Nya brott kan kopplas direkt till invandringen

Thomas Gür, själv invandrare från Turkiet, beskriver nya brott som helt och hållet är kopplade till den omfattande invandringen.

”Dessa brottstyper är så skiljaktiga från annan kriminalitet i Sverige, att man i samhällsdebatten under långa perioder varit oförmögen att erkänna deras existens och att uppnå en förståelse för hur man ska förhålla sig till dem”

  • Hedersförtryck, hedersvåld och hedersmord
  • Organiserat och planlagt våld mot räddningspersonal
  • Klanbaserad eller släktbandsbaserad kriminalitet och rättsskipning
  • Gruppbaserat sexuellt våld på offentlig plats mot flickor och kvinnor
  • Gruppvåldtäkter av pojkar eller unga män

Läs texten själva, fråga er om han har rätt och om inte Sverige hade klarat sig utan dessa nya brottstyper? Gür tillhör själv en minoritet och därmed kan ordet rasism uteslutas.

GP

Läs sedan vad en annan turkisk invandrare sade redan 2004. Skohandlaren Suat Cisek och hans syn på svensk invandringspolitik. Tydligen visste han bättre än de regeringar vi hade innan och har haft efteråt.

Aftonbladet

14 thoughts on “Nya brott kan kopplas direkt till invandringen

  1. Peter Santesson i Dagens Samhälle.

    ”Myndigheterna har slapp inställning till identitet.

    Om man ska tro folkbokföringen bor världens äldsta person i Sverige. Det utbredda bruket av dubbla och falska identiteter förtjänar att tas på större allvar.

    I förra veckan avled världens äldsta person, Emma Morano, förmodligen den sista ännu levande personen född på 1800-talet. Men om man ska tro folkbokföringen bor och lever i själva verket världens äldsta människa i Sverige. Den okända svenska rekordinnehavaren är ett halvår äldre än Emma Morano blev.

    När jag fick höra talas om historien blev jag skeptisk. Varför hade man aldrig läst något om denna ålderspresident? Men jodå, det visade sig faktiskt stämma när jag kontrollerade saken i folkbokföringen. Så kan man lita på den?

    http://www.dagenssamhalle.se/kronika/myndigheterna-har-slapp-instaellning-till-identitet-33118

    • Hon fick väl retroaktiv pension för 20 år innan hon tog sig in i vårt land för att bli försörjd.
      Grattis till henne. Hon har lyckats luta till sig ansenliga summor från vår pensionskassa.
      Vi, svenskar, är inte uppfödda och fostrade att ljuga och luras.

      Bra att vi har tagit emot dessa individer, som tillför så mycket!

  2. Tomas Gür skriver om dansseder bland ungdomar i Sverige och likadant om nattfrierierna och vilken betydelse detta hade för otvungen samvaro mellan könen. Men han verkar inte känna till att samma seder fanns över hela Skandinavien och norra Tyskland samt Nederländera. Glöm inte Skottland och norra England heller för den delen. Vad Gûr inte verkar känna till är arbetsförhållandena i det gamla samhället. Dräng och piga arbetade sida vid sida, liksom bondson och bonddotter, Mannen slog med lien, kvinnan räfsade. I de flesta sysslorna i det gamla samhället var män och kvinnor beroende av varandra för att samhället skulle fungera.
    På byggena i städerna arbetade för sk mursnäckor, kvinnor som rörde murbruk och bar upp hinkarna till männen. Murarnas och timmermännens arbete kunde inte fungera utan dem.
    Och var det stortvätt var det männens uppgift att köra fram ved, vatten och elda under pannan så att blev varmt och kvinnorna kunde tvätta.
    Samvaron mellan män och kvinnor fanns inte bara i sällskapslivet, som Gür verkar tro, utan konstant, i det vardagliga arbetet. Och känner han inte till det har han missat en stor del av de grunder kulturen i norra Europa vilar på.

    • eva
      Jag hade för många år sedan i ett sydeuropeiskt land behov av att få en stenmur reparerad, min granne kände en byggmästare som i sin tur skulle skicka en person att reparera muren.
      Upp dyker det en arab som var kolossalt arrogant, dock han startade med sitt jobb, själv så jobbade jag i trädgården med att plantera, det var så stenigt att spade var oanvänbart, dock en stor hacka fungerade.
      Efter en stund så föll ett stilla litet duggregn, araben är försvunnen….började att söka efter honom, fann honom på en undanskymd plats under ett litet skjul, han klararde inte lite fukt, behöver kanske inte tillägga att jag ringde byggmästaren och bad honom att komma omelbart för hämta upp den fuktskadade !
      Den fuktkänslige araben hann med att ge mig en replik som jag aldrig glömmer och han gjorde det med ett hånleende…………”ni madam arbetar lika bra med hackan som en arabisk kvinna”, ridå !

      • ”Lena”
        Vi tar emot dem i 100 tusental och enligt 87% av vår befolkning är det det bästa för oss.
        Är vi ensamma som inte förstår värdet av denna investering?
        De flesta är väl dessutom muslimer med allt vad det för med sig för vårt fosterland.

      • age
        Jag har nu trettio års erfarenhet av att leva bredvid muhammedaner, det gör att jag fortsätter att skriva då jag INTE har positiva erfarenheter, har endast sorgliga och skrämmande upplevelser, merparten av de skrämmande upplevelserna är från västvärlden där muhammedanerna har ockuperat i större skala !

    • Ja efter att Tjeckien tagit emot 12 lyckosökare var det nog för dem. Omedelbart stopp för nya importer redan vid gränsen.

      • Tjekien då Tjekoslovakia, vilket mod och de segrade !
        De blev invaderade av kommunisterna, trodde aldrig att invaderarna egentligen ville de illa, soldaterna var kommenderade.
        Vi har en annan situation här och nu, vi är invaderade av en galen politik och ideologi, hur långt ska vi låta galenskapen gå?

  3. Göteborgsposten verkar lägga kraft på att sätta spaden i marken och gräva. Under tiden står de andra och kallar spaden för en kratta och använder den till det?

    Apatin hos politikerna är det mest förbluffande.

    Idag meddelades budgetförslaget. Nu kan vi investera och satsa i välfärd. Tillväxt/kapita pratar hon tyst om. Satsningarna som görs är helt och hållet kopplade till hantering av nya människor i Sverige. Sedan när blev det en investering? Och varför investerar man inte för de människor som är med och betalar kalaset?

    Det kommer snart någon som kan dissekera budgeten och avslöja bristerna som hon naturligtvis inte ger bort frivilligt.

    Ökad konsumtion ger ökad tillväxt. Men om skattemedel bekostar den ökade konsumtionen är det knappast något att jubla över. Som att fylla ett badkar och samtidigt öppna avloppet och där avflödesvolymen ökar mer än inflödesvolymen över tid. En enkel andragradsekvation som de slipper redovisa men som likt en vattenvirvel gräver djupa hål i finansieringen.

    Det uppenbara för att komma till rätta med den överbelastade välfärdsapparaten är att undandra förmåner från de som inte bidrar till att bekosta den. I stället gör de allt flr att skjuta till medel vilket innebär att de som redan är fullsketna med jobb ska slita ut sig fullständigt. Det är så dumt att detta borde utgöra ett klassiskt exempel i alla ekonomer läroböcker. Den svenska modellen som attackerar sina egna?

    Rätta mig gärna om jag har fel.

  4. Eftersom PK-maffian inte har reagerat så anser dom väl att vi ska anamma även den typen av mångkultur. Skit i Midsommar, jul och annat trams, nu ska vi bränna bildäck, kasta sten och våldta, allt för att passa in i det nya Sverige…..

Kommentera