Hämnden är inte ljuv-Åkesson är för god för detta!

Bara för att Jimmie Åkesson blev mobbad och hånad av diverse medier och politiker så förväntas det att SD-anhängare eller Jimmie Åkesson själv skall håna och mobba sjukvårdsminister Gabriel Wikström skall ge igen med samma mynt. Nej, Aftonbladet, Arbetet, SR, m.fl. Det blir inget med detta. Åkesson är alldeles för god människa för att sänka sig så lågt och förhoppningsvis hans väljare också. Att det kommenteras är inte samma sak för det skall inte vara skillnad på vem som gått in i väggen, eller??  Önskar Gabriel Wikström god bättring!

C_UVLLwWsAEOUbf

 

17 thoughts on “Hämnden är inte ljuv-Åkesson är för god för detta!

  1. ”Allas lika värde”
    En 25 årig krigsförbrytare är lika mycket värd som en svensk skolgosse annars är du rasist.

  2. Nu borde ju försäkringskassan ställa samma krav som de gör på vanligt folk ,nämnligen att de ifrågasätter läkarintygen och låter försäkringskassans läkare bedöma om han är sjuk, men samma regler gäller väl inte politikerna de går ju gräddfilen medans vanligt folk blir utförsäkrade när försäkringskassans läkare ogiltig förklarar läkarintygen. Han borde väl söka annat jobb som försäkringskassan brukar rekommendera långtidssjukskrivna, han kan väl börja som svetsare

  3. Det Åkesson råkade ut för är posttraumatisk stresssyndrom. Han har befunnit sig i en krigszon sedan 2005. Inte ens veteranerna från andra världskriget hade stått ut med det.

    Jag har också förståelse för Wikström. Att sitta inspärrad med galningarna i MP(K) är också traumatiskt. Men det är väl bara att byta sällskap då?

  4. Att det är två Töffar på Aftonlögnen som försöker
    trigga igång bråk förvånar ju ingen, dom två figurerna har
    inget innanför Rödvinsdimmorna.

  5. Ser fram emot Gabriel Wickströms tillfrisknande och den verbala misshandel, med syniska påhopp och insinuanta påståenden i Skavland som Åkessons fick utstå efter sin sjukskrivning.
    I Gabriel Wickströms fall så finns det ju relevanta frågeställningar om anledningen till vad det var som utlöste sjukdomen.
    Exempelvis om det är vårdkrisen som Sossarna själva ställt till med och att det dagligen är svenskar som dör pga den förda politiken och att prioriteringen förefaller att i huvudsak vara inriktad på folk från tredje världen, som aldrig bidragit eller aldrig kommer att bidra med något till det gemensamma. Är det den insikten som fick Gabriel Wickström att gå in i väggen.

  6. Den form av mobbing som Åkesson och hans väljare utsatts för bl.a. av den s.k. statsministern från riksdagens talarstol i direktsänd TV finns inte i våran vokabulär.

  7. Likaväl som vi led med vår Jimmi så lider vi med dig, Gabriel.
    Hårt arbete och starkt engagemang sätter sina spår.
    Vi har alla en gräns för hur mycket vi kan prestera och stå ut med.
    Vi behöver alla starka människor som vill ge sig hän till politiken.
    Tack Gabriel för ditt arbete. Tro inte och ta inte åt dig av eventuella
    negativa uttalanden. De som ägnar sig åt detta bekräftar bara sin egen svaghet.

    Stå på dig, Gabriel och ta den vila du behöver!
    Vår Jimmi kom snabbt tillbaks men vi är ständigt ängsliga att Jimmi ska jobba för hårt igen. Vi vill ha Jimmi kvar och ser fram mot en ny uppgift som statsminister för Jimmi.
    //age

    • Nu har ju SJUKVÅRDSMINISTERN alla chanser att se sjukvården från insidan och jag tror nog att han säger ”Det hade jag ingen aning om”.

      • Som tur finns det privat alternativ i detta fallet så Repalu får inget vatten på kvarn av Wikström.
        Det är väl bara Sjöstedt som vill ha slut på privata skolor nu när dottern är färdig i svensk privatskola.

Kommentera