Ungdomar rånade på mopeder

INVANDRARBROTT. Två unga män blev på tisdagen rånade på sina mopeder vid Lerums gymnasium. Fyra unga män ska genom hot ha tvingat de två männen att lämna ifrån sig sina mopeder. En av rånarna ska ha visat upp en kniv. Händelsen inträffade strax före klockan 14 på tisdagen.

De fyra gärningsmännen försvann sedan på fordonen i riktning mot Lerums centrum.

Polisen söker just nu efter gärningsmännen. Ingen är i nuläget gripen för rånet. Ingen ska ha kommit till fysisk skada i samband med händelsen. På onsdagsmorgonen var ännu ingen gripen misstänkt för rånet.

Mopederna som stulits är dels en svart cross, dels en röd scooter av märket Piaggio.

-Pettersson ser att Lerums tidning lämnar signalement på mopederna men inte på rånarna. Undrar vad det kan vara för sorts folk som rånar i grupp och hotar med kniv mitt på dagen, kanske Babbar från Babbelonien beställda av 87:an…

5 thoughts on “Ungdomar rånade på mopeder

  1. Redan på 70/80-talet fick många etniskt svenska skolungdomar i Lerums/Floda kommun skolor bli förnedrade, mobbade och åka på stryk vara rädda och få sin skolgång förstörd av expriment inplanterade barn till Balkanjuggeungar , tattare och tredje generations missanpassade barn från Finska vinterkriget! Svenskar är alltid så snälla! Nu väntar den verkliga prövningen med islamism och svenska skolbarn som ska trängas undan.

  2. Huff kan inte polisen längre hitta/gripa mopedtjuvar då är det lite hopp formodeligen ”innvandrare” då eller?När jag var ung omkring 40år sen då kunne faktiskt polis ”haffa” dom flesta på moped stulen,trimmad,dårligt skick,m.m.då fanns det poliser.

  3. Kan. Ab ar köra sådana fordon trodde att kamel var transportmedlet leta i dess nörhet för dom har nog slängt dom nör det knte fanns pucklar på dom för det var ju inte en PUCH

Kommentera