SD hade rätt

Vi har sett hur partierna i 7-klövern med nästan kuslig precision karbonkopierat stora delar av SD:s politik bara under det senaste året.

Försvaret som övriga kallat ett särintresse lovas nu allt fler miljarder från höger till vänster. Plötsligt försöker övriga partier i 7-klövern överträffa varandra med löften om fler poliser och hårdare straff. Tyvärr behövdes det till en tragisk fredag i april för att partierna i 7-klövern skulle vakna ur sin naiva dvala och inse att människor som befinner sig illegalt i landet utgör en fara.

Vi vet också att SD lagt fram motioner som alla röstats ned. Man har vänt SD ryggen, kallat den rasister, tjattrat om partiets historia och gjort allt för att motarbeta partiet på alla plan. Nu återstår att se.

6 thoughts on “SD hade rätt

  1. Detta är ett tarvligt falskspel som sjukklöverligan bedriver inför valet nästa år.De räknar nog kallt med att dumsvensken som vanligt är lättlurad och glömmer fort alla lögner och svek de blivit utsatta för av sjkklöverligan.
    Ingenting kommer att bli bättre så länge samma landsförrädarpolitiker i sjukklöverligan sitter kvar,de kommer att fortsätta samma landsomstörtande svenskfientliga politik efter valet eftersom de kallt räknar med att få sitta kvar.Sjukklöverligan måste bort,alla utan undantag,annars är det definitivt godnatt med Sverige.Land skall med lag byggas.Här måste lag och ordning råda.Uppåt en miljon utlänningar måste repatrieras då de inte har asylskäl här, och har på falska grunder sökt asyl i Sverige, alla som är grovt kriminella och begår brott på brott med minimalt straff måste också lämna landet och sitta i fängelse i ett land med riktiga fängesler.Sverige först!

  2. Nej för dom är en samling skithögar, som vet att SD haft
    rätt hela tiden, men att erkänna det, det gör inte dessa mähän!

Kommentera