Revolution?

Ivar Arpi uppmärksammar ett tips som kommit in och som bl.a. borde få Säpo att reagera.

Ung Vänster har kongress om en dryg månad och bl.a. de motioner som lämnats in finns ovanstående. Hela motionen och svaret från programkommittén kan läsas i denna pdf-fil (PP17).

Motionärerna är Fabian Harling, Farima Sha och My Kårlycke. En trio för myndigheterna att hålla koll på och för Jonas Sjöstedt att kommentera i media.

6 thoughts on “Revolution?

  1. Vänsterpacket ger sig aldrig i sin destruktion och harmageddon. De är precis som muslimerna i sin förödande absolutism. Så länge det finns nåt positivt kvar, måste de bara rasera det. För de vill liksom Hitler och Stalin. FÖRSTÖRA ALLT, så bara elände och total stank finns kvar, då trivs socialisterna och muslimerna, som fiskarna i vattnet. 🙁

  2. De förnumstiga små samhällsomstörtarna och viktigpettrarna fullkomligt älskar att stråla samman och tävla inbördes om vem som mest liknar någon av historiens alla kommunistdiktatorer. Att dessa radikala unga fanatiker äger mycket diffusa begrepp om de praktiska konsekvenser denna ideologi medför, men desto mer av en romantiserad föreställning om den i grunden dysfunktionella och folkfientliga marxismen, torde vara överflödigt att nämna. Detta har vi tämligen nyligen sett strålande exempel på i anslutning till den röde erotomanen, Fidel Castros, bortgång. Vad de unga kombattanterna såg hos denne ansiktsbehårade syfilitiker är dock en gåta. För övrigt borde det göra slika ungtuppar förbannat gott såframt de under en tid finge möjlighet att pröva på det svältfödda nordkoreanska folkets vardagliga kamp för att överleva i psykopatdiktaturen.
    Andreas 🙂

  3. Om det varit NMR ; eller liknande hade samtliga tidningar haft krigsrubriker , bekymrade samtal i TV soffor , Löfven hotat med Nationella Insatsstyrkan mm.mm

Kommentera