Slöjor på barn

Somaliskan och muslimen Bilan Osman är igång igen. Tidigare HÄR. 

12 thoughts on “Slöjor på barn

  1. Visst blir jag störd av en sådan som bilan osman.
    Men lugn.
    Bläddra lite i ”evolutionskatalogen”.
    Dom utrotar sig själv ganska snabbt.

  2. Slöjan – denna ultimata symbol för den människofientliga döds-och tortyrkulten islam – borde i var sunt navigerande nations intresse snarast utgöra ett avskräckande exempel. Några förebilder av dylik karaktär har icke det västerländska samhället i sig något behov av att propagera för, oaktat proglobalisterna och radikalvänstern försöker inbilla gemene man att detta är ett naturligt inslag inom det publika rummet, skolor och arbetsplatser. Den mest osmakliga och avskyvärda yttringen av islams utbredning och infiltrationskapacitet inom vår europeiska och av konsekvent undfallenhet präglade sfär, är utan tvekan då minderåriga skolelever påtvingas uppfattningen att denna förfulande huvudbonad exponerar ett slags föredömligt exempel, mot vilket det icke är tillåtet att opponera sig.
    Att systematiskt gynna spridningen av denna avvikelse, påvisar myndigheternas grundfalska inställning och demokratifientliga attityd. Vad etablissemanget de facto åstadkommit är en legalisering av normlösheten.
    Andreas.

  3. Bilan Osman (Expo) pratar så mycket osammanhängande nonsens om ditten och datten så hennes trovärdighet ligger på noll-nivå … eller lägre.

    Här ett exempel av massor med fler:

    I sommar besöker jag äntligen Somalia. Publicerad av Bilan Osman 9 feb 2016. Länk nedan:

    https://unvis.it/expressen.se/kronikorer/bilan-osman/i-sommar-besoker-jag-antligen-somalia

    Nej, Bilan Osman reste sannolikt ALDRIG på sin upphaussade & efterlängtade semesterresa till sina morföräldrar och närmaste släkt, vilka bor kvar i Bosaso i Pund- ….Sorry Puntland i Somaliland på den nordligaste delen av Afrikas horn.

    På Bilan Osmans Twitter-flöde kan man se vad hon har haft för sig ända sedan hon annonserade sin avsikt att resa till Somalia.

    Bilan har bl a ”arbetat” för Expo under Almedalsveckan i Visby, besökt Gnosjö, Kiruna, Berlin, Skåne, Linköping (där hon påstår sig bo), Täby (där hon påstår sig också bo), Kramfors, Kronoberg, Hässleholm, och …

    ”Första dagen på semestern. Vaknar halv sex för att prata ”svenska värderingar” på P1 morgon”

    … etc etc.

    Varken på Twitter eller i Expressen kan jag hitta en endaste liten stavelse för hela sommaren 2016 om att Bilan Osman verkligen reste till Somalia och sedan kommit tillbaka till Sverige därifrån. Om hon varit där så är isf allt höljt i dunkel, avsiktligt eller ej. Vem vet?

    Kolla gärna själva på Bilan Osmans Twitter-konto! Varning! Där finns massor av dravel att bläddra igenom.

    Här nedan är ett annat exempel på inläggen på Bilan Osmans Twitterkonto … och därifrån kan man klicka sig vidare till en massa annat osammanhängande innehåll hon postat på kontot.

    https://twitter.com/bilaaan1/status/586980589426716672?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fpetterssonsblogg.se%2F2015%2F04%2F14%2Fbilan-osman-har-koncentrationssvarigheter%2F

  4. Om Ni tittade på uppdrag Granskning om Sigtuna kommun, då såg Ni en föraning om vad som kommer att hända i Sverige. Dock ska påpekas att i Märsta/Valsta har de kristna syrianerna tagit över. Tänk Er då när anhängare till Islam får den positionen i andra kommuner och vidare i hela Sverige. Ujujujuj hur kan vi ha försatt oss i denna situationen

  5. Vad vuxna har på huvudet lägger jag mig inte i, men är av den uppfattningen att det borde vara förbjudet på svenska skolbarn i grundskolan.

  6. Svenskar behöver få se muslimska förebilder, som tar konsekvenserna av sin tro och flyttar tillbaks hem till sitt musseland fortare än kvickt. Muslimers krav och lagar är inte kompatibla i öppna demokratiska samhällen. Enkel lösning = enkel biljett tillbaks = problem lösta för både Sverige och muslimers klagan. Två flugor på smällen. Hur svårt kan det va?

  7. Det finns hur många förebilder som helst i Menaland och Afrikaland, adjö och farväl, lycka till på resan

    • Och det förbannade s k pubic service hjälper gärna till. Fy fan. Sluta betala licens, ni som ännu gör det.

  8. Alla former av finasiering av just påverkan på barn att bära slöjor måste upphöra så fort som möjligt.

    Här är själva kärnan. Det är här barnen har möjlighet att vara fria från den påverkan hon önskar tvinga på dem.

    Politikerna har slarvat bigtime här.

Kommentera