27 thoughts on “Var inte rädda

  1. Det var under fredagen som den folkkäre (uppenbar lögn) komikern Henrik Schyffert spelade i Sundsvall med sin humorshow ”Var inte rädda”. Efter terrordådet i Stockholm övervägde han att ställa in föreställningen, men efter ett besök av polisen i Sundsvall genomfördes showen.

  2. en dag som denna vill man slippa se Schyffert.
    Nu fick han se vad han talar sej så varm för.
    Avskyvärda terrorister, undra om han fortsätter digga muslimer .
    Här ser vi prov på allvarlig psykisk störning på fri fot.
    Tragisk människa som fått för mycket utrymme, men nu
    Hoppas vi det blir ändring på det.
    Eller ska han till och försöka släta över detta dåd också.
    Skulle inte förvåna mej.

  3. Tillåt mig presentera en liten gåta:

    Vad har ”ledaren” Steffe Löfven gemensamt med fjanten Henrik Schyffert?
    Svar: Båda hoppade av skolan. Svetsaren hoppade av en AMU-utbildning och den patetiska Henke sin tvååriga gymnasieutbildning.

    Det här är inte direkt en gåta, mer en fråga:

    Trots att båda ser slitna ut är det högst påtagligt att Henke ser ut att vara minst 10 år äldre än sin biologiska ålder. Vad kan det bero på?

    Förslag till ”statsministern”:
    Om Steffe vill framstå som intelligent bör han stänga in sig i samma rum som Henke. Relativt betraktat, Steffe vs. Henke, ter sig ”statsministern” smart.

    Men, och detta är viktigt, vi får inte släppa in en tredje person i rummet. Ty, om en slumpmässig individ släpps in är sannolikheten mycket stor att förhållandet rubbas.

    Henkes position är konstant, dvs. densamma men ”statsministern” blir inte längre den smarta, han hamnar i mitten.

    Alltså, om vår ”statsminister” vill framstå som smart bör han stänga in sig i ett rum med Henke men inte låta någon annan träda in.

  4. En del samvetslösa gör vad som helst för att berika sig, men ni med tro vet ju var han hamnar.

  5. Har natten varit lugn ? Det mångkulturella samhället har nu visat (än en gång),att islamister från alla jordens avkrokar inte hör hemma i vår en gång civiliserade värld.Palme och socialisterna har uppnått sin dröm om att alla märkliga folkslag gärna välkomnas !
    Att sedan en affärsgata mitt i storstaden,kantas av lemlästade och döda kroppar,lär vi ju även i framtiden acceptera från dessa importer.
    Denna gång var det en Islamsk tatter från Usbekistan,Ett land som få kan peka ut på globen…Vad fan har dessa i Absurdistan att göra ?

    • Det värsta allt är att, när ryssarna villa ha honom utlämnad för terrorism nekade svenskarna till att, utlämna personen i fråga.
      I sitt stilla sinne tänkte de; Ingen skall beröva oss en sådan guldklimp. Guldklimpen blir en dyr historia för”besserwisserna”. Folket, som kan allt, vet allt, ser allt, hör allt och aldrig kan göra några fel. Men i sitt storhetsvansinne bedrog de sig kapitalt. Det vore dags att, ställa alla dessa kvartsfigurer inför skranket och döma dem för medhjälp till mord. Men det är en utopi, som aldrig kommer att ske i vår lilla Lingonmonarki.

  6. Tack Petterssons för en påminnelse avseende Reglerna.

    ”Reglerna för kommentarer är inte svåra så jag ber er försöka följa dem, vårda språket och undvik VERSALER, det gör kommentarerna svårlästa. Hota aldrig, och tänk på vad ni kallar grupper av folk för. Islam är en avskyvärd ideologi men det innebär inte att alla som är födda i muslimska länder är avskyvärda.”

    Jag har dock några frågor/kommentarer.

    Bakom islam står människor. Islam lever inte sitt egna liv. Ondskan utövas av människor. Den som körde lastbilen var inte islam.

    Fjanten Schyffert får man väl kalla vad man vill, han är ju svensk?

  7. Supertönten får väl hitta på en annan titel?
    Kanske ”Var inte rädd -för att Dö”.

  8. Bara att hoppas att Schyffert är en av terroristernas nästa offer.
    Eller Magnus Betnér kanske

  9. Om denna idiot hade någon anständighet så lägger han ned denna pinsamma föreställning.

  10. 13600 gillar Schyffert, vad är det för idioter,är dom blinda,har dom tappat hjärnan??Vad säger han till offren ?Var inte rädda,sorgligt.Mvh Adolf

  11. Jag skulle bli mindre rädd om dessa ”goda” människor slutar springa omkring och döma oss som begripit vad som pågår som rasister, nazister och bruna råttor. Kanske kan vi få se artister för internering av IS-krigsåtervändare och liknande mer kloka kampanjer i framtiden.

  12. När fan blir gammal

    Kändisuppropet hamnade dessutom i mediaskugga.

    What goes around comes around?

    • Ur de mest tragiska händelserna kan det komma något gott. Först av allt så hamnade ”svenska kändisuppropet” i medieskugga och jag tror att de inblandade tänker sig för både en och två gånger (om de har förmågan) innan de låter sig utnyttjas igen. Någon, högst troligt någon av de längst ner på listan, har ringt runt och velat ha deras namn på listan och de i deras enfald tyckte att det låt bra.

      Jag tror också att väldigt många, förutom de närmast inblandade, fick sig en rejäl tankeställare. ”De som kommer är juh typ vanliga svenskar fast med lite lustiga namn. Bara de får vara här ett tag så blir de som vi fast med roligare mat och kultur. Islam är en religion som alla andra.” Den som inte vaknade av illdådet igår bör tvingas att titta på bilderna av de massakrerade människorna. Speciellt bilden av den tu- eller tredelade människan på övergångsstället vars motsvarighet saknas i Sverige och bara går att återfinna bland bilderna av dem som i desperation hoppade från tvillingtornen under 911-attackerna.

      Vi behöver en riksdagsmajoritet som sätter Sverige och svenskarna först och som kommer att straffa dem som tillät detta hända. Listan är lång och så bör även straffen bli.

      • Var finns bilderna?
        Internationell media?
        Jag söker vidare.

        Tror att vårt land kommer att ha svårt att gå vidare om inte människor som Reinfeldt, Ferm, Danielsson m fl utkrävas på ansvar?
        Det är ibtw bara en utvisning ur vårt land som behövs utan även utvisningar ur det offentliga rummet?

    • Det kallas för nyttig idiot. Nu kommer sanningen ifatt en del. Problemet de har är att de inta kan säga att de var naiva, att det är hatet och alla andra invektiv som debatterar. Tänkte på de som sa att inga ska utvisas… Även om de får avslag ska de få stanna

  13. Fast det finns något positivt med att en officiell person öppet erkänner sig ha ändrat uppfattning.
    Tycker lilla jag i alla fall…..

    • han har inte ändrat uppfattning. Det blev bara för mycket att gå upp på scenen med en föreställning som bygger på att alla andra som inte delar hans och de andra i kulturelitens åsikter ska brännmärkas. På måndag är det business as usual för dem. Någon hittar en bra rubrik som de andra sedan helt okritiskt delar. Att lastbilschauffören lämnade nycklarna i bilen tex. Att det utlöste händelsen.I andra delar av Europa kollar man av lastbilarna. Fred-sönd är transporter med tung lastbil förbjudet. Jag såg då de i min lilla håla skulle ha en tillställning. Polisen stod med dragna kpistar och kollade varje lastbil. En del satt med i transporterna. Under tre kungarna i Madrid ledde man om trafiken och släppte bara in lätta lastbilar.
      Jag blev rånad i Barcelona av marockanerna. Jag kom med lastbil, de punkade ett bakdäck som jag inte kan se från hytten-hade ett skåp. En viftade på cykel då jag körde-följ mig. Jag åkte in på postens huvudkontors parkering i stället. Det var tre vakter och sedan en polisbil som hjälpte mig. De gick in i hytten där det låg en schäfer och snodde en väska.Vakna upp Sverige! Det är inte rövarna i Kamomilla Stad! Fatta! Jag kunde blivit misshandlad-jag hade tur sa polisen!

  14. Det är en sorglig jävel,han och schulman vilka idioter och hur många sorgliga jävlar som finns i etablissemanget, ja nu fick vi vad vi förtjänade.Jag glömmer aldrig när romson idioten grät när man bestämde att bevaka gränserna hårdare,vad säger hon till offrens och deras anhöriga,ja vilka svin.Mvh Adolf

  15. Vi kräver utvisningar och att utvisningar verkställs!
    Det är demokratiskt och enligt vår Utlänningslag hade mördarna inte rätt att vara här, då ska det förfan gälla!

    Många Uzbeker och tjetjener gör brott här men utvisas aldrig. Särskilt väpnade rån. Under 4 år har bl.a. jag varnat för wanna be folkmördarna just från uzbekistan och tjetjenien vilka jag känner till vill mörda civila svenskar eftersom jag känner dem från fängelse i Sverige.
    Enligt Tyska myndigheter härstammar han från Uzbekistan. Var det inte samma nationalitet på han som sprängde en bomb i St:Petersburgs tunnelbana? Jmfr Rustam Akhmedov bilder, såhär ser det ut i Stockholm: https://vk.com/id357158184

Kommentera