3 thoughts on “A voice in favour of Tommy Robinson

  1. Anne Marie Waters har gjort ett fantastiskt jobb för att upplysa om faran med islam, Sharia och skandalen om barnvåldtäkter i Rotherham

  2. Tommy Robinson en fantastiskt modig man. En man som står upp för den lilla människan. Små engelska flickor som under decennium våldtagits av mängder av muslimska män och ingen har lyft ett finger för att hjälpa dessa flickor till engelska arbetare. Polisen har blundat tillsammans med övriga myndigheter och politiker. Tommy har fängslats och i fängelset har man släppt in muslimer som misshandlat honom.
    Storbritannien är inget trevligt land, en odör av rutten fisk ligger över landet. För ett par veckor sen träffade jag en engelsman och han beklagade sig gällande Brexit. Jag nämnde problemen i Europa och det enda dåren hade att säga var -vi engelsmän gillar mångkultur och således tänkte jag även övergrepp på landets egna barn.
    Storbritanniens politiker och elit är delaktiga i ondskan som pågår mot Europas folk. Många fula fiskar och Tony Blair är bara en i mängden.

Kommentera