Nationell tyst minut

Regeringskansliet skriver på sin hemsida

Regeringskansliet flaggar på halv stång

”Statsministern har utlyst en nationell tyst minut måndagen den 10 april kl. 12. Stockholms stad arrangerar i anslutning till det en ceremoni i Stadshusparken, där representanter från offentliga Sverige närvarar.

Från kl. 8.00 samma dag kommer Regeringskansliet att flagga på halv stång. Efter den nationella tysta minuten, kl. 12.00–12.01, hissas flaggan i topp. Flaggningen samordnas med Hovet, Riksdagen och Stockholms stad.”

Regeringen har beslutat om att hålla något som kan betraktas som ett politisk manifestation. Avsikten är ett av de många försöken att dölja konsekvenserna av en för landet förödande invandringspolitik och Stefan Löfvén agerar nu likt ståthållaren Pontus Pilatus som tvådde sina händer och sade: ”Jag är oskyldig till denne mans blod. I fån själva svara därför.”

Vi på Petterssons känner naturligtvis medkänsla med alla dem som har drabbats och har en förklaring till det inträffade.

Invandringspolitiken inleddes som bekant med ett enhälligt beslutet i Riksdagen 1975 (proposition 1975:26) om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle och med efterföljande lagar och förordningar (där vissa inte följs av myndigheterna), vilket nu har resulterat i att landet har drabbats av det andra muslimska terrorattentatet. Den här gången med oskyldiga döda.

Ordspråket ”Som man bäddar får man ligga” kan tillämpas på det som skett och på mycket annat negativt som har inträffat och som kommer att inträffa. I likhet med tidigare muslimska terrordåd i Europa och USA, kommer vi med all säkerhet att få höra en eller flera av de vanliga lögnerna om att förövaren var sinnessjuk, ingen riktig muslim och att muslimsk terror inte har något med islam att göra.

Tre av de ca 150 så kallade svärdsverserna i Koranen lyder så här:

”Döda dem varhelst ni påträffar dem och driv dem ut från varje plats, från vilken de driver ut er, för frestelse är värre än dråp, men strid ej mot dem vid det fridlysta templet, med mindre de strider mot er därstädes, och strider de mot er, så döda dem! Sådan blir de otrognas lön.” (2:187)

”När ni möter dem, som är otrogna, så halshugg dem, tills ni anställt ett blodbad bland dem! Slå dem då i bojor!” (47:4)

”Ni ska bekämpa dem, för GUD kommer att straffa dem i era händer, förödmjuka dem, ge er seger över dem, och lugna de troendes hjärtan.” (9:14)

I Koranen och Sunna (Sira och Haditherna) finns det rikligt med verser som talar om underkastelse för bokens folk (kristna och judar), våld mot och dödandet av de otrogna, d v s alla som inte är muslimer och mängder med antisemitism. Koranen innehåller enligt den avlidne religionsforskaren Hans Jansen, mer antisemitism än Hitlers Mein Kampf.

Nostradamus_i_norr undrar om Estoniakatastrofen den 28 september 1994 med 852 döda och tsunamikatastrofen den 26 december 2004 med 543 döda resulterade i att dåvarande regeringar uppmanade till minnesstunder. Kanhända kan någon bloggläsare svara i kommentarfältet.

13 thoughts on “Nationell tyst minut

  1. Ja vi måste nog se till att anhängarna av de s.k. ”svärdsverserna” blir hjälpta hem dit därifrån de kom.Skatten blir för hög. Sverige är snart ingen lämplig miljö för någon, pga. muslimska hatiska klankulturer. Skattebetalare tack för att ni hållit ut hittills, men ni är egentligen inte värda att förödmjukas så infernaliskt som nu sker.

  2. Nu är ”el sapo” den fula paddan igång igen och öppnar sin stora käft. Europas sämsta statschef men, varje nation har den regim de förtjänar. Det kommer att, bli etter värre de var bara en test och testen föll väl ut. Den fege dumssvensken, uppförde sig som väntat bara flams och trams. Inte att, förglömma stearinljusen, som fladdrar och ryker. Dessa magiska ting är det yttersta vapen dumsvenskarna di fege förmår att, sätta in mot mördare och våldtäktsmän.

  3. Allt detta Svammel från politikernas håll vill få mig att kräkas. Alltid samma urvattnade floskler. Våra politiker äcklar mig värre en den avsky och äckel jag känner för muslimer. Om sanningen skall fram så äcklar mig båda kategorierna lika mycket.

  4. Sverige inte bara stannar och är tyst en minut , landet backar ofattbart många år.
    Sedan minst 40 år tillbaka så har vi förlorat i utveckling, det har satsats på fel individer och som man sår får man skörda, det blir mycket magert nu framöver.
    Dessutom är vårt samhälle helt i kaos, traditioner bortrensade och språket missbrukas, inte så viktigt men jag saknar möjligheten att ta en kaffe på stan utan alla dessa svartmuskiga , högljudda figurer runt omkring, Sverige var troligtvis en gång för bra för att vara sant !

  5. Men inte med ett ord har regeringen berört sitt eget ansvar för att terrordådet har kunnat ske.

  6. Etablissemanget borde istället lägga fokus på att våga debattera avseende islam och om innehållet i Koranen etc.

    Manifestationer, solidaritet och tysta minuter löser inte problemen. Tvärtom, det gör att folket glömmer och återgår till sina vardagliga liv och åter hamnar i ”naivitet”.

    Så länge man inte vågar prata om och ifrågasätta den ”fredliga” religionen islam och innehållet i Koranen, därtill vidta erforderliga motåtgärder, kan vi svenskar räkna med att Sverige kommer att omvandlas till ett Muhammedistan i raskt tempo.

    • Har en känsla av att Löfven redan inlett sin valturnè inför 2018.
      Går man som denne dåre nedför Drottninggatan och småler.Hejar och trycker händer med sin valboskap,timmarna efter detta terrordåd,står det inte rätt till längst upp.Varför han tvingas omringas av sina livvakter får var och en söka förstå….

  7. Från artikeln: ” förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle och med efterföljande lagar och förordningar (där vissa inte följs av myndigheterna), vilket nu har resulterat i att landet har drabbats av det andra muslimska terrorattentatet. Den här gången med oskyldiga döda.”
    Var inte IKEA-morden också ett terrorattentat med oskyldiga döda?

  8. Detta är valfläsk av värsta sorten !
    Riksdagsfolket har betalt + gratis lunch efter detta möte och vanligt folk får bara gå hem för att lägga sin röst på sossarna 2018.
    Skulle kunna säga mer men jag spyr på alla tysta minutrar.

  9. Det är så mycket våld i våra samhällen numera att vi snart bara har tid för minnesstunder.
    Är det inte bättre att jobba preventivt och verkligen så, inga fler in i landet även anhöriga räknas in ………….och ut med alla lögnare !
    Finns gott om personal på migränverket , som kan jobba med att dra tillbaka alla falska PUT och även TUT !

  10. Det är naturligtvis djupt traumatiskt för vänner, bekanta och anhöriga till offren men den tysta minuten borde tillägnas den förlorade tryggheten för miljoner svenskar. En nykter och handlingskraftig regering hade begärt ett extra regeringschefsmöte i EU där en och endast en fråga skulle handläggas; Islams status som religion. Avskaffa den och lösningarna flockar sig.

Kommentera