Stäng

Räknar med nya klienter

INVANDRING. Anne Ramberg, generalsekreterare Sveriges advokatsamfund räknar med nya klienter sedan regeringen beslutat att ID-kontrollerna vid Öresund ska upphöra.

-Pettersson undrar vad som är bra med att icke identifierade personer kommer till vårt land, men jag är inte advokat…Om Ramberg på bloggen. 

20 reaktioner på “Räknar med nya klienter

 1. En offentlig person i maktställning som med Sveriges katastrofala facit i hand alltjämt dristar sig till ett dylikt uttalande, har inte blott med all önskvärd tydlighet ådagalagt sitt totala förakt för en fungerande rättsstat, vederbörande advocatus diaboli har även exponerat en uppseendeväckande omdömesbrist samt en lika paradoxal som skrämmande oförmåga att uppträda som rättskapabel medborgare.
  Ett av den nationella skammens alla klimakteriehärjade och malplacerade exempel på rovdjursliknande, giriga kvastryttarinnor med siktet inställt på globalismens dolda agenda.
  Andreas.

 2. Sveriges advokaterna ljublar. Vem tjänar mest på brottslingar? Just det advokater! Silbersky är inte blyg han tar drygt 11 tusen i timmen.

   1. Jo, men ingen får kontrollera hur många timmar som har lagts ner!

    Detta skulle kränka den stackars advokaten!

 3. Ramberg skriver:

  ”Det hat som där framskymtar mot flyktingar och människor i nöd och mot dem som driver flyktingarnas sak är kväljande.
  Bruna råttor tittar alltför ofta upp ur sina hålor.

  Bedrövligt är också att skåda hur en moderat riksdagsman väljer inte bara att ropa med gatans parlament utan att därtill, i många stycken, agera som dess taltratt. Hanif Balis samtalston hör hemma, inte i Sveriges riksdag, utan i rännstenen. Och debatten behöver hyfsas.”

  Exakt Anne Ramberg! Du själv kan föregå med gott exempel och sluta kalla dem som inte tycker som du för ”bruna råttor”. Tycker du det är ett hyfsat sätt mot en demokratiskt vald person?

  Att du, Anne Ramberg, med en årsinkomst på på 3 miljoner vill skydda din inkomstkälla, är förståeligt, girigheten har ju som bekant ingen gräns.
  Men, att du gör dig till talesman för de i nöd är bara patetiskt!

  > Vad vet du om att sova ute medan skäggbarnen slår sönder sitt boende?

  > Vad vet du om att leva på 6000/mån som fattigpensionär och inte ha råd med medicin medan s.k. flyktingar får tandvård för 50 kr??

  > Vad vet du om känslan av att bli utförsäkrad medan de nyanlända går runt och röker med en ny mobil i handen?

 4. Det tror f-n att kärringjäveln vill ha nya uppdrag åt sina medlemmar.
  Det handlar ju om miljarder årligen för advokaterna !

 5. Sverige som har så gott om pengar borde ge 50 000 var till alla 7-klöverentusiaster om dom frivilligt lämnar landet.

 6. En fråga; Kan det vara så att Rambergskan tar provision av de advokater som handlägger asylärrende.
  För övrigt är hennes tweet en direkt uppmaning till de som närmar sig gränsen: – Släng (bränn) era handlingar, så kommer du att få stanna.

  t´s the same the whole world over. The rich takes the fame and the poor gets the blame.” Byt fame till rikedomen och the blame till betalar.

 7. Vi lär väl översvämmas av lycksökare nu igen till svindlande kostnader nu när sossarna lagt sig platt för MP. Denna svinaktiga skitkärring gnuggar händerna när miljonerna rasar in på advokaternas konton istället för att gå till välfärd till människor som jobbat ett helt liv.

 8. Det ger feta inkomster till pengahungriga advokater. Kostnader som skattebetalarna får stå för.

 9. Då hoppas vi att riksdagen tänker lite proaktivt och lägger det på den sökande att själv finansiera allt utnyttjande av rättslig verksamhet i vårt land. Därmed kan denna kvinna än tydligare få visa sin passion för id-lösa som inte vill betala för sig.

 10. Tyvärr börjar det gå så långt här i Nordvästkorea på den norra arabiska halvön, att man börjar förstå hur Pol Pot kände sig!

 11. Hon ser bara pengar här, som typisk hjärt- och samvetsbefriad advokat bryr hon sig inte om personen, utan enbart möjliga feta inkomster.

  Dessa samhällets blodiglar borde istället få arbeta som vanligt folk, och uppleva hur verkligheten är. Något som hon bevisligen inte känner till idag där hon sitter på sina höga hästar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: