Stäng

Smittad av TBC på jobbet i HVB hemmet

I Fria Tider nr 14 berättas det om Roland Finser som arbetade på ett HVB-hem i Emmaboda. Där smittades han av de aggressiva formen av TBC som kräver kraftig medicinering med flertalet biverkningar. Trots detta vägrar Försäkringskassan att klassa det som arbetsskada och när Finsers kontrakt skulle förlängas valde Emmaboda kommun att inte förlänga det. Tack för detta, Sverige!

20170416_155244

Man ser detta som ett hån mot dem som ställt upp och arbetat med dessa ”ensamkommande”. Speciellt Roland som varit med under alla undersökningar av den som initialt hade sjukdomen. Flera besök  på vårdcentralen samt röntgen – ändå är det ingen arbetsskada.

När personalen på ”mitt” dagis fick löss av barnen betalade förskolan behandlingen. Småpengar kan tyckas men för en familj rörde det sig om ett par tusenlappar varje gång. För att inte tala om de egna barnens smärta vid kamning. Detta är petitesser om man jämför. När löss är arbetsskada så måste TBC vara ännu mer arbetsskada. Vad tänker de med i Emmaboda??

Om Roland vägrat att vara i den smittade mannens närhet hade det väl klassats som arbetsvägran med sparken som följd. Hur skulle han agerat?  Personligen hade jag inte kunnat tänka mig att arbeta i ett HVB hem så bara där……….

Varför tar inte SVT upp detta? Aftonbladet? Expressen?  Är det någon som tycker att detta agerande är ok av Emmaboda kommun och FK??  Tycker nog att Roland Finser skall gå vidare med detta

Detta har skrivits om 2016 på Petterssons

 

29 reaktioner på “Smittad av TBC på jobbet i HVB hemmet

 1. Landet ska vara öppet enligt Reinfeldt. TBC finns dock inte med i hans kalkyler. Vilket lyft för Sverige med TBC etablerat igen!

 2. Ett fullkomligt rättvist och proportionerligt straff för ifrågavarande handläggare och dennes medkonspiratörer i den allmänfarliga multikulturalismens oheliga tjänst, vore om de själva drabbades av denna tidigare utrotade sjukdom, samt som välförtjänt grädde på det snuskiga moset, allehanda importerade tarmbakterier. Försäkringskassan är en styggelse och en nationens fiende och skam vidlåder dessa bedrägeriets och godtyckets medlöpare! För detta satans modus operandum betackar vi oss.
  Andreas.

 3. Det finns flera fall av TBC i Halland… Ja, det är helt skandalöst att vem som helst helt fritt kan dimpa ner på Arlanda och hosta i luftkonditioneringen utan några som helst tester, karantän och andra restriktioner.
  Samtidigt är det grymma krav på import av andra djur, de skall sättas i karantän och alla möjliga prover tas av veterinärer innan de släpps in i landet..
  Problemet är bara att vissa människor direkt tror att dessa tester är ”rasism” när det fan bara handlar som sunt jävla förnuft.

  Det går åt helvete överallt men vi är för upptagna med att inte förolämpa någon för att bry oss eller ens märka vad som hände.

  Varför kan inte Sverige införa obligatoriska tester för flyktingar från ”riskländer” för att kunna identifiera smittsamma sjukdomar som tuberkulos eller olika kroniska blodsmittor?

  Raketforskarna sprider med sig ett å annat hit.
  Men men vad är Sverige utan denna spetskompetens…

  Flera afrikanska flyktingkvinnor har dött i aids på grund av att den svenska sjukvården har missat att hivtesta dem.
  Det framgår av en studie vid Karolinska universitetssjukhuset.

  1. Förargligt att, de rev ”Lusasken” i Trelleborg. En saneringsanläggning, som låg i anslutning till färjelägena i vilken de avlusade, badade och kontrollerade inkommande soldater och andra under första världskriget. Men inte försvann ”Lusasken ” från Svenstia utan det är Svenstian, som blev lusasken.

 4. Farlig svårbehandlad tbc sprids runt i samhället och drabbas hårt gör barnen inget ovanligt i dag på svenska förskolor och skolor.
  Ett fall i Enskede för en del år sedan när vikarie utlänning på förskolan
  smittade flertalet småbarn, med långvariga medicineringar med kraftiga biverkningar, barnen kan bli blinda eller få nedsatt syn förresten av livet m.m.
  Det hände ett barn på dagis i Bromma.
  Sedan provtagningarna flera år, vid misstänkt smitta och smärtsamma är de och kan pågå i upp till 3 år.
  Inte bara tbc är tillbaka utan även mycket otrevliga medeltids sjukdomar
  som lepra, spetälska och olika typer av difteri man har hittat aggressivare typer av dessa fruktade sjukdomar hos ensamkommande så kallade barnen, det otäcka det sprids i luften.
  Även resistenta livshotande magtarmbakterier sprids runt i samhället
  av emigranter.
  Verkar som att detta tystas ner för obehindrad spridning av dessa importerade sjukdomar har pågått under längre tid.
  Eftersom importen av utlänningar från tredje världen som är smittade inte stoppas så kommer våra barn att drabbas hårt och många dö, flera nyfödda har redan dött av resistenta bakterier.

  1. Det är så vidrigt rent ut sagt! Jag undrar om föräldrarna måst skriva på en tysnads-blankett?

   1. Undrar vad föräldrarna röstade på i senaste valet?

    87% chans att de inte röstade på SD.

    Vi ska ju vara glada; Invällarna tillför ju så mycket!

   2. age
    Jag tänkte detsamma, jag skrev det bara inte, då många av oss redan vet svaret på just den frågan

 5. Han kan gå och hosta Emmaboda kommun samt FK i ansiktet. Hade varit spännande och se reaktionen efter sådant tilltag.
  Ja, jag vet det hade kunnat spridas även till ”oss”.
  Vaknade på fel sida idag bara….

  1. Göteborg öppnade ett TBC-CENTER i höstas med ”pompa och ståt” & leende verksamhets chef i media
   (Hittar tyvärr inte länken)

 6. Sverige av idag i ett nötskal! Arbeta och betala skatt, blir det komplikationer p.g.a främmande smittobärare, klassas du som sekunda och mister jobbet.
  Hade Ahmed råkat ut för något så hade staten stöttat.
  Demokrati, allahs lika värde? Ta bort ett h och du behandlas med svenska mått under devisen ”Sköt dig själv och skit i andra, prisa Gud och saligt vandra”.

 7. Det är ju inte första gången TBC smittar, har ju tidigare hänt på dagis, i Bromma vill jag minnas att det var.

 8. Ja, och djuren är också rasister. Varför ser man aldrig några getter ihop med tex lejon?

  1. Ja! visst! Dessutom brukar inte getter tända eld på bilar och sådana saker. Jag funderar på om lejonen skulle bli arga om getterna gruppvåldtog deras honor och tände eld på deras rastplatser?

   Babb-babb-i-babb-babb

 9. Om jag inte minns fel så påpekade Roland TBC-smittan för chefen, som inte gjorde något åt saken. (de är skyldiga att undersöka smittan)

  Däremot fick inte Roland fortsatt anställning…

 10. Vi för en ansvarsfull politik hävdar finansministern. Och glömmer nämna hur många som kunde fått hjälp för alla de pengar arga unga ljugande män från kvinnoförtryckande kulturer kostat oss. Det skulle jag inte i första hand kategorisera som ansvarsfullt.

  Vad gäller moskén så finns det anledning att tro att det pågår nåt i dessa lokaler som inte tål dagsljuset. Ett mörker eller eller med nyfis språk olaglig verksamhet?

  1. Det måste finnas en inre spegel/databas som sinnesintrycken jämförs med i hjärnans funktion.
   Djur är ett tydligt exempel på det. Birds of a feather flock together. Igenkänning en är tydlig. Jag kan se många praktiska finesser med det. Och det vore skrattretande dumt om inte denna funktion fanns till vår tjänst. Förmågan att urskilja måste förträngas aktivt för att inte komma till uttryck. Andra projicerar detta behov på en vä-hö skala eller dylikt. Men det är i grunden viljan att vara med sina likar. En egenskap som är viktig för vår överlevnad. Jag har inga behov av att förtränga de finesser min hjärna är försedd med.

   1. Matte
    Det är just därför media, reklam, filmer, barnprogram m.m m.m framställer den vite mannen som ett mähä & ofta som homosexuell.
    Alla borde Googla bilder:
    ”White man white woman”
    Propagandan är vidrig!!!!

   2. – Men är det införande av islam?
    Känns som samma åtgärd men olika mål?
    Kalgeriplanen eller islam/koranen?

   3. age
    Jag tror inte herr Kalergi räknade med islam (1924?) utan den kom liksom bara med pga invandrare. Se hur Iran såg ut på 70-talet lr de koloniserade länderna i Afrika. Tom Zimbabwes president vill att den vite mannen ska komma tillbaka då de håller på att svälta ihjäl. Men istället har de fått profit hungriga kineser…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: