”Jag bor i Malmö och är läkare, så jag är ganska desillusionerad”

INVANDRARBROTT. Malmöbon Stefan Gram är på väg ut till sin bil på Solbacken – han ska ta flyget till Stockholm. Då inser han vad som har hänt. Någon har tänt eld på hans bil. Ytterligare två bilar är totalt utbrända. ”Jag bor i Malmö och är läkare, så jag är ganska desillusionerad”, säger Gram. 

-Pettersson läser desillusionerad som betyder besviken, missräknad, utan förväntningar, illusionslös, frustrerad, utan hopp, cynisk och förstår ungefär hur det är att vara läkare och invånare i det multikulturella paradiset Malmö…

Läs mer på Sydsvenskan…

 

14 thoughts on “”Jag bor i Malmö och är läkare, så jag är ganska desillusionerad”

  1. Tobias Wikström i Dagens Industri: ”Malmö kan inte leva på bidrag.”

    ” LO-basen Karl-Petter Thorwaldsson vill att kommunerna ska få högre bidrag av staten. Samma sak vill det ledande kommunalrådet i Malmö, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S). I en debattartikel i SvD på måndagen skriver de att en större del av den kommunala välfärden måste finansieras av statsbidrag.

    Men vägen till en bättre kommunal ekonomi går inte via skattehöjningar eller statsbidrag. Det måste handla om reformer så att fler kommer i jobb.”

    http://www.di.se/opinion/tobias-wikstrom-malmo-kan-inte-leva-pa-bidrag/

  2. Man undrar om polisen avecklat sin verksamhet i Malmö. Det verkar vara fritt fram för all kriminell verksamhet. Det är nog den nya Svenska modellen….

  3. Nu är det nog inte bara Stefan Gram, som är desillusionerad. Jag tro att en väldigt stor del av svenska folket känner samma hopplöshet. Men vad menar våra politiker med att förstöra vårt samhälle? Ser de inte, hör de inte? Och framför allt fattar de inte?
    Är de köpta av något främmande land? För något sjukt måste det väl ändå vara men vad?

  4. Inrikesminister Anders Ygeman (S)

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2017/01/ygeman-polisens-resultat.jpg

    https://3.bp.blogspot.com/-dxTxrMkc8wQ/WKmpH8CxKqI/AAAAAAAAF_U/NHcvHug1vIsIQYl6XEH0RXsDNcTHEg6KwCLcB/s640/Ygeman%2Bi%2BMalmoLOW.jpg
    Från Jeanders bildblogg

    Anders Ygeman (S) tyckte också vid något tillfälle att den högre våldsbrottsligheten i Malmö berodde på att Malmö ligger närmare kontinenten än andra svenska städer. Men vi har inte hört honom ta några initiativ för att flytta hela Malmö längre norrut i Sverige för att på så sätt få ner brottsligheten.

  5. Kan tycka synd om läkaren och eftersom jag själv bor i Malmö så jag förstår vad han menar. Men han har säkert tjänat fina pengar när Sveriges ” bästa ” statsminister ( F Reinfeldt) regerade så det finns pengar till en ny motor. Annars skicka räkningen till dom värdelösa politikena i Stadshuset, för det är väl Nisse Putte o Sven som tuttat på. Allas lika värde

  6. Ja Nils Dacke, alla har inte fattat galoppen med val och hur det blir. Väljer man dessa stollar som nu styr så blir det så här, brända bilar, brända skolor, våld och våld och åter våld. Politiker är inte intresserade av att skydda den traditionella svenska befolkningen som ser till att stollarna kan sätta mat på bordet och har någon stans att bo, ger dem mandat att styra detta land som tidigare generationer klarat av.

  7. Stefan Löfven (S) luftade sina åsikter om bilbränder i Husby och uttalade sitt ogillande då 2013-05-20.

    https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/09/aftonbladet_husby.png

    Men sedan dess har inte mycket hänt vad gäller konkreta åtgärder … förutom ett nytt och ofta upprepat löfte från Stefan Löfven (S) för inte så länge sedan.

    https://4.bp.blogspot.com/-udvmZUpYJUA/WMrhRPWuJVI/AAAAAAAAF_8/_U0qUOdno1Qjw904zGrwL6YLIurAlQiSwCLcB/s640/Loven%2Bgriper%2Bin%2Blow.jpg
    Från Jeanders bildblogg

    Den desillusionerade malmöbon och läkaren Stefan Gram får väl kontakta Stefan Löfven (S) och fråga ”statsministern” NÄR han tänkt sig att gäng-knäckandet skall påbörjas på ALLA bilbrännar-orter i hela Sverige … inkl Malmö..

  8. Synd att bilbränder inte bara förstör bilar utan också levebröd för en del
    och viktiga uppdrag för andra. Vi har inte sett slutet på denna cancersvulst
    i samhället, jag gör vad jag vill och ingen kommer åt mig, är attityden.

  9. När vi importerar Mena så får vi Mena, det är faktiskt inte svårare
    än så, hoppas de som röstade på PK -sekten är nöjda nu?, eller behövs det fler grillade bilar?

    • PK 87 eller den s.k. dumsvensken, reagerar inte ty de har hamnat i så en djup koma. Att de troligtvis aldrig mer kommer till sans igen. Det är ett ytterst fåtal, som påverkats av dessa händelser negativt. De e alltid lika glada vad, som än händer. Om de så pissar på svenskingen tycker henen – hönset ah de va int så falit de va ju varmt oh skönt!

  10. Skulle inte våga ha en bil om jag bodde i Malmö. Snart går det nog inte att försäkra bilen mot brand.

Kommentera