21 thoughts on “Minns du?

  1. Ja, det var goda tider då! Man kan nog lägga till mer på den listan t.e.x. att det var ovanligt med halsbandsryck och ” balkongfall”.

  2. DU, det där med hemsökelsen av Expressen klassa jag som olaga hot!
    Tänk på att jag ha svagt hjärta 🙁

  3. TAXICHAFFÖRER VA EN PÅLITLIG YRKESGRUPP?

    va beträffar dessa, så ifall ni blir illa bemött skall ni
    kontakta de bolag denne kör för…högst 3 reprimander
    från resenärer så blir denne chaffis avstängd minst ett
    år från de 3 stora bolagen…bolagen tacksamma om
    ni ”brandar” de som misskött sig och ni får troligen ett
    Presentkort för detta…tag alltid kvitto, bra ifall du eller
    ngn medresenär glömmt något i bilen, lättare då för
    taxiväxeln, ger han inget kvitto är denne oärlig, ta då
    numret som står på bilens taklyckta…gäller de stora
    bolagen…inte svart el. vissa friåkare, oftast de som
    sabbat denna näring för sig själva, även för de 87%
    av de skysta chaffisarna…denna yrkesgrupp jobbar
    endast på ”provis”…underbetalt kneg som få vill ha
    p.g.a. att det inte har ngn glamor el. status
    Hos alla yrkesgrupper finns det rötägg…så även
    bland snutarna…promise you!!

  4. Det var då, det när Sverige var ett land.
    Inte som idag, en soptipp innehållande allsköns dynga från världens alla skithål.
    Ska vi klara det här är det sannerligen hög tid att börja rensa landet…vänligen, kom ihåg att undertecknad kanske låter provokativ, rent av våldsam men bortse från det:
    Kom ihåg vad som idag sagts och skrivits den dag då stormen är över oss.
    Den kommande stormen.

  5. Ja. PK-haveristerna har skjutit Sverige i sank! Dessa förbannade as! Godhetsapostlarna kan inte härbergera sin egen ondska och är därför gränslöst goda. Den nya maximerna är hyckleri och bigotteri! Det tar en ände mef förskrckelse!

  6. Det sammanfattar läget då 30-40 år sedan (när jag var i tonåren) med nu.
    Att förstöra ett mycket väl fungerade land på bara en generation p.g.a. av katastrofal politisk styrning med mediernas stöd hade ingen rätt till.
    Att förstöra sitt egna nu och egna framtid är en sak men att förstöra för våra barn, barnbarn och kommande generationer hade vi inte rätt till.
    Största ansvaret för detta totala förfall bär 40 talisterna som har haft störst inflytande på med politik/media direkt och indirekt allt sedan 1968.

    • 40 talisterna är det inte taktäckarna? Dom, som satt på taken 1968 gapade och skrek kamratliga slagord. Men i förlängningen blev kapitalist lakejer.

  7. Visst, det stämmer i det mesta. Ni känner inte egna brotslingar. Det fanns internet i början och man hade en känsla av tryghet.
    I sista 10 år allt har förändras inte bara Sverige. Massinvandring och snabbt teknisk utveckling.
    För dem som vill läsa om egna våldtäckt, prostittion och så vidare här fins lite om detta.
    – Peter Andreas Bo, Soldat
    Våldtäkt å sin dotter, Varberg straffängelse
    1820-03-24
    Tranemo sn, Elfsborgs län
    – Testa själv: Det är massor i det mesta folk attackerade egna barn för mer saknade modighet

    https://www.arkivdigital.se/slaktforskning/register

    • Brott har alltid funnits, det är mängden av främst grova brott som är avgörande om ett land störtas i kaos eller inte. Mängden har exploderat de senaste årtionden, inte minst de sexuella grova övergreppen.
      Visst kan man hävda och antagligen stämmer det fortfarande, det var värre under medeltiden. Men det är väl inte dessa tider eller än värre vad vi vill/önskar!?

    • Idiot! Ingen påstår att våldtäkt inte förekom förr! Det har det alltid gjort tyvärr.
      Skillnaden är att förr sågs en våldtäktsman som skamlig och begreppet gruppvåldtäkt var okänt.
      – Och skedde inte som idag flera gånger i veckan!!!!

  8. Ja, jag minns med behag den ”gamla goda tiden”. Det var då som kvinnfolk kunde gå genom mörka parker utan att vara rädda för att bli våldtagna. Och massbåltäkt? Fanns inte ens i fantasin. Man låste inte ytterdörren men om man gjorde det lade man nyckeln under dörrmattan. Det visste alla men inbrotten var få. Minns aldrig att man hörde om något sådant. Gamla var inte rädda för att få besök tjuvar och pack. Väskryckning fanns inte heller. Polisen kom cyklande i de icke centrala områdena. I centrum patrullerade de till fots. Jag tror de visste vilka de få bovarna var. På landet regerade länsmannen, som också hade koll på läget. Och terrordåd bar det ingen, som tänkte på. Jag minns att ungar kunde var uta efter mörkrets inbrott på vinterkvällarna utan att fördragna bliv hispiga för det. Vi ungar for fritt fram i skog och mark. Fiskade och badade i havet. Spelade fotboll på vilken gräsplätt som helst. Som målstolparna lade vi ett par jackor. Fotbollsskor? Nej, barfota eller gymnastikskor. Inga föräldrar, som hetsade sina ungar på planen. Det fanns ingen TV och vi hade inga datorer. I skolan höll man käft tills dess man fick frågan. Att ha mössan på inomhus eller i skolsalen var inte tänkbart. Jag skulle kunna hålla på länge och berätta för det var väldigt mycket, som var bättre förr. Folk har visserligen fått mycket mer prylar i dag men jag tror inte man blivit så mycket lyckligare för det.
    Vad är det egentligen för fint att vara en ”humanitär stormakt” om folket som bor känner sig allt mera osäkra och rädda?

    • Om vi så lever i 200 år så lär vi aldrig få det så bra som vi hade det på 60 och 70 talen. Då var Sverige ett land som var ett föredöme för andra länder där allting fungerade. Idag är det en avskrädeshög som inte ens lever upp till en soptipps standard, där ingenting fungerar och som andra länder tar avstånd ifrån och asgarvar åt.

      • Mer rätt än så kan man inte ha, själv gråter jag snart blod då jag sörjer och saknar dessa tider så enormt mycket. Ibland blir det för mycket av all skit i samhället att man undrar om det inte snart är dax att göra livet mycket kortare för att slippa all skit …det finns liksom inte så mycket att välja på längre när man inser att detta livet man lever idag inte längre har någon mening, sedan finns det ju stora fördelar med det …man slipper betala skatt för att försörja skiten dom dragit hit.

  9. Hemsökt av Expressen! Det är ett bra tema för min nästa film!

    Ni har väl sett:

    ”Jag är granne med ett asylboende I”
    ”Jag är granne med ett asylboende II”, och
    ”Jag är granne med ett asylboende III”

    Med vänlig hälsning,

    assad – skräckfilmsregissör/producent

Kommentera