Förklaring på vad TV-avgiften går till

Jens Ganman förklarar på sin Facebooksida vad avgifter för TV och radio tar vägen.

NI HAR ETT PROBLEM…kära kollegor inom Public Service som läser det här. Och det är: ni börjar tappa det. Helt.

Den huvudlösa ”granskningen” av Fredrik Antonsson och ”hen”-inslaget på Aktuellt häromkvällen – där två intet ont anande barn användes som rekvisita för att hamra in ett ideologiskt budskap – är bara några få i raden av publicistiska hjärnsläpp på sistone.

Och er publik provoceras av sånt här. Tro inget annat. Det kokar i stugorna. Samtidigt som ni klampar vidare i porslinsbutiken och gömmer er bakom (ett allt ihåligare) prat om ”värdegrund” och ”skrämselbilder om Sverige”.
Jag vet att ni inte kommer att ta till er det här. Ni kommer att sålla bort mig som ”alarmist” …möjligen ”brun”… men: head´s up – folket vänder sig bort från er i allt större utsträckning. Och det går fort.

Ju mer ni försöker uppfostra tittarna/lyssnarna till att tänka ”rätt” desto djupare gräver ni er egen grav. Ni driver folk rätt i famnen på ”alternativ media” och som det ser ut just nu är det inte bara logiskt utan kanske också bra.
Med några få lysande undantag förtjänar ni inte längre allmänhetens förtroende.

Public service-eran går mot sitt slut. Ni kollapsar under tyngden av er egen orimlighet.

Och många av er som läser detta vet att jag har rätt: Men ni håller käften för att ni har vant er vid den höga lönen, det fina huset, den dyra bilen och de mysiga utlandssemestrarna.

Och ni fruktar – mer än nåt annat – den sociala utstötning som ofelbart inträffar för den SR/SVT-medarbetare som påpekar det uppenbara: att det är väldigt lågt i tak här i fabriken… och att det högstämda pratet om att ”gilla olika” bara gäller om man har rätt politisk färg.

Styrkekram!

13 thoughts on “Förklaring på vad TV-avgiften går till

  1. Jens den nya presidenten i republiken jämtland ! Skarp i hjärnan och skrivandet !! Men hatad av lokalmedia för att han törs säga sanningen !!

  2. Det är dags att städa upp i träsket, som en trumpen man sagt.
    Kanske dags släppa hela public service till att överleva på egna intäkter utan skattemedel eller lagstadgad indrivning av avgifter.

  3. Man anar att till och med de mest politiskt oinitierade och vanemässigt oengagerade medborgarna börjar tröttna på att låta sig fösas som skock beskedliga kräk av den korrumperade statsapparaten. Ett identitetslöst folk utan egen vilja men med en nedärvd enfald, godtrogenhet och undfallenhet kan med lätthet manipuleras fram till en viss gräns, och den gränsen tycks vara nådd nu. En ny medvetenhet kommer att leda till ökad självbevarelsedrift och återuppväcka ett naturligt behov av att värna den egna nationen och livsutrymmet mot såväl politiserad press, en starkt funktionsnedsatt ordningsmakts konsekvenser, ett agendastyrt rättsväsende och globaliserade regeringsmarionetter, som deras massimport av kriminella element och arbetsskygga bidragsmigranter.
    Andreas.

  4. Nog är det ju konstigt att den värdegrund som SVT säger sig skall
    följa, i mångt och mycket överensstämmer med vänsterpartiets
    och miljöpartiets politik….

  5. Såg häromdagen att Gävle Dagblad (?) gick ut och talade om att visserligen har de också tappat många prenumeranter av papperstidningen men ökat desto mer på digitala dito.

    Stämmer detta verkligen? Har själv noterat att allt fler dagstidningar blockat mer och mer artiklar i sina webtidningar. Detta för att stimulera folk att bli prenumeranter. Man ifrågasatte att svenska folket kommer att bli allt mer okunnigt när de inte får läsa viktig samhällsinformation, nyheter och professionell och oberoende journalistik.

    Har de (journalister och annat tidningsfolk inom MSM) fattat något än? Vi vill inte läsa den förljugna och snedvridna smörja ni sprider! Vare sig i pappers- eller digital form.

    Läser en del utländska tidningar, bl a NZZ (Neue Zurcher Zeitung) och av någon anledning går den så bra att de inte behöver sätta upp betalväggar.

    Hur ska MSM göra om inte alla vill betala för skiten de producerar? Tvinga oss att betala? Ta ut det på skatten? Presstödet räcker tydligen inte längre och annonsörerna sviker.

  6. I thailand får man inte prata skit om kungen för då åker man in i finkan i typ 28 år och i Sverige får man inte kritisera svenska politiker och våra heliga journalister för då får man sparken från sitt arbete och blir levande begravd. .så frågan är när smäller det

    • Ja, det är väl det enda som de gör bra… resten är bara dravel.

      Men, det öppnar ju ögonen på allt fler, vad statliga propagandaapparaten pysslar med blir allt mer ifrågasatt – med rätta.

Kommentera