6 thoughts on “Skottlossning mellan chaufförer i Malmö

    • Spelar väl ingen roll vad man tror, det är ju inget man chansar med i dagens kriminella Sverige, det finns förövrigt många skarpa vapen som ”ser ut” som luftvapen. I detta fallet borde ju någon myndighet tillkallats, dock vet jag inte om det finns något kvar att tillkalla längre, så egentligen skiter jag i vilket dom får skjuta bäst fan dom vill, så länge det inte är hos mig.

  1. Det är största paradoxen att det är delvis konsekvenser av miljöpartiets globaliserings- och miljöpolitik. De går väl att ge dem inreseförbud för alltid? Både förare och fordon. Eller går det inte att lagföra någon i Malmö för de räknas inte som Svensk mark längre? Har Malmö blivit ett sånt där område, där Sverige har bara skyldigheter, men inga rättigheter. De kriminella bestämmer tom. ordningen för var de pissar och skiter. Många av dem tillhör väl flyktingsmugglar ligor. Så nu väntar vi på när Sverige blivit lika globaliserat och miljöanpassat som Malmö? Håller riksdagsplanen på att förverkligas? Är det här målet? Ett Sverige med minst 130 miljarder skuld varje år och alla kommuner med minus kan då inte betala t.ex. Malmös årliga skuld på 5 miljarder och överallt i Sverige laglöst land där kriminella bestämmer, samt skiter och pissar där det passar dem. Vilka i riksdagen känner sig då mest nöjd med sin politik?

  2. Och det ”miljövänliga” Miljöpartiet vill öka skatten för svenska lastbilar.

    Vad blir resultatet?

    Ännu fler utländska lastbilar, som inte betalar skatt i Sverige, tankade med utländskt skitbränsle, med undermåliga däck, körda av övertrötta förare, ibland onyktra. Och som skiter i naturen och kastar pissflaskor, trevligt…

    Tack Miljöpartiet för att ni dödar svensk lastbilsnäring!
    Men, gnäll inte sen när era paket inte kommer fram….

Kommentera