11 thoughts on “Från Regeringskansliet meddelas

  1. Jo, stämmer. När vi var små så hade vi en löjlig liten ramsa för att vi ville skämta 1:a maj också. -Maj, maj, måne, jag kan lura dig till Skåne!

  2. EXTRA
    han har redan bangat en gång ,går inte att lita på
    Löfven: Drar mig inte för extra val
    Uttalar sig om Allianspartiernas budgetutspel i Ekots lördagsintervju ”De vet att jag inte drar mig för det – om situationen kräver”
    Detta är nog April skämtet

  3. det förlovade landet sägs vara Israel…

    det förlorade landet kan tveklöst konstateras
    är Sverige…ÅTLÖJETS hemvist på Jorden

  4. Hur kan de anordna förstamajtal? Sverige har ju inga traditioner och ingen kultur? Var har denna tillåtna sed importerats från? Kan det finnas en svensk modell om det inte finns något svenskt?

    Val om senast 17 månader.

    Och de har ingen aning om ifall se får igenom sin budget. De dansar efter en pipa de inte vågar röra.

    • Eftersom överheten påstått att kultur saknas i vårt land och att Sverige inte ens finns … Ja, då finns det jättemycket vi måste åtgärda:

      – Avskaffa kulturdepartementet, dess budget och sparka
      kulturministern.
      – Riv kulturhuset, Operahuset, Dramatiska teatern, Södra teatern, Muséer av alla de slag m fl byggnader som vi tidigare lockats tro har stora kulturvärden.
      – Avskaffa det återkommande evenemanget Kulturhuvudstadsåret
      – Samla ihop alla berömda konstverk av t ex Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors m fl och förstör tavlorna
      – Samla ihop all berömd litteratur skriven av August Strindberg, Karin Boye, Selma Lagerlöf, Harry Martinsson, Astrid Lindgren, Kerstin Ekman, Vilhelm Moberg m fl och bränn böckerna.
      – Radera allt dravel som finns på UD:s hemsida Visit Sweden – Welcome to Sweden. Länk nedan:

      https://visitsweden.com/

      … och lägg i stället ut en fast information på engelska till ev. intresserade utländska besökare med budskapet att Sveriges regeringen konstaterat att allt vad Sverige har att visa upp är kopierat och importerat till vårt land utifrån. Så ev. besökare och turister behöver inte göra sig besvärat att komma hit och se de dåliga kopiorna av sånt som dom själva redan har i original i överflöd i sina egna hemländer.

      Listan kan kompletteras med många fler saker som vi kan göra oss av med och samtidigt spara massvis med besvär och ffa pengar i mångmiljarklassen.

      Vad säger ni … Kan de và nått?

      OBS! Ironi

    • Om jag måste nämna denna figur nån gång vid namn så blir det Löfven.Jag skulle aldrig någonsin säga statsministern.Han har aldrig varit min statsminister och kommer aldrig att bli det.

Kommentera