Rätten till våra kroppar

Aye Valdés eller Aye Alhassani, vad hon nu heter är fortfarande bitter för att hon inte får bära slöja på jobben hon söker.

Rätten till våra kroppar heter en kvinnorörelse som just idag bjudits in att deltaga i Syndikalisternas 1:a majmanifestation.

Aye Valdés skriver så här på sin Facebooksida….

och lägg särskilt märke till följande ord: ”…slöjan är ett aktivt val och jag själv har valt att bära slöja”.

En nudist har gjort ett aktivt val, likaså en gothare och en mc-kille. Ingen av dessa skulle få jobb hos SAS om de inte aktivt valde att respektera den klädregel som gäller på företaget. Aye Valdés har således gjort sitt val, ämnar inte respektera några andra och har därmed medvetet diskvalificerat sig från de arbetsplatser där det råder regler om klädsel.

Som någon skrev. ”Aye Valdés är bara ute efter uppmärksamhet och skadestånd”. Ligger nog mycket i det.

22 thoughts on “Rätten till våra kroppar

  1. Har knappt sett någon muslim med slöja jobba i Sverige.
    De jobbar oftast inte, de shoppar i svenska klädbutiker dagtid.
    Har aldrig sett en tält-somalie jobba.. konstigt nog, somalier är ju kända för sin arbetsmoral.Deras ”jobb” är väl att ligga hemma och spruta ut ungar, så att de kan få in så mycket bidrag som möjligt till klanen.

    Arbetsgivare har rätt att neka människor som klär sig annorlunda av ideologiska skäl anställning.
    De har inte rätt att neka kvinnor i slöja, burka, eller enmanstält av religiösa skäl. Då kommer DO och slår dem på fingrarna.

    En sak jag alltid undrat över är varför muslimska kvinnor är sminkade som horor.

    Jag har aldrig sett zigenare jobba eller ens hört att någon har en zigenare på sitt jobb.

  2. Den som verkligen värnar om rätten att förfoga över sin egen kropp och klädsel, väljer definitivt inte att ekipera sig i en huvudbonad som symboliserar det största hotet mot mänskligheten och allt levande. Punkt slut!
    Den hysteriska och uttalat patriarkatfientliga radikalfeminismen och dess islamistjuckande, stinkbombsvärpande kalkoner må kackla bäst de vill – sunda förnuftet vederlägger per automatik deras traumatiska teorier och kvasifilosofiska resonemang.
    Andreas.

  3. Apotek:

    Såg en muslim som haft slöja hon var vid kassan.
    Hon hade väldigt mycket smink, kanske för att det krävs?
    Blev så sur att jag kommer byta Apotek …!!
    Inget heltäckande dock men det säger sig själv att det är svårt att delta i arbetslivet om man är inrullad i tyg.
    Och de vägrar ta män i hand.

  4. I Gbg häromdan. Flera med slöjor – helt ok. Men fötterna täcktes hos många av Puma,Addidas med flera märken. Islam på toppen ,kommersialismen(USA) nertill. Är detta mångkultur?

  5. Kommer någon muslim att ställa oss till ansvar för detta . Och var det kanske meningen genom att gå ut i pressen. Visste hon vad hon kan uppvigla . Är rädsla befogad?

    • Det var helt uträknat. Hon skulle först söka jobb med slöja och sedan gå till pressen för att försöka bryta SAS-reglerna och därmed sätta sig (eller muslimerna) ovanför SAS. Så enkelt är det.

  6. Det är så uppenbart en planerad vänsterkupp. Hon har gått på Södertörn och gått ihop med några om att få mediauppmärksamhet och ett skadestånd. Tjejen är inte religiös någonstans med den sminkningen och uppmärksamhetsbehovet. Hela hon är haram.

    • Tyvärr, det är ingen vänsterkupp. Det är en muslimkupp. Muslimerna skall ta över och där försvinner vänstern med ty vänster är i själva verket dedenn största fienden för muslimer. Vänster är ju den som har från början gått för jämställdhet mellan människor lika väl som man och kvinna.
      .

  7. Här i västländerna var det många tusen år sedan man förstod, att inavel var skadligt. På,vissa håll har man inte fattat det än. Men det beror väl på att de är just inavlade..

  8. Detta kallas ”HIJRA” att underlägga sig välden via förflyttning och ”kolonisering” & utnyttjande av lagar som tex gummi-paragrafen ”hets mot folkgrupp”, som ingen människa egentligen vad den innebär!
    (Fritt översatt)
    ”Vi ska använda deras demokrati för att krossa dem!”

  9. Alla dessa små incidenter är styrda uppifrån moskeijer. Det går helt enligt planerna. Man tar en liten steg i taget tills man har hela samhället i sin hand. Och den vanlige svensken varken ser eller hör något. Det hela göms under det magiska ordet ”rasism”. Svensken är, ni får ursäkta mig, dum i huvet. Svensken jämför dessa ”invandrare” med oss som kom från Finland, Estonia mm. och som det gick bra med bortsett från en del ytskum som det tyvärr alltid följer med när man häller god öl i glaset.

    • Det tror jag inte, då han hon varit tvungen att underkasta sig de regler, lagar och den kultur som råder där. Det är inte direkt Islam light som råder där. Hon hade varit bortgift och varit tvungen att lyda sin far, sin man, sina bröder och kusiner och så småningom sina söner.

  10. Var kommer alla tokar och fjollor ifrån?
    Jag tycker att det borde räcka med dem vi har i regeringen.

  11. Många vill jobba på SAS….-arbetsgivaren SAS har regler när det gäller uniformen som är godkända av alla parter, inskrivna i kollektivavtalet! Att man bär slöja kvalificerar inte en arbetssökande automatiskt för jobbet, arbetsgivaren ställer de krav de vill och väljer att anställa vilka de vill! Jag vill inte möta någon i slöja när jag som kund köper en biljett, då väljer jag någon annan!
    Vad är nästa krav ? Muslimskt prayers room där de kan vända arslet mot Mecka 5 ggr om dagen ?
    Försvinn från mitt land, sök jobb i något muslimskt land istället!

  12. Sverige har egna skräcködlor så vi behöver definitivt inga nya från stenkastarstaterna!
    JR

  13. Lyxproblem, hon skall styra o ställa med alla andra, ta seden dit du kommer och håll käften

Kommentera