Extremt låg asylinvandring

Alldeles nyss utropade socialdemokraten Ursula Berge i SVT:s nyhetspanel, att vi just nu….

…har en extreeeemt låg asylinvandring. Detta apropå morgonens  debatt om avskaffande av id-kontroller.

Jämfört med de senaste åren har vi det…

…men siffrorna från 2016 bygger just på införskaffandet av id-kontroller och givetvis den stängda Balkan-rutten och avtalet med Turkiet. Erdogan är lynnig och kan säga upp avtalet vilken dag som helst och Balkan-länderna kan tröttna på Sveriges och övriga EU-länders kritik som riva de stängsel man byggt upp. Vad som väntar då inser alla.

Vi ska också minnas att det i Danmark finns tusentals asylsökande som egentligen vill till Sverige, men som hindrades av id-kontrollerna och att det i Tyskland finns hundratusentals flyktingar som aldrig registrerat sig, vilket innebär att de vill vidare och vilket land ligger norr om Tyskland?

De här siffrorna från 2016 är också intressanta (klicka för större bild)

Vi har en extreeeeeemt låg asylinvandring!

 

15 thoughts on “Extremt låg asylinvandring

  1. I går bekymrade sig ju MV,och delar av vänsterregeringen över att antalet importer minskat.När de nu helt avskaffat all gränsbevakning,ligger ju kusten klar för bl.a. de niggrar som ”räddas” av EU-flaggade fartyg.På bilden ser vi hur man utanför Libyens kust lastar över några av äventyrarna till ett tyskt marinfartyg:
    http://www.berliner-zeitung.de/image/26850028/2×1/940/470/245fa8b5b5a9570af0ec4bcb468d4a3c/EN/fluechtlinge-auf-boot-rettung.jpg

  2. Lugnet före stormen !! I Italien finns det uppemot 200.000 afrikanska niggrar som bara väntar på första bästa chans,att taga sig norrut….
    Det är denna anstormning av Swahilis,som troligen är orsaken till att man lättar på den redan nästan obefintliga gränskontrollen.
    Nämnde i höstas att tull/gränspolis helt saknades när jag åkte iland från Tysklandsfärjan i Trelleborg. Hur man skall lyckas minska än mer på den övervakningen, överträffar min fantasi. :
    https://2.bp.blogspot.com/-RVM2PlSSJPI/WQuENtVooyI/AAAAAAABTx0/nv1dWgxLqQ8HaLPpeAfzxu1mPm-9Oy_7ACLcB/s320/18199180_10154561644186245_170899865586994710_n.png
    Bilden har jag lånat från Carina Finas blogg.

    • Ali:
      I dag är det ju fredag…Varför är du inte i din Moskèe ? Eller har du fått ryggskott ?

  3. 500 i veckan 26000 på ett år och de kallar sossemadamen lågt.
    Det är en hel liten stad i vårt land, de ska bo prio ett, de ska ha bidrag prio två, de ska integreras prio tre, de ska få ta hit sin familj prio fyra, de ska ha sysselsättning prio fem, därefter prio sex för våra godhetsapostlar de ska eventuellt ha ett jobb!!!
    Jag blir sååå trött.

  4. Hon ser ju fullständigt förstörd ut, för några år sen så var hon lite mullig och nästan mysig..:-)
    Tror det är alla lögner som tär.

  5. Migrationsverket är ju riktigt ute i blåsväder då flera av de muslimer som fått arbete där använder deras datorer för att lura åt sig pengar, mycket pengar.

  6. Faktaresistensen är total allt blir ju lågt jämförbart med 2015. Har hon inte tänkt på alla anhöriginvandrare som blir resultatet av 2015 som inte märks för de kommer med reguljärflyg och passerar utan att ligga utanför Migrationsverkets lokaler.

    Det effektivaste gräshindret det är att sänka bidragen med 90% så alla ekonomiska incitament försvinner.

    Inför obligatorisk registrering med biometriska data så att inte flera identiteter kan används och lägg detta i ett europeiskt register. Har någon sökt i annat EU land och fått avslag så behövs inte processen göras om i Sverige.

  7. Så hemskt att vi inte får in tillräckligt. Sen snacket om sk flyktingbarn var ju så man kan spy. Naturligtvis inte ett ord om att 90% varken är barn eller flyktingar utan rena bedragare. Det enda vettiga som Birger sade var ju att de lockats hit under falska förespeglingar och att ingen på ett tidigt stadie bromat detta vanvett.

  8. Rödvinet har satt sina spår. Nåväl, 500 asylinvandrare per vecka är inte ett lågt antal.

  9. Jasså, det kan de hålla reda på, extreeeem låg invandring, vad sägs om att hålla reda på när vi har extreeeem hög invandring och stänga gränserna. Vi har tagit vårt ansvar med råge, vad sägs om att skicka det bistånd som det var tänkt, till svältande människor och inte uppmuntra lyxinvandring av människor som vill få en bättre ekonomi, nya tänder, senaste varianten på mobiltelefon. Och allt detta kosta gratis i Absurdistan. Som tack för allt detta håller skitungarna på att elda upp Sverige ivrigt påhejade av klanmedlemmarna från Långtbortistan.

  10. Sista idioten är inte född än.Vakna svenskar !Svetsarn avgå MVH Adolf

Kommentera