15 thoughts on “Var det enkla jobb som skulle lösa Sveriges problem?

  1. Skit i gamlingarna, kasta pengarna till blattarna istället, så dom kan leva som kungar i lilla Sverige.

    Det är ändå kört för landet då sossarna kommer att skänka bort lilla Sverige till ”flyktingar”.

    Argumentet att vi behöver invandring för att försörja gamlingarna är i helt vansinnigt, i alla fall om den invandring som åsyftas är den vi haft de senaste 20 åren.
    Denna invandring hjälper inte gamlingarna på något sätt, tvärtom skulle jag vilja påstå att den snarare är skadlig för gamlingarna.
    Resurser (både pengar och arbetare) som hade kunnat användas för dessas väl går nu istället till att försörja ”flyktingar” och deras anhöriga. Detta kan inte ses som någon form av vinst för landet.
    Argumentet att invandrare också jobbar är ganska svagt då det skiljer ganska mycket mellan olika invandrargrupper.
    De grupper där den arbetande delen är lägre än för den svensk-svenska gruppen kan inte ses som annat än en belastning.
    Observera att jag inte anser ”personlig assistent åt anhörig” som arbete då lönen bekostas av skattemedel som kunde gått till exempelvis våra gamlingar istället.
    Därtill skall läggas kostnaden för vissa invandrargruppers högre brottslighet jämfört med svenskar, där flera fall av överfall och misshandel av våra gamlingar förekommit.
    Knappast en hjälp för gamlingarna att bli nersparkade eller kastade utför trappor.

    Behöver Sverige en större befolkning så får man underlätta för svenskarna att ha flera barn istället för att importera vad som i många fall endast kan kallas slödder från medeltida kulturer söderöver.

    Nej, jag emotsätter mig inte all invandring (eller ”att hjälpa flyktingar” som det så fint heter), jag emotsätter mig invandring från länder och områden som visat sig överrepresenterade i brottsstatistiken och underrepresenterade i arbete.

    • Jag undra om negern här är sämre en den vi ha för närvarande?
      Skulle vi byta ut Löven mot den här bimbon ha vi i alla fall något att skratta åt.

  2. Det är rent nonsens att vi skulle behöva invandring för att försörja den åldrande befolkningen.

    Dels så är boende, infrastruktur, etc väl uppbyggt i landet redan och skulle bara behöva underhållas, inte byggas ut, om det inte vore för massinvandringen.

    Om det verkligen är så att det inte skulle finnas tillräckligt många som kan jobba i äldrevården så är lösningen väldigt enkel: avskeda tillräckligt många offentliganställda batikhäxor.

    Vi ska sluta ta emot analfabeter från somalia och övriga världen kloaker. Och istället erbjuda europeier och amerikaner förmånliga villkor i landet och få dessa att komma hit och arbeta.

    Vi behöver inte göra så stora förändringar, bara sluta ta emot avskrädet från mellanöstern och nordafrika.

    Kanske vi kunde massdeportera hem ett par hundra tusen av dom för att kunna sänka skattenivåerna och göra det ytterligare förmånligare för folk att komma hit?

    Vi går en dyster framtid till mötes.

  3. Nej, nej, nej för sådana här svåra jobb får Ylva Johansson rekrytera ingenjörer från Syrien.

  4. Att lösa problem med stor invandring ser jag bara som ett sätt att skjuta upp problemen.
    För när vi tagit hit massor med folk som ”räddat” krisen, hur ska vi lösa problemen kring att ta hand om dessa räddare då? Mer invandring?

  5. Inte kan en analfabet från Somlia bidra med ett skit.
    Felet är att fel folk tillåtits att komma hit.

  6. Jag har sett det här klippet många gånger och dessvärre sett mörkermännen i levande livet med värre än det här exemplet !
    Det ÄR INGET SKÄMT, det är vår undergång !!

    • Så det när jag seglade på Tyska båtar, visserligen fick de mindre betald än en full lärd matros men på andra sidan fick vi sköter deras arbete med. Dessa bimbos fanns bara ombord så att båten hade den lagliga bestämda antal besättningsmän. Redaren tjänade på det arrangemang, de hade bara så många befarna vita(utbildad personal) ombord så att det gick runt. Resten va kanaker som visste like mycket om sjöfart som en kussa om piano spel.

  7. Vem är det som gör det möjligt för dem att komma hit?

    Invandring av människor vars målsättning det är att arbeta och som kan tänkas fylla en funktion i samhällsutvecklingen borde väl (nästan) alltid vara positivt.
    Jag undantar dock religiösa extremister.

    Men merparten av dom som de senaste åren kommer till Sverige kommer hit mest för sin egen vinnings skull.

Kommentera