6 thoughts on “Bananrepublikens Jantelag 2017

  1. Jag gick förflyttades från hjälpklass till särskolan enär jag ingenting fattade, men alla är lika värda och ska ha rätt att bo GRATIS i Sverige!

  2. Det var en tragiskt rolig lista.
    Vill bara påpeka att bananrepublik kommer av mellanamerikanska länder som producerar en vara som tex bananer säljer i dollar och betalar löner i en lokal valuta som ständigt försämras medelst stor inflation. Naturligtvis är dessa länders kännetecken också stor korruption och oftast statskupper med våldsamheter.

    Att jämföra med Sverige som säljer skog, malm och en mängd industrivaror i dollar men betalar löner i kronor.
    Sveriges riksbank försöker slå knut på sig själv med att skapa så stor inflation som möjligt för att ”osynligt” stjäla köpkraft för svensken. I synnerhet pensionärerna som inte kan kompensera i höjda löner genom avtal.
    Naturligtvis så måste också skuldpyramiden växa hela tiden. Då kan omfördela från sparare till låntagare. Bådas summor minskar i takt med inflationen.

  3. Herla listan vore roligt om det vore ett skämt men blir skrämmande när man förstår att detta håller på att bli sant!

  4. Vill bara lite försynt påpeka att Sverige är en monarki, så det borde väl heta bananmonarki.

    • Sant, även om den svenske monarken bara är en skyltdocka.

      Hans farfars farfars farfarsfar tillsattes av den franska frimurarlogen ’Grand Orient’, som låg bakom den franska revolutionen, efter att den låtit mörda den svenske kungen Gustav III, avsatt dennes son och efterföljare Gustav IV och dess knähund Karl XIII blivit oduglig efter slaganfall.

      Egentligen är Sverige varken monarki eller republik: Sverige är en frimurardiktatur, sedan slutet på 1700-talet. Alla offentliga ’makthavare’ är endast skyltdockor, det är frimurarna – med Bank- och Näringslivstopparna vid rodret – som styr.

      Hela den s.k. ’demokratin’ är en skickligt upplagd teater, med konstfärdigt framställda kulisser och noggrant utvalda skådespelare. I dunklet ovan scenen sitter frimurarnas satanister och rycker i trådarna, så statisterna sprattlar som de skall.

      Att det verkligen är så, ser vi idag, när frimurarnas envåldsmakt, för första gången någonsin, ifrågasätts offentligt:

      Det finns ingen hejd på politikers, medias och förvaltningschefers indignation över att få sin föreställning avslöjad i alternativa media. Fyllda av skräck, för vad de verkliga härskarna kommer att göra med dem, när deras alltmer patetiska skådespel snart inte kommer att ha någon publik, kastar de alla ’demokratiska rättigheter’ överbord.

      Vi närmar oss alltmer den punkt, när alla illusioner och allt taskspeleri slitits bort och Lucifers tillbedjare blir avklädda in på bara kroppen. När diktatorernas slakt då börjar på oliktänkare, kommer de misslyckade medlöparna gå samma väg.

  5. Lösning på tiggares invasion: stoppa bidragen, tänk på vilken livs- och samhällsfarlig halshuggarideologi du gör affärer med (socialism och islam leder bombsäkert till stenåldersnivå)

Kommentera