Räddningstjänsten ska besöka alla lägenheter i Fröslunda


INVANDRING. Stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna verkar vara ett spännande, mångkulturellt paradis precis som 87:an beställd. Där mördas, rånas, kastas sten, eldas, stängs bibliotek, skjuts och allt annat som hör det nya Sverige till. Vi har skrivit om Fröslunda HÄR. 

Nu ska räddningstjänsten i Eskilstuna göra hembesök hos alla som bor i lägenhet i området Fröslunda,för att försöka öka brandsäkerheten. Området är valt efter problemen med bränder i bostäder, som beror på glömda spisar, stearinljus och anlagda bränder, säger Tobias Erdsjö, ställföreträdande räddningschef.

Räddningstjänsten kommer att gå två och två och alltid visa legitimation. Informationen kommer att ges både muntligt och skriftligt, och den skriftliga informationen finns på flera språk.

-Pettersson ser att Erdsjö och SVT är för fega för att nämna den verkliga orsaken till problemen – asylinvandringen, och det är inte bara brandrisken. Slitaget ökar enormt, vattenförbrukningen likaså, kaos i sopsorteringen, osämja i tvättstugan, bara för att nämna några saker.

Det som är nytt för många nyanlända är rinnande vatten, elektricitet, kylskåp, spis, tvättmaskin osv. Därefter ska de lära sig svenska, hur man spenderar sitt socialbidrag och ringa hem för att locka hit kompisarna…

15 dagar var allt som krävdes för att bröderna skulle tröttna på Sverige. Lugn och ro med gratis boende var inte värt flykten från ett krigshärjat land.


10 responses to “Räddningstjänsten ska besöka alla lägenheter i Fröslunda

 • dave

  Bor det inga svenskar i dessa brinnande fastigheter så tycker jag nog att räddningstjänsten ska hålla sig borta.

  Gilla

 • Mm

  Hahaha hoho, går det att lära invällare något, dessutom muslimer, helt obildbara

  Gilla

  • brisslan

   Det är riktigt vad du skriver. Man skulle kunna tro att, de var svenska 87:or men, fullt så obildbara är de ändock inte, som svenskingarna är.

   Gilla

 • eva

  Fröslunda byggdes i slutet av 1940-talet och var ett mönsterområde med trevligt planerade lägenheter och bra service. Jag vill minnas att under 1980-1990-talen renoverades området noggrant och pietetsfullt för att behålla stilen och arkitekturen från 1940-talet. Förutom några kvarglömda förskrämda pensionärer är området proppat med somalier och deras kunskap om elspisar, sophantering, att inte elda på balkongen osv. verkar vara bortom allt sunt förnuft.
  Behövs nog information(?????) och inte bara skriftlig sådan.

  Gilla

 • ruben

  Raketforskarna bryr sig nog inte. De får ny lägenhet med statliga bärare, som kör av staten nyköpta möbler till sitt nya boende utan att lyfta ett finger. Inga konsekvenser kan de stackars traumatiserade små barnen få känna av. Sverige har bestämt sig för att vara ett alternativ till himlen utan karmakontroll 🙂 En variant av helvetet för de som praktiskt skall hålla Sverige igång och gillar lite ordning och rättvisa.

  Gilla

  • ruben

   Sverige vill vara ett alternativ till himmelen för sk. flyktingar och asyl-sökande var vad jag menade. Tyvärr är inte de få utvalda, som är kvalificerade, men det är ju migrationsverket, som leker Sankte Per på skattebetalarnas bekostnad.

   Gilla

 • Adolf Nilsson

  Vad väntar vi oss ,dom är vana med tält i öknen,eller dingla på någon träd i djungeln.Det borde finnas kurs hur man uppför sig i civilisationen. Enklast vore att inte ta hit dom alls,men det fattar inte svetsarns gäng.Det har SD påpekade 3 -4 årsen,hjälp på plats är bättre.Ha en bra kväll Adolf

  Gilla

 • Hönsmamman

  Sverige är som ett stort Big Brother?
  När börjar röstningen?

  Gilla

  • Realist

   Hönsmamman,
   med den skillnaden att svenskar inte kan ”rösta bort” det dom vill kan inte du ordna det så vi kan bli av med de ”oönskade” ????

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: