Den rödgröna majoriteten struntade i varningar om terrorattentat

TERRORISM. Så här skrev KD-politikern Björn-Owe Björk den 24:e mars 2017: ”Trots terrorhot vidtar Stockholms stad inga åtgärder för att förhindra en attack i centrala Stockholm. Naivt och oansvarigt!”

Den rödgrönrosa majoriteten i Stockholm hade inga planer på att få upp några betonghinder på Drottninggatan – trots det uppenbara hotet för ett terrordåd. Bara 14 dagar efter den här videon så besannades alla farhågor och varningar…

-Pettersson tror knappast betonghindren hjälp, det finns många ställen att köra lastbil på. Det är lastbilsförarna och andra terrorister vi måste koncentrera oss på. Vi borde tillsätta en haverikommission över den misslyckade migrationspolitiken.

11 thoughts on “Den rödgröna majoriteten struntade i varningar om terrorattentat

  1. Under bara några dagar har politikerna, inte minst Stefan Löfven, serverat ett antal kräkpiller. Löfven som mest rest jorden runt och lovat guld och gröna skogar till alla utom svenskarna, står som den store landsfadern och uppmanar oss att gå hem och ta hand om varandra så ska han trygga Sverige!!!???

    Och den där Ygeman har jag tappat all respekt för. Nike på Aktuellt försökte sätta åt honom i kväll och frågade varför de inte gjort något på två och ett halvt år när han berättade vad de skulle göra nu. Som vanligt hade de tillsatt en utredning men nu kanske den måste revideras?

    Men ingenting blir bättre när sossarna är totalt handlingsförlamade och bara levererar prat. Det kanske är ett sätt att dölja sin egen skuld.

  2. KD-politikern Björk har rätt i sitt antagande, men det förtjänas även att nämnas att vi hittills icke kunnat skönja några som helst ansatser till seriös terrorbekämpning inom landets hank och stör. Vi har underrättats om politiserade och inkompetenta tjänstetillsättningar i form av ett antal obegåvade och för uppgiften oägnade fruntimmer, vilka förväntats samordna ”kampen mot terrorn”. I Sverige saknas en vuxen vederhäftig vilja att inse vidden och allvaret av den mycket hotfulla skugga som via det korrumperade etablissemangets försorg tillåtits förmörka vårt livsutrymme.
    Andreas.

  3. Betonghinder runt om i städerna för att förhindra terrorattacker med fordon, det efterfrågade jag redan under Nice attacken, men inte fan gjordes något åt detta och det kommer det inte att göras nu heller.

    • Kurt
      Menar du inte dumma ? Detta kännetecknande för oss svenskar är inget nytt…tyvärr !

  4. Det tar längre tid för en del att uppfatta verkligheten, som finns runt omkring. Till den gruppen hör bevisligen landets politiker. De pratar ständigt om att ta ansvar men det blir mest ord och inget annat. Risken för terrorbrott har ju funnits under många år men inga åtgärder för att hindra dem. Tvärt om gullar man med IS-krigare, som man kallar ”hemvändare”.
    I stället skulle de naturligtvis inte släppas in i landet och om de har svenskt medborgarskap, skall det tas ifrån dem! Stäng gränserna, vi behöver inte fler invandrare. När skall våra makthavare inse att det är allvar?

    • Jag vill gå ett steg längre och säga att dom skall gripas när dom påträffas och skickas till Guantanamo eller någon annan ”blacksite” och dom skall därefter inte kunna friges överhuvudtaget.

  5. Jag läste måndagens Metro, en ung iman skrev att i koranen står att man skall inte döda.Men varför nästan alla terrorhandlingar görs av muslimer.Varför tar Metro in en sån artikel efter fredagens händelser,har dom ingen skam i kroppen. 11 årig barn har blivit mördad,turister har blivit mördade.När vaknar vi ?Svetsarn som en maskin bara svamlar vem lyssnar på han.Avgå MVH Adolf

  6. Bra att SD tar det lungt och inte går ut för hårt tiden arbetar för SD när fler och fler inser vilket haveri allt som har med muslimer och andra dysfunktionela invandrar grupper att göra.

Kommentera