SR upprörda över att intagna får städa

INVANDRING. Sveriges Radio rapporterar och är upprörda över att minst 60.000 migranter i USA kan ha utsatts för tvångsarbete på ett förvar i delstaten Colorado. Istället för att anställa personal har företaget GEO låtit de intagna sköta driften av förvaret mot ingen eller alldeles för låg betalning.

-Pettersson undrar vad det är för fel med att låta de intagna sköta driften? Betalningen är mat och husrum. Det borde Migrationsverket och Kriminalvården i Sverige ta efter. De intagna kan odla och laga mat, städa, sköta enklare underhåll osv. Det blir billigare för skattebetalarna, de intagna får sysselsättning och lära sig att de inte bor på hotell…

 

14 thoughts on “SR upprörda över att intagna får städa

  1. Det svenska katastrofkonceptet med en massiv import av stridsdugliga och socialt underbegåvade MENA-kombattanter som aldrig behövt besvära sig med något så främmande som proportionella motprestationer, är knappast något att skryta över.
    I sedvanlig ordning vill SR understryka hur illa behandlade deras gullegrisar till glorifierade minoritetsoffer blivit – allt i akt och mening att vädja till den politiskt oinitierade dumsvenskens medkänsla samt bibringa vanföreställningen att Sverige skulle äga någon oavvislig skyldighet att ta ansvar för all världens miserabla migranter och avsigkomna abderiter.

    Avslutningsvis föreslås att våra klimakteriejollrande blomsterhattstanter och omoralens alla fosterbarnssuktande kvastryttarinnor med fördel kan föranstalta med en gemensam Amerikaresa, i akt och mening att tillhandahålla hushållsnära samt andra tjänster till de arma utnyttjades fromma.
    Andreas.

  2. Det finns inte längre några ord för svenskingarnas dumhet och feghet. Utan jag får göra, som de gör i Latinamerika när ordförrådet tryter. ”Gör dig icke till en svensk”! För dem är en svensk det dummaste, som finns på denna jord.

  3. Att SVT/SR s Hel och Halvkommunister skulle begripa
    det är att kräva för mycket, enligt dessa borde ockupanterna
    bo på Hotell Hilton eller Radison?

  4. Hemskt att det inte är som Downton Abbey med en egen tjänarstab och chefsbutler.

  5. Var bor alla kvinnor, åldringar och rörelsehämmade ”flyktingar”?

    Är det kanske bara IS utbildade ynglingar i 17 – 35 års ålder som är hitsända?

    Lämplig inkvartering är väl i så fall stridsledningscentralerna/moskéerna.
    Då är de ju nära vapnen när det blir aktuellt att ”göra nytta”!

    Alla muslimer är ju muslimer.
    Alla muslimer hör väl hemma i moskéerna!

  6. Alla muslimer borde få jobba en tid på någon av våra grisfarmer.
    Skulle troligen flytta muslimen lite närmare verkligheten.
    Ingen människa kan må bra av att leva i en fiktiv värld som muslimerna gör. Det gäller givetvis alla människor med förvriden världsbild, d.v.s. alla som lever med en övertygelse om att vi är styrda av något övernaturligt.

    Den som ännu har denna övertygelse – och kan påvisa denna övernaturliga kraft kan bli mångmiljonär:
    Anmäl dig till James Brandy, han som var på TV och lovade att den som kan visa att en övernaturlig kraft finns och fungerar och kan påvisas ska få 1 milijon dollar av honom.

    Tänk hur mycket pengar vi kunde få till Sverige om alla ”religiösa” individer åkte till USA och demonstrerade att deras ”tro” har en förankring i verkligheten.

    Jag bjuder på tipset!

  7. EK är upprörda över att journalister utsätts för hot.

    Men, när journalisterna själva jagar folk ini deras hem och hänger ut dem med bild och lögner i tidningarna – det är alltså inget problem?

    Är det en journalistisk rättighet att baktala folk?
    Att sprida falska rykten och skvaller, är det OK och synonymt med pressfrihet?

    Att påstå att alternativ media kör med Fake news – är inte det Fake news..?

    http://www.ekuriren.se/sormland/jeanette-gustafsdotter-hotet-mot-journalisterna-ar-ett-hot-mot-demokratin/

Kommentera