Fridolin har ägnat sitt liv åt att motarbeta strängare invandringslagar, nu…

ISLAM.  Gustav Fridolin är Miljöpartiets språkrör och utbildningsminister i Sveriges regering. Han är en ung man, född 10 maj 1983 som har ägnat en stor del åt sitt liv med att släppa in muslimer i vårt land och förbättra deras villkor i Sverige. Gustav greps i Israel på militärt område år 2003 när han protesterade för muslimernas sida osv.  

Det är oroande att den unge mannen som ägnat en stor del av sitt liv för att öka invandringen av muslimer nu ska sitta i en regering som ska bestämma om nya terrorlagar, en regering som inte tillåter Jimmie Åkesson att vara med och diskutera.

Riksdagsledamot Fridolin år 2004, stupfull på Hultfredsfestivalen dit han åkt för riksdagens pengar. 

TIDIGARE 2016-04-23. Fridolin ljuger när han säger att han inte visste att kvinnor kan bli kränkta

INRIKES. Rebecca Weidmo Uvell skriver på sin blogg om att utbildningsminister Gustav Fridolin kommit lite väl lätt undan den här skandalen. Hans ryggmärgsreflex när allt briserade kring Kaplan och sedan Khan var att bångstyrigt vidhålla förtroendet, att Kaplan är ”antirasist, feminist, humanist” och att han ”inte förstod” att inte hälsa på kvinnor är kränkande. 

Fridolin CV

En snabb koll på regeringens hemsida avslöjar att Fridolin vet mycket mer än han vill medge. Han har en kandidatexamen i Mellanösternkunskap. Han har alltså läst tre år heltid om just Mellanöstern. Är det något han förstår är det historia, religion och politik idag i just Mellanöstern.

Han har fler saker gemensamt med Kaplan. 2003 arresterades han i  Israel och även Kaplan har åkt med Ship to Gaza (2010).

2008 var han samtalsledare på Charta 2008. Han ställde inte upp i riksdagsvalet 2006 utan arbetade då dels som reporter på TV4 och var även folkhögskolelärare. Han satt också som styrelseledamot i Miljöjournalisternas förening. Två år senare valdes han in i Miljöpartiets partistyrelse och 2011 blev han språkrör.

Charta 2008 tillhör den innersta kretsen av muslimska föreningar som har makt och många av de stora namnen har varit aktiva. Mehmet Kaplan satt i styrelsen i många år. 

Hela Charta 2008 och mötet handlar om att motarbeta all form av politik mot terrorism och framför allt motarbeta Säpo. Så här står alltså vår nuvarande grundskoleminister Fridolin, med en jobbig islamist-skandal att hantera, och spelar dum i media när han både är akademiskt examinerad i just Mellanösternkunskap och själv i allra högsta grad varit en del av den här rörelsen. 

På sin hemsida har Charta 2008 en att anmälningsformulär för att folk ska kunna rapportera till dem så fort de har kunskap om något som rör terrorism och Säpo. En ”counter-Säpo” rörelse alltså. Som både Kaplan och Fridolin sanktionerat.

Lis vidare hos Rebecca Weidmo Uvell

8 thoughts on “Fridolin har ägnat sitt liv åt att motarbeta strängare invandringslagar, nu…

  1. Dra in hans Svenska medborgarskap och sänd Frigulit till ett muslimskt land han kommer nog att trivas där……….

  2. Mycke kan man säga om denna ”grön mupp ” ! Men nå positivt går inte att hitta !! Desamma gäller hela bollibompa partiet !! MUPPAR !!

  3. Reblogga detta på johan herrgård och kommenterade:
    Miljöpartiet är och har varit det största hotet mot Sveriges framtid! Därefter kommer Socialdemokraterna och Vänsterpartiet…vänta nu, det verkar ju bli hela sjuklövern. Javisst, Alla dessa kappvändare och hycklare! Moderater, usch!

  4. Vilka Åsnor det har funnits i Svensk politik dom senaste
    20 åren? Inte nog med att dom gjort Svenska folket till
    andra klassens varelser i sitt eget land, dom har även
    gjort landet till åtlöje i hela världen så att dom skrattar
    åt oss för att vi finansierar vår egen undergång.

Kommentera