Törstiga Råttor

Råttor i Bihar, Indien anklagats av poliser för att ha sörplat i sig runt en miljon liter beslagtagen alkohol som lagrats på polisstationer.

Polismyndigheterna att utfärda order om att få bort gnagarna från polisens förråd för beslag.

Råttorna kom som förklaring till det höga svinnet när man kontrollerade lagren av beslagtagen alkohol. När kontrollanterna frågade varför det var ett sånt enormt svinn började man skylla på råttor för att  de förstörde nästan alla alkohol flaskor.

Råttorna uppgavs gnagde på locken till  flaskor eller burkar och smuttade alkoholen mitt framför deras ögon! ”Sir, med hjälp av sina knivskarpa framtänder, de lätt gör hål i locken på spritflaskor eller ölburkar och dricka alkoholen som förvaras i våra magasin,”

Staten polisen högkvarter meddelar att alla 1,053 polisstationer i hela staten skall granskas,  med anledning av det mystiska försvinnandet av sprit från förråden. Enligt en officiell rapport, beslagtogs omkring en miljon liter alkohol under de senaste 13 månaderna.  567,857 liter utländska sprit och 310,492 liter inhemskt producerad sprit

LÄNK.

9 thoughts on “Törstiga Råttor

  1. När poliserna i Indien rapporterade till sina överordnade
    så var det råttorna som hade druckit upp 1 miljon liter öl.

    Också en förklaring…….

  2. Kan det vara dom råttorna som C Hagen och A Ramberg är förbaskade på ,dom hade naturligtvis sörplat i sig deras rödvin och sprit , och jag som trodde att dom menade SD då faller ju allt på sin plats , tänk så galet det kan bli .

  3. Jag tror att dom slipper baksmälla i alla fall.
    Har aldrig hört talas om råttor med baksmälla.

  4. Måste vara samma råttor som härjar i mitt alkoholförråd? Speciellt på kvällar och helger kan det försvinna kopiösa mängder utan att lämna spår.

    Mvh

    Bertil Brus

  5. Man kan misstänka att en del tvåbenta törstiga råttor är glada över att deras fyrbenta vänner fick ta på sig skulden.

  6. Antagligen gjorde råttorna inbrott i närliggande livsmedelsbutik och snodde sugrör också.

Kommentera