Från Filippinerna rapporteras

Fyra ”entusiastiska muhammedaner”  = terrorister has skjutits av Filippinsk militär på  ön Bohol. De ingick i en grupp på sju muslimska terrorister. Militären meddelar att de intensivt jagar de tre kvarvarande terroristerna.

Länk

Några timmar innan man fick skott på de fyra muslimska terroristerna hittade man en soldat som kidnappats av muslimerna i förra veckan, han var ”avhuvad” ! Länk

filipinernas president Rodrigo Duterte  som inte är känd för sin finkänslighet sade idag:

” Att han kunde vara ”50 gånger” mer brutala än de muslimska terroristernasom utförde halshuggningar och sa att han kunde till och med ”äta” extremisterna om de är fångades levande av trupperna”.  Duterte beordrade trupperna att döda flyende muslimska terrorister och kallade de muslimska terroristerna  ”djur.”

Presidenten sade också att om en terrorist fördes inför honom när han är på dåligt humör: ”ge mig salt och vinäger och jag ska äta deras lever.”

Länk

5 thoughts on “Från Filippinerna rapporteras

  1. Hela 7klövern och samordnaren mot våldsbejakande extremism har protesterat genom SOCIALDEMOKRATERNA mot Filippinernas president! MUSLIMERNA är välkomna till Sverige säger Löven, här får de gratisbostäder, jobb om de vill och terapi….
    Skillnad på de som vill vara planetens superfjantar och de som står med stövlarna fast förankrade i verkligheten!

    • Man borde överlämna muslimerna till deras offers anhöriga och ge dem fria händer med ett enda krav att de inte får ha ihjäl dem för snabbt!

  2. Kvinnor mot kärnvapen, marscherade från nord till syd i protest mot atombomber. Hör och häpna dessa konner var mycket vettskrämda för radioaktivitet av amerikansk, engelsk och fransk ursprung. Kommunistisk radioaktivitet var absolut inte farlig. Nej den var rentav hälsosam och nyttig indisk och pakistansk radioaktivitet berördes inte. Vad får man för uppfattning om dessa tok kärringar? Inte är det något upplyftande i.a.f. Utan det förstärker föraktet för dumsvenskingarna.

  3. Sverige borde göra en insats och genast skicka minst två (2) fredsmäklare till Filippinerna för att medla mellan den Filippinske presidenten Dutertes centralregering och de islamistiska Abu Sayyaf-terroristerna.

    Lämpliga fredsförhandlare från Sverige kan jag tänka mig att dessa två är …

    Utbildningsministern, språkröret och fredsambassadören Gustav Fridolin (MP) …

    http://2.bp.blogspot.com/-p8UeRrG-NK0/U7kukGHDtEI/AAAAAAAABjw/bw-xcE2-8rw/s1600/MP+ickev%C3%A5ld+kontra+Putin.jpg

    Partiledaren och fredsälskaren Gudrun Schyman (F!)

    https://essenonvideri.files.wordpress.com/2014/06/rc3b6sta-inte-pc3a5-fi.jpg

    Gustav Fridolin kan ju öppna fredsöverläggningarna med principen om ickevåld och proklamera fred mellan de stridande parterna. Om detta inte hjälper får ju också fredsaposteln Gudrun Schyman skickas fram för att prokla ännu mera fred (d v s mer fred än Fridolin) mellan de Filippinska kombattanterna.

    Vi måste ju ge freden en rejäl chans i den här djupa konflikten för att få slut på det meningslösa dödandet.

Kommentera