Kan man undgå att bli patriotisk….?

Om man bortser från allt som försiggår i Sverige och Europa. Om man bortser från vad regeringen gör för att ruinera oss och rasera vårt samhälle. Om man bortser från alla ”kod-291” brott som begås dagligen i Sverige. Om man bortser från……….

c86t39axgaa-ki5-jpg

Finns det någon som inte blir patriotisk ända in i själen när man ser denna bild????

16 thoughts on “Kan man undgå att bli patriotisk….?

  1. Uppriktigt sagt har undertecknad aningen svårt att uppleva någon spontan patriotism via ovan publicerade bild och oaktat man kan ha respekt för artikelförfattarinnans intention, kvarstår det faktum att ett feminint psyke har lättare att tillägna sig denna gärd av aktning, än vad herrar i allmänhet förmår absorbera. Det första som slår en är en representation för ett Sverige i totalt kaos som icke besitter de för en effektiv terrorbekämpning erforderliga resurserna.
    Andreas.

  2. Ja, jag blir allt annat än patriotisk av dessa dumheter. Jag skäms.
    Det här är löjligt godhetsknarkande från Södermalmseliten och skickar tydliga signaler till våra fiender att vi är svaga.
    Blommor och ”kärlek” stoppar inte några terrorister. Det är hårda tag som krävs!

    • Var är universal verktygen? Som löser alla problem är de svåra löses de meddetsamma om de är omöjliga tar det lite längre tid. Detta hemliga vapen är starkt förborgat hos svenskingarna di fega. Det är ett billigt och effektivt vapen dessa stearinljus. Fruktat av de 4 gäng;
      Bladh, dumsvensken själv, musse och zigge. Ingen från dessa gäng står pall för ett fladdrande stearinljus utan flyr i vild panik hem och kastar sig handlöst in under sin säng efter svenskt manér.

  3. Dådet hade redan skett, ägt rum. Vad gjorde polisen för att förhindra attentatet? Inget.
    Det finns inget att hylla.
    Vad är det här? Masspsykos?

    Svensk polis är lika tafatta i dag som de var innan dådet, kan inte ens få bukt med några stenkastande illegalist-snorungeslödder.

    Har själv sett när polisfemaler står och kramar påtända negrer då de fått stryk av ett par svenskar vilka fått nog.
    Helt vanliga svenskar som spöade upp dem då somalierna jävlades med gamla föräldrar.
    Då förlorade jag det sista av respekt för ordningsmakten.
    Tragiskt.

  4. Hylla vad?

    Svensk polis kom ju att misslyckas med att förhindra attentatet…

    Muslim-sk_it-högen fick röra sig fritt i vårt västland Sverige, ett land där denne individ inte hör hemma.
    Så…hylla vad? För ännu ett misslyckande?
    Hylla en nerdekad poliskår, fylld med hästsvans-Lisor, asiater, negrer?
    En poliskår där tre(3) stycken femaler misslyckas med att ta ned en(1) illegalist vid ett illegalistboende…
    I Usa: Två skott i bröstet, står individen upp; Ett tredje i huvudet. Standardförfarande.

    Ska man hylla ännu ett misslyckande?

  5. Ordet ”patriotisk” får inte längre användas, eftersom det syftar på mannen, patriarken. Det nya ordet som är anbefallt av propagandacentralen är ”henisk”

  6. Jag ser i mitt Facebook-flöde att vissa, dock ingen av mina ”vänner”, väljer annan symbol än svenska flaggan fast många i utlandet har det. Oikofob, javisst.

  7. Någon borde samtidigt täppa igen avloppen till Rosenbad, Sagerska och riksdagshuset, så att idiotpolitikerna fick vada i sin egen dynga. Motsvarande kunde även göras där hat & lögnmedierna har sina redaktioner. (SD och Anna Dahlberg bör naturligtvis skonas).
    Polisen skall dock ha mycket blommor, då de är de enda resterna av någon slags ordning vi har kvar i det här landet.(med undantag).

  8. Kanske kan vi få någon polis att stanna kvar som polis om vi skriver ut bilden och lägger den synligt bak i bilen.

    Vi behöver våra poliser.
    Våra poliser offrar sig för oss.
    Våra poliser utbildar sig och jobbar för oss.

    Fortsätt berömma våra skyddsänglar!

  9. Mycket positivt överraskad blev jag över polisens insats, både i storlek och effektivitet. Min slutsats, Ett terrorbrott var väntat i stan. Men vilka resurser har polisen om/när det händer på landet? Folksamlingar finns och kommer att finnas.

    Negativr överraskad är jag över alla dessa mångkulturella individer som fått en fristad i Sverige där den gemensamma nämnaren är att de vill upprätta en världsomspännande islams stat.

    Inte överraskat syntes polischefen i tv-rutam. Hur han tog kommandot genom att avbryta högsta befälet och börjar med att berömma. Demagogiskt trick och sen blev det bara ordbajs. Karlen saknar polisiär utbilding och erfarenhet. Håll tyst, Dan! Eller ska hen heta Don? Apropå HONrik av HENrik Schyffert.

    • Även efternamnet bör i så fall bytas till något mer könsneutralt. Don Corleone kanske?

  10. Tror Eliasson skulle dolt detta med kod 291 om han kunnat. Poliser ska inte känna sig uppskattade. De ska kastas sten på och fås att sluta.

Kommentera