Springares fans anmäls för hets mot folkgrupp

YTTRANDEFRIHET. En privatperson har polisanmält 60 inlägg i Örebropolisen Peter Springares stödgrupp på Facebook för hets mot folkgrupp. Facebookgruppen Stå upp för Peter Springare med cirka 200 000 medlemmar stödjer Örebropolisen Peter Springare och hans uttalanden om invandrare. Nu har en privatperson gått igenom inläggen i gruppen och gjort 60 polisanmälningar för hets mot folkgrupp. Det skriver Dagens ETC.

-Pettersson säger att 60 anmälningar bland 200.000 medlemmar är så gott som obefintligt. Det låter som den Socialistiske bidragsentreprenör och konkursmakaren som driver ETC är ett betydligt värre problem för samhället.

15 thoughts on “Springares fans anmäls för hets mot folkgrupp

  1. Eftersom vi är 200.000 som tycker som Springare och det är en person som anmält (i princip) oss 200.000 så måste det väl vara denne anmälare som hetsar mot folkgrupp, eller hur ?

  2. Svenskar som försöka skydda sitt boende, sitt uppehälle och sina barn, blir uthängda i msm och ser kanske ingen väg ut ur sin förtvivlan utan ………..
    http://www.friatider.se/tog-sitt-liv-efter-expressens-hetsjakt
    Det handlar alltså inte om våldsmän, endast någon som inte i allt tycker det som dikteras från hjärntvättsmedia, så fasansfullt otäckt.
    I det här fallet så skulle familjen bo granne med ett stort asylboende 500 asylanter,han kunde inte heller flytta då hans verksamhet var beroende av marken där han bodde, hade också en liten dotter vilken skräck att ha detta utanför sin dörr !

  3. Johan Ehrenberg som stpr bakom ETC är en riktig skojare som låtit sätta vänstertidningen gå i konkurs upprepade gånger. Skulle tro att fordringsägarna inte gjorde vågen precis…
    Han har också plockat åt sig åtskilliga miljoner i stöd från staten, men fortsätter att sprida sin dynga.

    Att nån landsförrädare vill göra sig känd genom att jaga fans är inte förvånande. Vad kan man förvänta sig från verklighetsfrånvända vänstern…?
    Undrar om personen i fråga även tycker illa om dem som kritiserat Stalins folkmord?

    • han skulle haft näringsförbud. Hade normalsvensken skött sina affärer och skatt och bokföring hade det skett. Men han tillhör de ostraffbara då han tillhör vänstereliten.Han håller på med förnyelsebar energi också. Han har en elkraftspark utanför Katrineholm, den syns på förbileden. Han håller föredrag om detta.

      • Jodå, den där parken känner jag till, han åker runt som någon slags messias och håller föredrag om den.

        Fast, då nämner han förstås inte att den är delvis finansierad med skattemedel (presstöd) och konkurser…

  4. Om ”folkgruppen” hade uppfört sig som folk, då hade Peter Springare inte haft något att skriva om.

    • Om en person har tid att sitta och gå igenom allt påminner det starkt om inkvisitionen. Vidare visar det att de har för mycket pengar att avdela för detta trams. Är det en praktikant som suttit och lusläst för det är svårt att tro att chefen själv utför tråkiga och segdragna uppgifter. Han sitter väl i en TV studio och talar om hur världen ska styras. Han har uppträtt som ekonomisk expert i olika program. Jag tycker att han ska återgå tilla att uppträda som Jenny eller var det syster Jane. Den kostymen passar bättre

    • Tänk om vi SVENSKAR skulle anmäla de som beter sig hetsande mot oss som folkgrupp då skulle polisen ha jobb 24 timmar om dygnet i flera år med bara dessa anmälningar.

  5. I detta fall bör ju polisen göra det som dom är bäst på. Lägg ned omedelbart. Dylika tramsanmälningar är totalt oseriösa vänstermuppar som håller på med,

  6. En negerboll är mer än tio balkongflickor. I mediernas värld, det vill säga.

Kommentera