Stäng

Expo påstår att nazisterna växer och är allt mer aktiva i Sverige

INRIKES. Aktivitetsnivån hos den mest radikala delen av extremhögern är den högsta på åtta år. Det hävdar den antirasistiska stiftelsen Expo, som räknat till mer än 3 000 aktiviteter förra året. Enligt tidningens researcher Jonathan Leman har nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, som stått för 2.700 av dessa aktiviteter, vuxit.

– Det är en mycket radikal, hierarkisk, nazistisk organisation med krav på medlemmarna att leverera. Man har till och med interna poängsystem, säger han till TT. Det är okänt hur många som är medlemmar i NRM. Den klart dominerande aktiviteten är propagandaspridning, till exempel affischering och spridning av klistermärken. En tydlig trend är en satsning på sociala aktioner, som att nattvandra och agera badvakter.

Ovanstående är från Expo, vill ni läsa i original så får ni leta upp det själva, jag vill inte länka till kriminella organisationer.

Nåväl, Expo anser tydligen att affischering och spridning av klistermärken, sociala aktioner som att nattvandra och agera badvakter är extremism.

– Pettersson tycker det säger mer om Expo än om nattvandrarna och badvakterna. Nåväl, det vore intressant om Expo tog en del av sina miljoner och granskade sina polare i den kriminella vänstern och stridsledningscentralerna som kallas moskéer. Där den verkliga faran ligger enligt Säpo.

HÄR KAN NI LÄSA OM EXPO. 

Organisationernas ideologiska rötter kan spåras tillbaka till den barbariska mördarideologin kommunismen och den ryska revolutionen. De som skapade och genomförde den blodiga ryska revolutionen och kommunismens ideologi var Karl Marx, revolutionens ledare Lenin, den röda armens och koncentrationslägrens skapare Lev Trotskij och den röde bankiren Olof Aschberg (farfar till Robert Aschberg, som ingår i Expo) skötte finanserna.

De röda rasisterna som kallar sig antirasister
Expos grundare Stieg Larsson var medlem av det Trotskistiska partiet Socialistiska Partiet (Fjärde Internationalen) Sociopaten Tobias Hübinette som också var med och grundande Expo skrev Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!” Den ryska revolutionens ”den röde bankiren” Olof Aschberg sonson Robert Aschberg leder och utvecklat och förvaltar de vänsterfascistiska organisationerna Expo, Piscatus och Researchgruppen. De kallar sig journalister men är i verkligheten kommunistiska anarkister och rasister som vill skapa kaos. För att citera Robert Aschberg. Allting strävar efter kaos. Det är konflikter och motsättningar som driver utvecklingen framåt. Allt det vanliga, det gängse, försvinner i historiens malström.

Våldsvänstern byter skepnad i Sverige
Expo/Researchgruppen organiserar och utbildar våldsvänstern i Sverige under täcknamnet ”Tillsammansskapet”. Finansiärer som Georg Soros, Fackföreningar och Postkodlotteriet finansierar dessa kommunisters ambitioner att skapa anarki och kaos i Sverige. Vänsterfascisternas barbari med lögner om antirasism lever och frodas i dagens Sverige. De känns igen genom trossatsen och lögnen om ”allas lika värde”. Hitintills har de lyckats bra. Må de ruttna i helvetet som de skapar. Läs senaste årsberättelsen här och förstå vilka som finansierar skapandet av kaos i Sverige.

22 reaktioner på “Expo påstår att nazisterna växer och är allt mer aktiva i Sverige

 1. Expo stämmer bara i bäcken för sin framtida försörjning medelst bidrag från staten och olika organisationer som vill vara med och visa upp sig i det svenska samhället. I övrigt så är alltsammans bara okontrollerbara fria fantasier som fyller sitt syfte.

 2. Besök vilken stad du vill och upptäck att AFA:s klotter är vanligare än NMR:s klistermärken. Huruvida deras odemokratiska aktiviteter ökat vet jag inte, men det har säkert Expo koll på.

 3. Om man använder ordet extrem. Så kan man gott göra det om Expo.

  Synonymer till extrem: överdriven, ytterlig, ytterligt gående, exceptionell; måttlös, fanatisk.

 4. Om Expo ha rätt så finns det i alla fall hopp om att Svenne håller på att vakna 😉

 5. Det tror fan de. Hela det statliga monopolet skriker ju om det resultatet, via Migrationsverket och med hjälp av officiell media. När samhället maniskt och oförklarlig skapar en obegriplig orättvisa utan gränser och utan rimliga motiv, så kan det skapas frustrerade motkrafter. Precis, som de motkrafter hela PK-Sverige tycks vara rädda och kryper för, Islam. När muslimer kan bli orättvist behandlade står hela PK Sverige på tå och bugar i slöjan. Det är skillnad på hur dödlig och oförsonlig terrorn är mot civila och oskyldiga. Det har respektive grupperingar demonstrerat. Expo väljer att angripa de som verkar minst omänskliga och minst dödliga kan jag förstå?

 6. Postkodlotteriet jasså minsann måste vara nåt undermedvetet som har gjort att jag strimlat skiten som en galen katt varje gång skitreklamen dimper ner i lådan + att jag har svårt för uppsynen på smilfinken som är frontfigur på den.

 7. Expo hatar nasister och buntar ihop dom med sd och beskyller dom för att hata judar men inom expo jobbar det muslimer som i sin tur hatar judar på riktigt så varför kritiserar dom inte islam. …….för det är på riktigt hatet alltså

 8. Ett av många pris för mångkulturalismen är att man får stå ut med att få sin bil uppeldad emellanåt, kanske mer än så…

 9. Alla som inte tycker som miljöpartiet (dvs ca 97% av svenskarna) är högerextrema enl Expo, klart att det blir fler och fler!

  1. Enligt SVT som citerar EXPO så är högerextremismen på frammarsch genom att dom nattvandrar och ägnar sig åt matutdelning till hemlösa. Jag skrev till SVT och frågade vilka som inte är riktigt kloka, dom eller EXPO. När blev nattvandring och matutdelning till hemlösa en farlig högerextremistisk handling? Det finns snart inte ord längre hur långt förfallet har gått i detta land.

 10. Att påstå nazisterna växer är att förneka sanningen.Det är svenska folkets missnöje som växer.Expo menar väl inte att arbetande folket är nazister, dom har väl flera skruvar lösa som alla andra idioter i etablissemanget. Men folket börja vakna nu snart är det dags att städa ut alla svin som förstör vårt älskade fosterland.Avgå svetsarn .MVH Adolf

 11. Expo mm i hela pakétet är numera internationell. Det finns således systerorganisationer lite här och där. Bl a i ett flertal amerikanska delstater. I Danmark var man klok nog att fängsla de som startade danska expo etc, samt förbjuda verksamheten. Man förstår varför, när man inser att ”pakétet” är en återstart av S gamla IB, d v s den organisation som bl a registrerade kommunister och sannolikt utförde massor av andra skumraskverksamhet. Idag är kommunistiska extremister ”rumsrena”.
  Självklart ville Danmark inte ha en aktiv underrättelsetjänst tillhörande svenska arbetarpartiet i landet. Norge ville heller inte ha dem.
  Gissningsvis är det svenska ”inofficiella” skattemedel som finansierar expoliknande verksamheter världen över, vilket sannolikt är en icke önskad ”u-hjälp” för de drabbade.

 12. Om nazisterna växer, är det antagligen bara en naturlig utveckling för att skapa motvikt till den växande våldvänstern

 13. Det är skillnad på folk och folk.
  Om stollarna i Dalarna nu hade bränt bilar, skolor och mycket annat. Kastat sten på ambulans, brandkår och polis. Krävt att man skulle ha särskilda kläder när man söker jobb hos SAS. M.M. Att hela samhället ska anpassa sig efter de särskilda krav man ställer och bli försörjd.

  Då hade det varit något göra helsidor om och snacka om i varenda radio och tvprogam.

 14. Expo hittar på, men det gör dem inte mindre farliga då medierna vänder sig till dem som ”experter” och deras hitte på både får stort utrymme i media och genom media pressar politiker att påverkas av Expo.

  1. Samt att man är livrädd för sanningen och den lilla människan. Det är bara sanningen och folket som är farliga för dessa falska as…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: