Förskolevikarie häktad för våldtäkt mot barn

INVANDRARVÅLD. En man i 20-årsåldern som jobbat som vikarie på förskolor i Lindesberg har häktats på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn. Polisen utreder ett fall med ett barn, säger kommunens förvaltningschef Henrik Arenvang. 

– Lördagen den 22 april fick vi information från föräldrar. Efter det drog processen igång. Det dröjde dock elva dagar innan han greps men han togs ur tjänst direkt då misstankarna kom fram.

19-åringen har gjort sammanlagt 100 vikariepass på förskolor i Lindesbergs kommun. Första dagen han jobbade var 5 september 2016. Sedan har han varit på fyra förskolor. Det gäller förskolorna: Björken, Kyrkberget, Tallbacken och Grönsiskan, skriver Lindesbergs kommun på sin hemsida.

Den misstänkte kom till Sverige med mamma, pappa och fem syskon hösten 2006 från staden Zakhon i den kurdiska delen av Irak men det nämner varken kommunen eller media. Han är svensk medborgare.

6 thoughts on “Förskolevikarie häktad för våldtäkt mot barn

  1. Klart att Özz Nûjen vill ha hit fler kriminella muslimer och p*r*s*ter.
    Riksdagen består av maktgalna psykopater, de lyssnar aldrig till svenska folket.
    Om politiker lyssnar till folket så hade man inte kunna stjäla av de enorma utländska lån som man tar upp för att ge bort till kriminella som reggat sig i flera olika namn i flera olika länder.

    • Du skriver att, Riksdagen består av maktgalna psykopater. Det stämmer inte det är inte deras fel att, Svenstia är spritt språngande galet. De utför ju bara det, som 87% maktgalna psykopater har ålagt dem att, göra. De få gånger de försöker göra något rätt ja, då slår 87 tillbaka kategoriskt. Är man ärlig och intelligent är man inte kommunist! Är man kommunist och intelligent är man inte ärlig! Är man ärlig och kommunist är man inte intelligent! Så våra s.k. 87 är varken intelligenta eller ärliga. Ute i den stora världen är dagens svenskingar mest kända för tre ting 1/ sin monumentala dumhet. 2/ extrem feghet. 3/ konflikträdsla. Så sluta att, skylla enbart på politikerna de försöker bara tillfredsställa dumsvenskarnas storhetsvansinne.

  2. Så får vi så småningom se, om invällarnas rabattkort i våra domstolar gäller även i detta fallet.

  3. Skicka tillbaka asen!!! De har f-n i mig förverkat sin rätt att vistas i landet medborgare lr ej, medborgarskap kan enligt lag dras tillbaka så det finns inga som HELST ursäkter!!! 😠😠😠

  4. Samhällstjänst 40 timmar är väl gängse straff för innovativa snorvalpar.

Kommentera