer vana vid från sina
    hemländer, det är naturligtvis lättare än att vara hemma
    och kämpa för sitt eget lands räkning, det låter denne
    fege individ kvinnorna där nere göra.
    Att han får skriva hos den tjocke Mattsson är inte konstigt,
    där finns bara märkliga individer som skriver sin skit där.

  14. Förstår inte varför Expressen begär att han ska skriva på svenska i deras tidning? Det borde ju vara på turkiska? Så att vi slipper förstå hur begränsad hans kapacitet är?

    • Turkiska? Eller kurdiska? Arabiska? Kinesiska? Eller nåt av de övriga hundratals språken och dialekterna som finns att välja mellan.

      Modern hade stora problem med honom när det skulle fly eftersom han hade svårt att vara tyst och risken var stor att de skulle bli upptäckta av folk som ville stoppa dem. Det verkar inte som om han utvecklat sin filtreringsförmåga nämnvärt under sin livsbanan?

    • Hahahaha! Håller med dig fast det optimala vore att han skrev på plats i Turkland istället!
      Vad gör han här?!?!?!

    • Hans begränsade kapacitet får man reda på när man
      lyssnar till den så kallade komik han sysslar med, han
      påstår att han är komiker, själv tycker jag att det lutar
      mer åt det tragiska hållet.

    • Varför skriver dom inte hela Expressen på kurdiska, turkiska eller nått annat obegripligt från bergsturkens ursprungliga hemtrakter – pappersupplagorna, papperslöpsedlarna och hela nätupplagan – rubbet.

      Det vore mycket hänsynsfullt och skonsamt mot oss svensktalande så vi slapp förstå all skit som Expressen producerar.

Kommentera