Stäng

Rakryggad annonsör säger nej till hatet

HATMEDIA. Fabian Fjälling, mannen bakom Granskning, Sverige har pratat med EB kök Enstaberga om Eskilstuna Kurirens smutskastningskampanj mot Granskning Sverige. EB kök blev medlurade som annonsörer i smutskastningskampanjen mot Granskning Sverige, #viställerupp.

Som tur är så är Gil Garcia, som har ansvar för EB köks marknadsföring, en rakryggad man som ändrar sitt beteende när han inser att han medverkat till att driva en antidemokratisk och antisvensk agenda. Med fler som Gil i landet skulle Sverige vara på rätt väg ganska snart. Köp kök hos EB-kök: https://www.ebkok.se/sv/

Gil på EB kök har redan följt upp mitt samtal och ringt Sörmlandsnyheter för att uttrycka sitt missnöje med att hans pengar används till att förfölja Granskning Sverige. Som sagt, med fler som agerar som Gil i Sverige är vi snart på rätt köl. Jag har tyvärr inte tid att redigera och fixa mer än såhär för tillfället.

-Pettersson har slutat annonsera i EK-koncernen för länge sedan, men vi skriver då och då om hatmedierna…Här, om det som ovanstående gäller. 

5 reaktioner på “Rakryggad annonsör säger nej till hatet

  1. Jag gör nu tummen upp, för EB kök i Enstaberga.

    Ett sörmländskt företag som gör det bra.

    Det gäller att hålla rent i skåpen.

  2. Härligt att höra att folk tar ton mot dem som tror sig veta bäst och som med fula knep försöker indoktrinera läsarna.

    Gammelmedia = fulmedia = Fake news!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: