Dalaläkare gripen misstänkt för övergrepp på småflickor i Kambodja

FEJKMEDIA. En man i 70-årsåldern, som varit anställd som stafettläkare på ett flertal vårdcentraler runtom i Dalarna, har gripits i Asien misstänkt för sexköp av barn. För drygt två veckor sedan greps en man i 70-årsåldern av polis i Kambodjas huvudstad Phnom Penh misstänkt för att ha köpt sex av fyra stycken flickor – 12, 13, 14 och 15 år gamla. 


Enligt nationell media misstänks mannen även för övergrepp på ett barn som vid tillfället var under åtta år gammal.
Enligt Dala-Demokraten ska mannen ha varit anställd som hyrläkare inom Landstinget Dalarna och har under de senaste fem åren haft uppdrag på ett flertal vårdcentraler runtom i länet. En källa uppger till dem att han var verksam i Dalarna så sent som för en dryg månad sedan.

Även en kvinna misstänks för brott. Hon står åtalad för koppleri och ska ha försett läkaren med de fyra barnen.
Domstolen i Phnom Penh uppger att en rättegång är att vänta senare i år. Fram tills dess kommer paret att befinna sig på Prey Sar-fängelset. Det ska även utredas om det finns fler barn som fallit offer för mannen.

-Pettersson ser att dalmasen i brittiska tidningar heter Clive Cressy och är brittisk medborgare. Pedofilen ser inte ut som någon flickidol direkt. Vi får hoppas att om Mr Cressy döms, att han får förlängd semester så länge han lever i Kambodja…

11 thoughts on “Dalaläkare gripen misstänkt för övergrepp på småflickor i Kambodja

  1. tom namnet Clive Cressy är konstruerat och är kodat med kod 33
    cc=33 som används ofta i hoax och fejkade tillställningar

  2. Vad det inte han som var ett jehovas vittne och som gjorde liknande saker i uppsala. ..Bertil pettersson eller nått sånt han har väl bytt namn nu också

  3. Svensk kriminell hatmedia måste hata sin egen befolkning, i detta fall dalmasar…-att kalla denna förbrytare för dalaläkare borde göra alla i Dalarna förbannade….
    Men svensken bränner inte ner några tidningsredaktioner utan knyter näven i byxfickan och håller tyst så det är fritt fram att kalla våldtäktsmän och mördare för ”svenskar”….-SKÄMS globalister och massinvandringsförespråkare!

    • Clive Robert Kingsley, 69 år enligt filmen i länken!

  4. Dalmasen ser lite annorlunda ut,än masar i övrigt !Funderade just över om alla turister räknas in i den totala folkmängden för Absurdistan ?

    • Åsa Romson logik; Alla som besökt Dalarna blir automatiskt dalmasar, liksom de som åkt tunnelbana i Stockholm blir svenskar.
      Det finns en känd bild på Bin-Laden när han i början av 70-talet besöker Falun. Detta borde väl även klassificera honom som dalmas. https://www.youtube.com/watch?v=eYsjK7au_jU (Romsons tunnelbaneuttalande)

    • När media skrev dalmas tänkte jag mig en med toppluva och likt Mora Nisse ha lite skidkultur.Men enligt media så behöver man bara åka igenom Dalarna så blir man dalmas.Ungefär som Åsa Romsom och hennes tunnelbana.Åker man bara tunnelbana så blir man svensk.

  5. Det namnet var inte så svenskt…………..varför kallas han aset ( han ser inte vettig ut) för svensk ?

    • Allt för att bryta ner svenska folkets moral vilket gagnar globalister och massinvandringsförespråkare!

Kommentera