Hur skall vi ha det? Antingen eller???

Idag på TV4 talar de om Kalla Fakta´s avslöjande om den segregerade skolbussen till Al-Azharskolan. Där måste lågstadiebarnen delas upp, flickor i bakre dörren och pojkar i den främre dörren. Könsapartheid kallar det detta.  En skattefinansierad skola i ett feministiskt land? Regering och media vill ha hit muslimerna men verkar chockade över deras tro och kultur!?Kan man förstå detta tänkande? Knappast.  Hur skall media handskas med detta nu??

På skolans cafe får inte flickorna sitta på pojkavdelningen och vice versa. Både rektor och cafeföreståndare nekade till att intervjuas.

Man kan inte ena stunden välkomna denna fredliga religion och i nästa stund bli chockad över deras leverne och kvinnodiskriminering. Detta är Islam. Det kommer inte att ändra sig bara för att de kommer till Sverige. Media och 7-klövern är naiva nog att tro detta.

Sverige skryter om sitt feministiska arbete samtidigt som de finansierar dessa ”apartheidskolor”. Hur skall vi ha det?? Hyckleriet vet inga gränser. Vad är Sverige rädda för? Jo, muslimerna, därför smeker de dem medhårs och accepterar allt de vill och gör. Den dagen som Sverige börjar motarbeta dem och stoppa deras framfart – då kommer det att smälla både här och där. Då räcker det inte med deras våldtäktslekar, våldtäkter och kriminella framfart. Inte heller kommer de s.k. ”IS resenärerna” att hålla sig lugna. De bidar sin tid inför sina order.

Vilka tror Sverige att de lurar??  Till råga på allt så kommer Sverige inte att kriminalisera medlemskap i terrororganisationer?? Det kommer att inskränka på det fria föreningslivet?? Är de inte riktigt kloka?? Tyskland och många andra har kriminaliserat detta men inte Sverige, präktiga, fega Sverige.

Hoppas att detta kommer att röra om lite i den Svenska grytan. Att media reagerar lite mer av Kalla Fakta´s uppgifter.  Detta är ju inga nyheter för de flesta av oss men för pressen verkar det ha kommit som en chock?!

C4YzNxfWAAAqPFz

 

 

 

27 thoughts on “Hur skall vi ha det? Antingen eller???

  1. Som Invandrare från V.Tyskland nu Svensk medborgare. Kan jag delvis förstå att dessa muslimer förakta Svenskar och deras stolliga naivitet.
    Och feghet att ta itu med dessa vansinnes påhitt. Detta finns inte i något av de Nordiska länder i samma utsträckning som i Sverige, ha det med att göra att Sverige inte ha haft krig i modern tid som alla de andra Nordiska länder? Eller så är man så självgod att man tro sig kunna stå över alla andra. Hur va det ”Högmod kommer före fall, så som jag se det befinner sig Moder Svea i fritt fall utan reservskärm., men lugn det är bara den sista centimeter som gör ond

    • Så måste det vara. Alla andra nordiska länder vet vad det innebär att vara tvungen att slåss för sitt land. Det vet inte vi i Sverige. Vi tror rätten till vårt land är en självklarhet. Men vi kommer att få lära oss…

    • Svenskingens storhetsvansinne, dumhet och feghet har inget tak. Här kör vi med; ”Ju sämre desto bättre”! Hjälp dem mera så de kan bli flera!

  2. Msm och politkerhelvetet vet och har vetat hur länge som helst vad för sorts kultur och ideologi de importerar från tredje världen,ingen nyhet alls,regeringen har dessutom egna sk utredare sakkunniga inom många områden de kan begära utredningar och analyser av om de vill,de har haft över 40 års dåliga erfarenheter av otaliga upprepande misslyckade integrationsprojekt av deras islamimport till Sverige.De gamla vikingarna och senare sjöfarare visste vad islam stod för och skulle aldrig ha importerat så väsenskilda barbarikulturer ens på den tiden till Sverige.Vikingarna och senare folk var mycket smartare ,klokare och insiktsfullare än dagens svenskar och europeer trots att vi har internet, och många seriösa nyhetsförmedlare ute i västvärlden så har majoriteten av våra folk låtit sig hjärntvättas med lögnerna om multikulti som egentligen är enkultur som importeras till Sverige och övriga Europa,islam.

  3. Var gömmer sig nomenklaturan och dess lakejer läs journalister?
    Detta är ju brännhett och skall komma till folks kännedom, alltså inga falska nyheter.

  4. Tv4 utklassar svt.
    De har funnit en nisch i svensk media som är som ett stort gapande hål och skriker efter att belysas?

  5. Det är oacceptabelt säger Löfven och Fridolin, ja ha det är dags att vakna nu era naiva galningar. Va f-n har ni varit senaste åren?, detta beteende följer naturligtvis med importen av människor från religösa diktaturer och klansamhällen. Man blir ju gråtfärdig av denna naivitet, verklighetsfrånvändhet och dumhet som präglar hela PK-sekten.

    • Då ser vi fram emot fredagsbönen när Feministregeringen´s representanter slår näven i bordet och skriker ”nu får det ta me fan vara nog, ally bachtur på Er, Ni är i Sverige och inte i ngt arabland, rätta Er efter det”! Not.

  6. Under 70-talet utredde Kapten Zoom frågan, ”vart kommer bajset ut?”
    Frågan kan te sig enkel vid en första anblick och det är frestande att svara ur röven.
    Kapten Zoom gick dock längre än detta och följde bajsets väg från defekation, via rörledningssystem, till avloppsreningsverk och så slutligen ut i hav.
    Forskningen har nu visat att den slutliga anhalten är Stefan Löfvens mun, där ansamlas det totala bajset för att sedan spridas ut till Sveriges befolkning.
    Det krävs mer forskning, men att Steffe är anrikningscentrum för bajset, och i synnerhet hens munöppning, är idag helt klarlagt.

  7. Som vanligt.uppvisar politiker och media tillsammans en total okunnighet om de kulture de är så måna om att ta hit och som de ständigt prisar.
    Undrar de aldrig över, varför det ser ut som det gör i.de länder, som invandrarna kommer ifrån?

  8. Detta är bästa sättet att använda våra Svenska skattepengar hälsar Feministregeringen o FI och samma segregering skall införas i alla(h) Svenska skolor också så inte muslimer över lag blir kränkta nu när dom flytt hit för sina liv, grattis PK.

  9. – Och nu har muslimerna inlett fas 2; De börjar med icke detonerade bomber. (avsedda att oroa, skrämma och söndra vårt samhälle)
    De har redan ockuperat mer än 50 bostadsområden.
    De får mer och mer ”förmåner” i vårt land.
    De får inte integrera sig enligt koranen.
    De får inte bli vän med ”otrogen”, enligt koranen.
    De stänger in sina kvinnor i sopsäckar.
    De våldtar våra kvinnor.
    De är skyldiga att göra så många barn som möjligt, enligt koranen.
    Enligt koranen är de skyldiga att bidraga till att;
    islam ska ta över världen, inte delar av den utan hela –
    – och om så behövs, MED VÅLD.

    Vill vi ha det så här?
    Vågar vi ha det så här?
    Hur länge finns vårt fosterland, Sverige kvar?
    Hur länge finns Sverige kvar.
    Vill vi få sharialag i Sverige?
    Vill vi bli slavar under islam?
    Vill vi lämna ifrån oss allt vi äger?
    Vill vi bli dödade av muslimer?
    Gör vi något för att stoppa kommande katastrofen?

    Vi kan få varje muslim att intensivt ”längta hem”!
    Vi kan försvara vårt fosterland!
    VI KAN!
    ”Yes we can”, sade Obama.
    Vi kan göra Sverige svenskt igen!
    —- om vi vill ——

    TÄNK EFTER!

      • Lena
        Orkade knappt läsa länken i helhet, man mår illa av att se hur dessa människors ondska i kombination med politisk och religiös extremism angriper de öppna och fria samhällen i land efter land. Lössläppta demonerna förtär människosläktet, de oskyldiga, försvarslösa blir deras offer, de övriga som klarar sig med livet i behåll reser på sig och envisas att leva vidare trots barbariet ……men hur länge till ???

      • Mimi N.
        Jag har beslutat mig för att undvika den negativa rapporteringen så långt det är möjligt, kan ju inte påverka något i positiv riktning ändå.
        Det är så tydligt att ondskan råder överallt, barn och barnbarn får det inte lätt framöver, mina de som inte bor i Sverige har det ännu så länge tryggt och lever i ett samhälle där brottsligheten är på ett minimum och där skolan är utmärkt.
        Det är mycket svårt att acceptera när landet har förändrats så gigantiskt till det sämre och under så kort tid egentligen på grund av urusla kunskaper, maktbegär, maktmissbruk, girighet, feghet, konsensus, självförakt ,avsaknad av stolthet, att inte ha förstånd att värna friheten och faktiskt dumhet.
        Nåja, nu mår jag lite bättre och ska äta lunch med goda vänner om en stund, det ser jag fram emot.
        Mvh Lena

  10. Och här jagar stats-tv och propaganda-expressen enstaka nazister som sätter upp klisterlappar i en avlägsen norrlandskommun….

    • Är du säker på att det är nazister som sätter upp lapparna, och inte ”nazister”? Jämför svenskar och ”svenskar”.

  11. IS är väl inga riktiga muslimer enligt vänstern, och deras uttalande om deras religion kommer därför inte påverka vänsterns syn på Islam.
    Religion skall inte få inflytande i den offentliga sfären.
    Det är nåt fel i skallen på muslimer.
    OBS!jihad är obligatoriskt för muslim(er)…

  12. Med anledning av detta som kommer FI, Feministregeringen,, 7-klövern, kommunisterna, PK, AFA o EXPO demonstrera för muslimska flickors rätt att sitta längst bak i bussar iklädda full heltäckande mundering allt för att inte kränka sina muslimska bröder, grattis utvecklingen går framåt!

  13. Men inget hände ju i Sverige i lördags kväll…. apartheidbussen är en falsk nyhet som sprids av putintrogna sd-are, så säger ju en enad kår av journalister och ”kulturarbetare”

    • Inte nu längre eftersom Kalla Fakta ”avslöjat”. Nu är media bestörta!!

  14. Jag förstår inte problemet. BÅDE flickorna och pojkarna särbehandlas ju. Det är ju JÄTTE-demokratiskt och vilar ju på en korrekt värdegrund.

Kommentera