SVT kallar en dömd mördare och terrorist för ”omstridd”


TERRORISM. EU-parlamentarikern Marita Ulvskog (S) anklagas för att glorifiera våld och terror genom att posera med en bild på livstidsdömde palestiniern Marwan Barghouti. Mellanösternexperten Pär Jönsson anser att det är politiskt olämpligt.

– Det kommer att ytterligare spä på Israels version om att Sverige är ett Israelfientligt land, säger han.
Den 27 april lade EU-parlamentarikern Marita Ulvskog ut en bild från en demonstration i Bryssel, där hon protesterar mot Israels behandling av palestinska fångar. Samtidigt håller hon upp ett porträtt av palestiniern Marwan Barghouti, som enligt Reuters dömdes till livstids fängelse 2004 för att ha legat bakom bakhåll och självmordsattacker under det palestinska upproret (intifadan).

Marwan Barghouti, är dömd till fem livstidsdomar för tre attacker och fem mord.

-Pettersson misstänker att Socialdemokraterna och regeringen struntar i vad Israel tycker om det, relationen med Israel är redan körd men jag undrar varför SVT kallar en dömd mördare och terrorist för ”omstridd”? Det är som om SVT skulle kalla Breivik för ”omstridd norrman”.

Sveriges Radio intervjuade Frankrikes nya president Emmanuel Macron nyligen och då frågades det om erkännandet av staten Palestina – Att erkänna Palestina vore dock att bara välja en sida. Styrkan i den franska diplomatin består i att prata med båda parter, sade presidentkandidaten och nyvalde presidenten klokt nog, medan Sverige med all oönskad tydlighet har valt sida, islamism mot demokrati…

Hillevi Larsson (S) visar stolt upp sitt pris. En karta där Israel är utplånat.

Statsminister Löfven (S) och Palestinas president Abbas

Utrikesminister Wallström (S) och Palestinas president Abbas


18 responses to “SVT kallar en dömd mördare och terrorist för ”omstridd”

 • Tony

  Dumhuvudena i den Svenska regeringen försöker hela
  tiden att överträffa varandra i Stupiditet?

  Gilla

 • david

  Skriv gärna om detta. En ANTIFA medlem våldtagen av en turk när hon skulle besöka hans hemland. Bägge två var ANTIFA medlemmar.

  Bild: https://images.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FC2ozxZ2XgAAG2ZT.jpg&f=1

  https://www.flashback.org/t2837554

  Gilla

 • Observator X

  Det går inte vidare bra för kvinnor på de högre positionerna, varken i regering, polis eller militärt sett.
  Det blir den det ena toket efter det andra. Helt uppåt väggarna, riktigt.
  Milt sagt…

  Gilla

  • Realist

   Varför kan vi i Sverige den mest öppna och demokratiska nationen ”twittra” till resten av världen ???

   Gilla

 • ruben

  Man kan ju tänka på vad Sossarna vill skall hända i Sverige. Skall Palestinska Malmö-styrkor angripa …ja vadå regeringen? Judar har redan flytt från Malmö pga. Palestinsk och muslimsk förföljelse i den fattiga staden, som kräver mest socialbidrag av alla städer i Sverige. Judar i Malmö har i vissa fall flytt till Israel, för att hör och häpna, få lite mer lugn och ro. Socialdemokraterna skall förstås skämmas när de driver den oförskämda jakten på Judar. Hur var de nu, Socialdemokraterna har ju nazistiska och rasistiska rötter i historien.

  Gilla

 • Mm

  Marita Ulvskog har aldrig haft någon självkontroll, fullständigt okontrollerbar. Otroligt att denna människa har haft de positioner hon haft och har. Skandal

  Gilla

 • Realist

  Margot Wallström borde alltså vara inom säpo´s kontroll !! Hur är det nu med SÅPOS kontroll av de som har kriminella kontakter ???
  Men det gäller kanske inte för vilka som HELST ???

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Om Sveriges industriers ekonomi går så jävla bra som de påstår, då kan de väl sluta slicka Saudiröv? Eller vad har islamisterna för annan hållhake på regeringen? Att de skall avslöja för svenska folket exakt hur djupt Sverige är insyltat?

  Gilla

 • brisslan

  Det finns bara en kategori, som är dummare än en svensk 87 och det är en svenska modell 87. Som förmodligen är något av det dummaste och sorgligaste, som Gud har skapat.

  Gilla

  • Realist

   Jag håller med dig hönsmamman,
   jag befinner mig i ett samelsurium där politikerna talar om ”klimatstörningar” som de inte kan göra något åt eftersom detta är flutktrationer som sker i klimatet, om de lyssnar på de vetenskaps forskare som gjort utvärderingar längre än de ”så kallade experter” som blir exponerade i massmedia ( se t.ex. SMHI´s så kallade expert utlåtade ) hååå håå man blir rädd.
   Se på Lars Berns klartydligande i webben antroposene
   Denne mannen har varit länge i klimatundersökningar !!
   Jag blir fruktansvärt less på de som utgör sig vara experter, det finns de som vet BÄTTRE så ni som inte vet lyssna ………

   Gilla

 • Albert

  Mannen på tavlan tycks vara i färd med att hugga huvudet av någon.
  Kanske en kristen? Kanske en otrogen kvinna som visat sig utan slöja?
  Vid hans sidor syns huvudena av dem han redan hunnit expediera.

  En mycket obehaglig målning av en muslimsk massmördare under förrättande av sitt värv. Tavlan kommer säkert att passa bra i Socialdemokraternas partihögkvarter, hängandes bredvid Bin-Ladin och Pol Pot…(?)

  Socialdemokraterna blir bara tokigare och tokigare för var dag som går. När de nu öppet och ogenerat hyllar bestialiska massmördare vet man att det är fara å färde! Man kan väl anta att detta ingår i någon slags strategi för att vinna muslimska röster. Vad härnäst? Massmord på oppositionella & etniska svenskar?

  Det är dags för dem som inte redan vaknat att göra det mycket omgående. Islamistpartiet Socialdemokraterna har blivit en tydlig fara för rikets säkerhet!

  Gilla

 • Kent

  De sossetanterna som syns här har väl inte många av hästarna hemma i stallet.

  Gilla

  • Billy Boy

   Riksdagskvinnan Hillevi Larsson (S) som på bild ovan stoltserar med presenten hon fått av palestinierna. På plaketten syns en karta över ett sammanhållet landområde … ett Stor-Palestina bestående av Gaza-remsan + Västbanken + nuvarande Israel som ett utplånat land.

   Hillevi Larsson har också tydligt visat sina sympatier för Palestina genom att delta i försök att med ”Ship to Gaza” olagligt ta sig in direkt i Gaza från Medelhavet med varor som krävde kontroll av israeliska säkerhetsmyndigheter. Detta för att förvissa sig om att inga vapen eller sprängämnen eller andra farliga produkter som kunde utgöra hot mot Israels säkerhet fördes in till Gaza.

   Naturligtvis stoppade israelisk militär fartyget ”Ship to Gaza” redan ute till havs och förde in det till israelisk hamn för kontroll. Efter beslag av produkter som betraktades som farliga vidarebefordrade israelerna återstående ofarliga biståndsprodukter till palestinierna i Gaza.

   Bild nedan på deltagarna i ”Ship to Gaza” där riksdagskvinnan Hillevi Larsson syns längst till vänster iklädd röd jacka, blå jeans och en hatt på huvudet.

   Gilla

 • Billy Boy

  Utrikesminister Margot Wallström (S) har tagit emot utmärkelsen ”The Star of Jerusalem” från palestiniernas president, Mahmoud Abbas. Denna utmärkelse ges, enligt reglerna, till ”en soldat som har utfört en framstående handling”. Bytt är bytt bistånd mot medalj.


  Från Jeanders bildblogg

  Gilla

  • Albert

   Abbas är enligt wikipedia ledare inom Fatahrörelsen som av EU, USA med flera betraktas som en terroristorganisation.
   Sveriges utrikesminister Margot Wallström är alltså utsedd till ”soldat” inom denna terrororganisation!
   Detta borde väl om något få varningsklockorna att ringa hos SÄPO? En potentiell spion och terrorist som Sveriges utrikesminister? Fast SÄPO är ju sedan två år tillbaka direkt underställd regeringen som deras privata underrättelsetjänst och nickedockor, (lite likt STASI i det forna Östtyskland).

   Gilla

   • Realist

    SÅPO vakna nu och undersök nu de som är anslutna till dessa och deras nätverk !!!
    Tack och amen om ni gör detta !!!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: