Fotbollsspelare drog kniv mot lagkamrat på träning

INVANDRING. En skandal skakar division 4-klubben Övertorneå SK. Ett bråk på en träning slutade med att en spelare drog kniv mot en lagkramrat. –  Det är helt oförlåtligt. Kommer man till träningen med en kniv gömd i byxan har man ju en avsikt redan innan. Det är inte normalt, säger klubbens ordförande Christer Töyrä, till Norrländska Socialdemokraten.

En polisanmälan har upprättats mot en spelare i Norrbottenlaget Övertorneå SK. Detta efter att ett bråk på en träning spårade ur, och en spelare drog kniv mot sin lagkamrat. Övertorneås ordförande Christer Töyrä bekräftar att så är fallet.

Klubben har nu valt att stänga av spelaren under polisens förundersökning. Hur lång hans avstängning blir kan de ännu inte svara på.
– Det beror helt på vad det blir för straff. Sen får vi prata med spelaren och höra hans inställning. Vi har ett socialt ansvar som klubb, säger Töyrä till NSD.

Den drabbade spelaren ska ha klarat sig utan skador. Vad som utlöste bråket kan Töyrä ännu inte svara på.
Detta är inte första gången som Övertorneå tvingas stänga av spelare. För ungefär ett år sedan stängde de av två spelare som brutit mot klubbens värdegrunder. Då handlade det om en spelare som inte ville ha tjejer med på träningarna, och en som skadat en lagkamrat avsiktligt.

-Pettersson har inte en aning om vilka spelare som gjort vad, men jag läser om kniv mot lagkamrat och värdegrund med inga tjejer på träningarna och fattar, det finns ingen tunnelbana i Övertorneå…

Några av spelarna i Övertorneås lag…

20 thoughts on “Fotbollsspelare drog kniv mot lagkamrat på träning

  1. En finne? Förlåt, jag skojade bara… Det är inte ni som drar kniv numera.

  2. Hur lång hans avstängning blir kan de ännu inte svara på? Vad sägs om livstid med livstids utvisning också

  3. Han får väl ett straff på 40 timmars samhällstjänst eftersom han är ju traumatiserad och synd om. Tillhör nog de som ska föra vårt land mot nya höjder!

    • Jo, det är ju självklara Nobelpriskandidater givetvis. Och alla är miljonvinster, på sikt givetvis.

  4. Det är inte normalt, säger klubbens ordförande Christer Töyrä,

    I morgon är han f.d. ordförande…. ”inte normalt…”
    Det är mycket med det nya Sverige som inte är ”normalt”. Men frågan är, vad som är normen. ”Svensk norm” gäller inte längre, numera är det afrikansk och arabisk norm. Alltså är gossens beteende HELT NORMALT. Eftersom det inte verkar finnas några som helst krav på att dessa hitkommande ska anpassa sig till svensk norm.

    • Om det inte redan är ”the swedish style”, så lär det bli det inom kort. Svenstia är det land där det mesta ”går ad helvede till” under dumsvenskingarnas jubel och applåder.

  5. Dessa människor har inget i Sverige (Europa) att göra. Deras syn på medmänniskor är så annorlunda att det alltid kommer att bli kollisioner. Lägg därtill att de inte har kapacitet/intelligens nog att anpassa sig och tänka själva.

    Sen gnäller de över diskriminering? De kapar ju själva av den gren de sitter på.

    • @Kurt, du har fel. Det är inte smååå glin utan Övertorneå SKs seniorlag.

  6. Vad säger Svenska fotbollsförbundet då?De tjatar ju om sin ”värdegrund” och sin integration var och varannan minut.Ut med alla äckliga babbar som förstör vårt land.Det räcker nu.

  7. Snart blir man inte ens förvånad,ser på 2:an Svetsarn svamlar som vanligt,det vore bättre om han tog tag i brottsligheten som hans jävla skyddslingar ställer till.Jag säger som D Trump ;titta på Övertorneå vad är det som händer där,vem kunde Tro? Snart är dags att ta tag problemen,medborgargardet,nattvandring eller liknande vi Svenskar måste organisera oss på internet eller nånting måste hända medan vi har något kvar av landet.Avgå MVH Adolf

  8. Övertoneås fotbollslag………………..tur att jag skiver sittandes, annars hade jag nog ”dånat” !

Kommentera