10 thoughts on “Arg Blatte sågar PK politiker och media jämst med fotknölarna

  1. Mycket bra film av Arg ”utlänning” som alla borde se, dock vill jag inte kalla han blatte som i texten, utan utlänning, skillnaden är att en blatte kallar man en person som är en oönskad kriminell utlänning, och det är inte Arg utlänning. Det finns bra utlänningar och det finns blattar, tyvärr så är blattarna överrepresenterade till max i Sverige vilket vi har många idioter och landsförrädare att tacka för bla SÄPO, vanlig polis, politiker dvs hela 8-klövern, journalister, vänstern, flertalet kändisar, författare och stora och små svenska företag och företagsledare mm mm.

  2. Det är ganska konstigt att han inte blir fullständigt uthängd och smutskastad i msm…

    Kan det kanske bero på att han har källhänvisning till alla sina påstående och argument, ofta från självaste msm, vilket gör det väldigt svårt för msm att ”motbevisa” honom, eller ens ta en argumebntation med honom utan att se (ännu mer) ut som kompletta jubelidioter?
    Han gör ett mycket bra jobb och jag önskar att fler faktiskt kunde lyssna på det han säger.

  3. Ja han är mycket vältalig och kvicktänkt. Har lyssnat ett par år från
    och till på honom.

  4. Denna video visar hur utpräglat sjukt Sverige har blivit, det tog runt 50 år av total vansinning politik (stödd av media) att nå hit men nu är vi här.

  5. Han har ju rätt!
    Varför kan inte Regering och Riksdag komma till samma slutsatser som så många av oss sedan årtionden tillbaka har dragit.
    Allt för många har rösträtt i för tidig ålder. Varför tror ni myndighetsålder och tillika rösträttsåldern sänktes, därför att unga som liten erfarenhet har oftast är vänstervridna. Vilka partier tjänar på det?
    Dum fråga vilka bildar regering med god hjälp av vilka?

  6. Han är jättebra ni som inte känner till honom. Han har gjort många bra filmer & var den som blev uthängd i msm för att ha ”inspirerat” till ”händelsen” (säkerligen msm’s definition om det varit på en i huvudsak ”vit” skola utförd av en mena-avkomma) på en skola i Trollhättan.

Kommentera