Sätt stopp för förtrycket i förorterna

MEDIA/INVANDRING. Sydsvenskan publicerade igår en ledare med rubriken ”Sätt stopp för förtrycket” som handlar om kvinnoförtryck i vårt land.

”Det finns platser i Sverige som inte är Sverige, där andra regler, en annan moral, råder,” skriver Sydsvenskan helt riktig och fortsätter med …”I Sverige gäller svensk lag. Kvinnor och män ska ha samma skyldigheter, rättigheter och möjligheter. Här måste ansvariga politiker, myndigheter och samhällsaktörer i stort vara mycket tydliga. Då kan inte en kulturrelativistisk, minsta motståndets lag få råda. Det får inte finnas utrymme för kompromisser med mörkermännen. Punkt slut.”

-Pettersson håller med Sydsvenskans ledare i stort, men undrar varför det blivit som det blivit. Vi är några som protesterat mot den islamska fundamentalismen, invandringen, kvinnoförtrycket och flatheten i åratal men oss har Sydsvenskan hängt ut som rasister och främlingsfientliga islamofober.

Sydsvenskan brännmärkte och gjorde hembesök hos skribenter som för åratal sedan sade och såg det som Sydsvenskan säger idag.

Är det inte dags att be om ursäkt Sydsvenskan och säga förlåt. Vi hade fel och ni hade rätt.

9 thoughts on “Sätt stopp för förtrycket i förorterna

  1. Jag skulle inte bli förvånad om gammelmedia plötsligt svänger och börjar driva frågan – och gör den till sin egen!

    Samtidigt som man fortsätter sprida lögner om alternativmedia…

    Pressen rasar i upplagor och ekonomi, och de är desperata. Se upp”

  2. Med tanke på importen av folk som utvecklingsmässigt dröjt sig kvar på 400-talet är väl inget annat resultat att vänta.
    Snart är det inte bara i förstäderna.

  3. Kan ingen släppa in en gris mitt under fredagsbönen???

    De skiter egentligen fullständigt i vad Sverige tycker och är.
    Deras syfte är enkelt; att fortsätta utmåla alla icke-muslimer som fiender till ”sanna islam”..
    Hela mentaliteten är aggressiv och våldsam, inte konstigt att hela Islam blir föremål för kritik.

  4. Varför massimportera förtryck, våld, människofientliga och destruktionsfokuserade patriarkala strukturer från första början? Naivt godhetstänkande? Icke! Globalismens fatala strategier för att uppnå nationellt sammanbrott, är det närmaste sanningen vi kan komma.
    Andreas.

    • FI o Feministregeringen håller med, feministerna kommer könsstympa sig, ( med fittmössor på ) i solidaritet med sina muslimska systrar, bara för att få njuta lika mkt som kvinnorna under Islam gör.

Kommentera