Aftonbladets skribent tycker skatterna är för låga

SKATTER. Anders Lindberg, politisk chefredaktör på Aftonbladet tycker till om att kvinnor får föda barn i bilar, att 40.000 åldringar svälter och att Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade – LLS, bantas. 

Att Lindbergs högavlönade fru, Åsa Westlund, hade en 85 procentig frånvaro, givetvis avlönad under tio år i EU-parlamentet tar varken Anders eller Aftonbladet upp som en anledning till de höga skatterna som redaktören vill höja ytterligare.

I sak har Anders rätt. Sverige har inte världens högsta skattetryck men det kan bero på att regeringen som består av +MP har svårt att få igenom budget som de vill. Idag presenteras förresten den nya vårbudgeten. Staten har ett överskott i finanserna men pengarna går åt till annat än BB, mat till gamla och LSS.

9 thoughts on “Aftonbladets skribent tycker skatterna är för låga

  1. Bara undrar vad som är felet på ”babyface ” Lindberg ? Vilken sorts psykos han är drabbad av ? Nåt allvarligt måste de vara iallafall !!! Stackarn !!

  2. En mycket säregen existens, denne Hin Bockfots envoyé och globalismens hycklande hanluder, vilken alltjämt dristar sig till dessa kuriösa kåserier i allmänhetens otjänst! Att arbetets lön icke alltid är jämställd med dess möda, har denne notoriske niding och nihilist till fullo bevisat. Vederbörandes akuta inkompetens som skattekonnässör och amatörfilosof överträffas endast av hans extrema egocentricitet.
    Andreas.

  3. När Erlander avgick 1969 låg Sverige i topp när det gällde de flesta områdena, inte minst vård, skola och omsorg. Skattesatsen var, trots införande av oms och borttagande av sambeskattningen, ungefär hälften mot idag. Vi hade dessutom ett försvar med världen tredje eller fjärde största flygvapen, väl lämpat att få Sovjet på andra tankar än att gena genom Sverige.

    Idag vräker ”vi” miljarder över okända människor med okänd bakgrund och agenda från ”Långtbortistan” tack vare flata politiker och ett obskyrt tillägg till en i grunden vettig konvention medan 40 000 av våra folkhemsbyggare på institution är undernärda (=svälter) och ytterligare 232 000 lever i fattigdom. Otack är världens lön och därför gör många flyttningar allt för att jävlas med oss och till och med försöka bringa oss om livet.

    Nej, stäng gränserna och gör om, gör rätt vad gäller de som slunkit in sedan politiken, utan debatt, förändrades 1976.

    • Jag anser att man ska gå igenom alla PUT beslut från 80-talet och framåt.
      De som åker ”hem” på semester, ljugit, stulit, begått brott, polisanämlts (förundersökning nerlagd )& burit sig allmänt skit åt inkl. sin avkomma i ALLA generationer (1, 2, 3….) kan åka till det land de upp givit att de kommer från. Tar inte vederbörande land emot, dra in bistånd.
      PUNKT!!!

  4. Nej vi har kanske inte världens högsta skatter, men vi har utan tvekan
    världens mest korkade journalistkår, varav Anders Lindberg är en av dom mest korkade!

    • Ja han ligger nog i topp strax efter kommer Virtanen, Lindström, Schulman, Cantarell, Melin, Sima, Melin som sagt konkurrensen är stentuff

  5. Och så är det gammelmedia som anklagar alternativ media för Fake news…

    Här bevisas motsatsen. Igen…

Kommentera