Babbar till attack mot polisen

INVANDRARVÅLD. Polisen använde pepparsprej mot en flock demonstranter som försökte storma ett möte arrangerat av Eritreanska föreningen på Hisingen i Göteborg. Enligt Hans Lippens, polisens presstalesperson i region Väst, fanns det poliser på plats för att bevaka mötet.

– De skulle ha någon typ av möte och vi var på plats för tillsyn. Då dyker det upp 40-50 motdemonstranter som inte hade samma åsikt som de inne på mötet, säger han.

En mindre grupp ska då ha försökt tränga sig in i lokalen men hindrades av polis. Läget på platsen ska efter det ha lugnat ner sig men blossat upp igen då en grupp ska ha gjort rusningar mot lokalen och polisen.

Det är inte känt vad demonstranterna protesterade mot.

GP.se

-Pettersson tycker det hade varit bättre om babbarna stannat i Babbelonien och gjort upp sina meningsskiljaktigheter där. Eritrea är som resten av Afrika mycket rikt, det behövs bara att folk arbetar och tar vara på rikedomarna…

9 thoughts on “Babbar till attack mot polisen

  1. Har just för några dagar sedan kommit tillbaka från en kort seglats i det underbara ”karibien” ,det var stor skillnad på öarna som jag besökte, alla var befolkade av svarta och ja…..de var otroligt loja har aldrig sett några som arbetade så långsamt och då var lokalerna luftkonditionerade, det finns ingen anledning att skylla på värmen, den var lika för alla.

  2. Varför grips inte en grupp som gör så kraftiga utfall mot polisen att polisen måste använda batong och pepparspray???

    Istället hänvisade polisen denna våldsamma flock till en annan plats, lite längre bort, där de fick fortsätta sin olagliga ”demonstration” och dessutom göra fler utfall mot polisen.

    Är väldigt tveksam om att det skulle gått till på detta vis om ”motdemonstranterna” var svenskar som ”inte hade samma åsikter” som en islamistisk förening och därmed stormat den.

  3. Eritrea har en liten befolkning men är konstant krigstillstånd med Etiopien. En stor anledning till att ungdomar flyr Eritrea är den mycket långa tjänstgöringen i armén alla tvingas till. Det gäller både män och kvinnor. Eritreanska armén är mycket tuff. Den etiopiska armén är ca 10 ggr större i numerär och generellt bättre rustad, men Eritrea gynnas av ett försvarsvänligt gränsområde. Utan Djibouti, så hade Etiopien varit avskuren från hamnkapacitét.

  4. Det är dom för lata till, det enda dom presterar är att
    tillverka en massa barn som dom inte gitter att ta
    hand om.

  5. Ett fantastiskt land så varför flyr folk? Du är kriminell eller opportunist, som försöker fly från straff eller förväntar dig ett liv i lyx utan att behöva arbeta.
    Naturligtvis kan du också på vägen till Sverige bli bög eller flata, det är då säkert att du får stanna.
    När du plågat dig själv i fem år och fått svenskt medborgarskap då kan du återvända för gott inte bara på semester men kom ihåg att du måste ha en adress i Sverige och viktigast av allt ett konto i svensk bank för säker överföring av bidragen.
    Då först kan du njuta av ditt eget hemland Eritrea!

    • — => och vi betalar!
      Vi delar gärna med oss av allt vi kämpat för ett arbetsliv.
      Våra närmaste, vår familj, våra barn och våra barnbarn får väl klara sig bäst de kan i framtiden.
      Några av oss, närmare bestämt 87% röstade ju för nedläggning av vårt fosterland.
      Den lilla, intelligenta gruppen hade kanske sänt sina pengar till IS redan. Då har de inget att förlora.

      Känner du dig trygg?

Kommentera