Passa er kvinnor – smink polisen är igång!

De vill inte integreras i vårt samhälle, det har vi fått bevis för om och om igen. Detta är en ”besökare” som  läxar upp kvinnor på spårvagnen i Göteborg för sitt smink. Tittar man på de muslimska kvinnorna så är de ganska duktiga på att använda smink , de vill ju bli som oss.  Nu får de inte komma till paradiset enligt denne predikant.  För det är väl muslimer han läxar upp??  Ja, enligt FB. Hur kan Svenska killar läsa och ”gilla” dessa inlägg??

29 thoughts on “Passa er kvinnor – smink polisen är igång!

  1. Hade jag fått bestämma skulle denna individen omedelbart kastas ut ur landet med hövet före, sådana individer är rent livsfarliga för folket och för landets framtid, han tillför inget och kommer aldrig tillföra något till samhället och Sverige mer än ondska.

  2. Vederbörande dödskultanhängare, mördarsekterist och fridstörare torde med fördel återvända till sina naturliga jaktmarker, i akt och mening att därstädes begå sina psykopatiskt betingade spontanpredikningar. Vi har inget som helst behov av de evigt kverulerande korankombattanterna och deras försök att sprida och tvångsimplementera en politisk förtryckarideologi, vilken i samtliga avseenden representerar demokratins, utvecklingens, mänsklighetens och allt levandes absoluta fiende.
    Andreas.

  3. Vilken liten muslimsk ”dyng-Muhammed”….Egentligen är all religion IDIOTI men islam är främst en IDEOLOGI som uppmanar till mord på icke-muslimer och kommer att förbjudas en dag, annars överlever inte mänskligheten…
    Gravitation vet alla vad det är, en svag kraft, släpper man ett äpple så faller det till marken….Vi ska sätta tillit till forskning och utveckling, människans intelligens gjorde att den vita mannen uppfann hjulet och mycket mer än det….En dag kommer vi att få svaret på varför inte planeterna faller ihop på samma sätt som äpplet faller till marken….- Bara en fråga om tid, kanske 100 år till….MEN under förutsättning att den vita rasen INTE utrotas genom mångfald/import av araber som skaffar sig 5-10 ungar per familj….-blir det så, det blir slutet på de jag betraktar som ”människor”….

  4. Han är väldigt ful. Toppen på huvudet och det där fula skägget eller vad det är, har han klistrat dit den där toppen och skägget?

    Hur ska han få bort det? Tänk om han ångrar sig?

  5. Är det bara jag som tycker att denna muslim ser ut som en liten apa?

  6. Landet Sveriges förfall trotsar all beskrivning.
    Kraschlandningen kan inte vara långt bort och att starta därifrån brukar inte gå så bra.

  7. Har han utvidgat territoriet för no-go-zones ? Typiskt för dawa. De här
    muslimska missionärerna är runt om i storstäder och ”inbjuder” till islam. En
    dag lämnar man lappar till äldre män eller kvinnor. Jag har observerat det ett antal gånger. Sanningen är att det finns inget attraktivt i islam för den som har läst på. Jihad är dolt för de flesta, missionen är en del av jihad. Att
    övertala icke-muslimer att bli muslimer är så kallad fredlig väg, sen finns
    ju i krigstillstånd tvingande våld att konvertera. Läs gärna på om Egypten
    och Pakistan. En saijt raymondibrahim.com specialiserad på Egypten, men
    också mellanöstern.

  8. Jag försöker alltid uppträda artigt och belevat. Men, just nu är min hjärna fullt upptagen att reda ut om detta är en Homo sapiens sapiens eller något annat.

  9. Vi lever i demokrati. Och var och en får uttrycka sig hur hen vill, eller demokrati gäller bara Er?

    • Där han kommer i från eller var du kommer, råder knappast demokrati. Det inkluderar även om du kommer från Sverige . I detta landet var det länge sedan det fanns någon demokrati . SD ! Enda räddningen för Sverige !!!

    • ”hen ” nu är du väl ändå fel ute !!! hade de varit en svensk hade polisen haffat han för trackassarier eller trott han va en förrymd mentalpatient !!

Kommentera