33 thoughts on “Så skall ni äta

  1. Försvarsmaktens svar på den uzbekiska attacken:
    Kärleksbomba Uzbekistan

    UD’s svar:
    Uppmaning till alla svenskar att semestra i Uzbekistan

    Kulturdepartementet:
    Mångkultur är berikande

    Aftonbladets kommentar:
    Vi gillar olika!

      • Restaurangägaren Daniel Quartey (F!) skulle jag vilja rekommendera att hålla sig på behörigt säkerhetsavstånd från bedragaren och partiledaren Gudrun Schyman (F!).

        När Gudrun Schyman var riksdagsledamot och partiledare för (V) i början på 2000-talet så var hon samtidigt delägare i restaurangen Kryp In i Gamla stan, Stockholm. Det var under den perioden när Schyman hade samtidiga problem med alkohol, oreda i sina inkomstdeklarationer osv osv.

        På länken nedan kan du läsa vad Schyman lyckades ställa till med. Hon fick bl a fakturor för kostnader hon haft i sin politiska politiska gärning. Fakturorna lämnade hon till Restaurangen Kryp In (där hon var delägare) och bad dem betala hennes räkningar, vilket de gjorde. Därefter tog hon kopior på samma fakturor och gjorde senare avdrag för beloppen i sin deklaration.

        Detta olagliga tilltag upptäckte granskarna på Skatteverket och nyheten läckte till media, som publicerade bedrägeriförsöket och Gudrun hamnade i stora trovärdighetsproblem som politiker mm mm

        Läs om härvorna som Gudrun Schyman skapade både för sig själv och för (V)-partiet, där hon senare tvingades lämna partiledarposten.

        Länk:

        (Publicerades 1 feb. 2003)

        https://unvis.it/dn.se/nyheter/skattemyndigheten-vill-att-schyman-overklagar

  2. Allt som har med islam och muslimer att göra tillhör forntiden. Inget, absolut inget ens påminner om något som helst mänskligt beteende på minsta sätt.
    Dom hör inte hemma någonstans utom i sitt eget land och där bör dom stanna och dit bör alla dom förpassas som förirrat sig till vår civilisation.
    Att låta dom förpesta och förstöra vår värld är barbari!
    JR

  3. Då skulle jag betraktas som en social katastrof eftersom jag är vänsterhänt (kajhänt som man säger i södra Sverige). Men även inom skolväsendet här i Sverige har man haft ett helvete som skolbarn om man var vänsterhänt långt in på 60-talet. Det har jag själv erfarenhet av. Jag sökte ett arbete en gång på ett bokbinderi på 70-talet men gubben som ägde stället sa att han kunde inte anställa vänsterhänta eftersom maskinerna som dom använde var avsedda för högerhänta. Så man har mer eller mindre blivit betraktad som en vit neger.

  4. Det finns ett uttryck , ”den som inte arbetar ska heller inte äta”. (Enkelt det ena ger det andra som inte ger något.)

  5. Vilken hand använder muslimen när han torkar sig efter att han skitit?
    Eller torkar kan sig överhuvudtaget?

      • Jo det gör de…Har åtskilliga gånger känt doften efter dem i deras lite annorlunda ”hus”… (för er som aldrig sett en sådan inrättning,är det en gjuten fyrkantig kvadrat med hål i mitten )
        Kanske är dessa moderna inrättningar endast avsedda för högre stånd ? Den stora massan gör var det passar dem,därför luktar det också apa i hela Arabvärlden.

      • Tillhör nog någon orts-schejk ser ju ut att vara av de bättre slaget ! De riktigt toppmoderna har en vattenslang hängandes, för dem som verkligen vill gotta sig efter uträttat ärende. 😉

      • Du får förklara dig, jag är kvinna och betér mig som en sådan, dessutom är hunden ett sällskapsdjur och så är det i min värld. Sverige måste ha tagit emot många med helt andra värderingar och uppfostran, tragiskt !

  6. Det kommer en tid när allt civiliserat folk kommer att straffas enligt sharia lag för de använder gafflar, knivar och har gott bordsskick.

  7. För engelspråkiga blir det svårt att äta med tre fingrar för de har fyra finger och en tumme på vardera handen. Det får bli tummen och pek och långfinger vilket förmodligen är Haram.
    För mig är islam haram!

  8. Jag var inte många år gammal, när jag själv petade i mig den mat, som serverades.
    Muslimer behöver tydligen hjälp även som vuxna.
    För dom verkligen landet Sverige framåt?

Kommentera