Oslo överväger att inrätta ett zigenarläger

ZIGENARE. Enligt ett NRK så överväger Oslo kommun att inrätta ett läger med toaletter och duschar för zigenare i Oslo. Campingplats ska om den blir av ligga på en av Oslos obebyggda tomter. 

Förra året var kommunen tvungna att rensa 107 zigenarläger och många invånare har klagat på föroreningar i samband med dessa läger. Kommunen hoppas nu på att ett kommunalt zigenarläger kommer att kunna lösa detta.

Kommunfullmäktige förutser att en campingplats kan lösa problemen med nedskräpning, och lägret ska drivas av kommunen eller någon ideell organisation. Räkningen får de norska skattebetalarna ta.

-Pettersson skrev tidigare om att det kostar minst tio miljoner i månaden att städa efter zigenare i Sverige och det är lågt räknat…

Om zigenare på bloggen…

26 thoughts on “Oslo överväger att inrätta ett zigenarläger

  1. zigenarleiren bør ligge på grasmattan foran stortinget , de kan benytte toalettene til politikerne.

  2. Det är jobbigt för Staten och för oss som kämpar att överleva. Zigenare är överallt, de har koll på vad vi gör.. De sitter en hel arbetspass och tittar. Om de inte hör till zigensk etnicitet SÄPO skulle anklaga dem för spioneri. Klarar man 365 dagar i år ge 10 kronor varje dag – minst. Jag själv känner till en gammal zigenerska som jobbar på Värnhem i Malmö. Hon är där runt om 2 år. En gång gav jag henne 100 kr med att tanke om hennes ålder och kallt vinter. Det bara uppmuntrade henne i arbete.
    Här är några bildre som vissar arbetsgivare.

    http://www.vaseljenska.com/vesti/evropa-postaje-geto-ili-kako-zive-ciganski-baroni/

  3. Man har i Oslo tänkt bygga toaletter till zigenarna men dessa har ett slags tabu mot toaletter. Andra zigenare faar inte se när dom gaar paa toa, därför gaar till skogen, till en park eller en lekplats för att gör sina behov. Därför tjänar det inget till att bygga toaletter aat dem.

  4. De förra stollarna, som försökte styra ett land var inte stort bättre än de nuvarande kvartsfigurerna. Ullenhakans gebit är nu ett tillhåll för allsköns korruption. Tänk ett sådant stolpskott satt i Sveriges regering. Det finns absolut ingen framtid för detta land. Utan medeltiden är framtiden både för svenskingar och mussar.

  5. Fy tusan vilket misstag det skulle bli. Varför kan inte Zigenare betala för sin bostad som vanliga människor? Nej jag bävar för om någon kommun i Sverige skulle komma på den galna idén. Varför får inte Zigenarna inreseförbud om de misskött sig sen sist och skräpat ned för stora kostnader? Varför registreras de inte i centrala register och utvisas när de ockuperar mark utan laglig rätt? Inget dalt eller särbehandling tack. Det skulle i så fall verka som att en viss etnicitet behandlas som efterblivna eller hur?

    • ”ruben”
      ”behandlas som efterblivna”
      De har haft flera hundra år på sig att anpassa sig till
      det sociala samhället.
      De är ju därför efterblivna, går inte i skolan o.s.v.
      Deras intelligensnivå och IQ visar sig i hur de skitar ner
      omkring sig. Dessutom att de struntar i lagar och regler
      och ockuperar mark.

      Om vi inte kan utvisa dem så kan vi gå samman i grupper
      och se till att de själva får en stark längtan att snabbt försvinna
      från vårt land.
      VI KAN OM VI VILL!

      Vi har medel och metoder att bli av med råttor.
      Det finns medel och metoder att bli av med tattarna också.

      vi måste göra Sverige svenskt igen –
      – innan vi förlorar vårt fosterland!
      Alla zigenare är zigenare!

  6. Är det ett aprilskämt om inte tala då för guds skull inte om detta för vår snurriga regering för då ska dom säkert inrätta minst tio enklaver bara för att visa att vi är störst och bäst .

  7. Märkligt att det packet får bete sig hur som helst.
    Det finns ju sätt att bli av med dem.
    De avskyr vår skit. En campingtoa från Biltema
    och sedan tömma den runt deras husvagn så
    flyttar de snart.

  8. har alla behövliga godkännanden för att vistas på heltid i Norge och Sverige?
    Jag tycker att om man inte anpassar sig efter samhället och aktivt bidrar för att göra det bättre så har man inget i landet att göra, det är ingen rätt att vara i Norge/Sverige utan ett privilegium som många invandrare idag tycks ha glömt.

    • Bäst av allt vore att vi gick ut ur EU för då slipper vi parasiter från östeuropeiska länder som utnyttjar rörelse friheten inom EU för nu värkar det som allt avskumm kommer hit. Tar zigenare som exempel, varför lever dom i en sådan misär och då menar jag precis alla zigenare, varför har inte dom integrerats i dom länder som dom kommer ifrån, och utbildad sig och skaffat bra jobb och säkrat sin framtid, jag tror att det ligger i deras DNA att inte jobba utan istället levar på andra, eller stjälar och ta allt som dom kommer åt, det är bara att inse att dom kommer aldrig någonsin att ändra på sin livsstil eller levnadssätt för då skulle dom ju inte längre vara zigenare eller??

  9. Även om det finns en bajamaja så skiter dom där dom går och står. Dom slänger all skit där dom står även om det finns en sopcontainer.

Kommentera