Asylsökande vill inte lämna slottsmiljön

INVANDRING. Flera asylsökande på Lia Hof utanför Falkenberg har skrivit ned sina namn på en protestlista för att visa sitt missnöje med att Migrationsverket om en månad ska stänga ner boendet.

Den tidigare SDU-ordföranden Gustav Kasselstrand, som SD dumt nog slängde ut i kylan, gjorde år 2012 ett reportage om ”flyktingförläggningen” Lia Hof och man kan förstå att den som bott ståndsmässigt inte gärna vill inte gärna vill flytta till normal svensk standard.De asylsökande motiverar sin protest med att det skulle bli en för stor omställning att flytta, när de drog från Babbelonien var det dock inte tal om stor omställning.

Ägarna till Lia Hof har drivit anläggningen relativt billigt, men har trots det kunnat ta ut tiotals miljoner i vinst men märkligt nog diskuteras aldrig asylbaronernas vinster på välfärden. Det är tydligen inte lika fult att tjäna pengar på ”flyktingar” som på skolor och omsorg.

SR.se

Om Lia Hof på bloggen…

6 thoughts on “Asylsökande vill inte lämna slottsmiljön

  1. Åker förbi Lia hof ofta och det är alltid tänt i alla rum och detta bygge är STORT. Kristallkronor och lyxig inredning så klart dom inte vill lämna det. Sen kryllar det av mena ute på vägarna runt lia hof , höll på att köra på 5 st som gick mitt i vägen i en kurva. Det är 10-15 min till gekås och där märker man av att det kommit många mena, tyvärr. Jag mår dåligt när man ser dessa fylla kundvagnar för våra skattepengar.

  2. Betvivlar att de har kunnat skriva sina namn på en lista, låter för komplicerat.

  3. Flyttas invällarna, måste de börja städa och torka sig i röven själva. DET går ju inte för sig att utföra slavgöra enligt sharia.

    • Nu måste väl de FLESTA SKATTEBETALARE inse vilket skattebedrägeri som sker i Sverige VARJE DAG, DAG EFTER DAG !
      Jag är djupt bekymrad som varande pensionär med en pension på 7.741:- varje månad efter skatt !!!
      Å dessutom så bor jag inte på något SLOTT !!!

Kommentera